Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka ziemniaczana

Co o niej myślicie?

Polecane posty

Gość kasiaczek pierdziaczek
ładna, na wesele jak najbardziej pasuje :) Ja bym stawiała na czarne buty i czarna elegancka kopertówke. Do tego jakies duze kolczyki i branzoletka i będziesz pieknie wyglądac :) P.S podziwiam za odwage ja bym sie nie odważyła na taki intensywny i rzucajacy sie w oczy kolor :P

Gość babka ziemniaczana
Te zdjęcie było zrobione rok temu, teraz jestem mocno opalona (wróciłam w tym tyg z wakacji:) mam kruczoczarne włosy do pasa, więc co myslicie, ze pasuje? Nie jest zbyt kiczowata na wesele?

Gość babka ziemniaczana
dzieki za odpowiedź :)

czy ona nie jest przypadkiem z domu mody Mona ? :] Mam bardzo podobna, powiedziałabym wręcz że identyczną, tylko w innym kolorze :)

Gość koziołka
Rajtuzy i sandały??????!!!!!! Nie czaję dziewczyn które robią takie łączenie... PORAŻKA!!!

Ładna, smialo możesz wniej iśc :) I pamiętaj do sandałków nie zakłada się rajstop - to taka rada na przyszłośc;]

Gość buuuuba
całkiem ładna, nieźle na Tobie leży

Gość mnie akurat ten fason
i materiał się nie podba za bardzo, ale sukienka jest nieźle skrojona i dobrze na Tobie leży, ja założyłabym do niej czarne szpilki i czarną kopertówkę, do tego jakaś delikatna srebrna biżuteria - kolczyki i bransoletki na nadgarstku. Tylko nie zakładaj do butów z otwartą pięta i palcami rajutz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karliczek
Takie sukienki były modne w tamtym roku, to stary fason :O

ładna, dobrze leży pasuje na wesele i do ciebie. srebrne nie psują . na zdjęciu masz sandały z srebrnymi ozdobami i fatalnie wyglądają psują cały efekt.

Gość babka ziemniaczana
Nibys w takim razie co proponujesz?

przeczytałam swoją wypowiedź jeszcze raz i uznałam że ma negatywny wydźwięk. Wcale tak nie myślę, uważam że jest świetnie dobrana do twojej figury, kolor do karnacji skóry, a korale świetnie pasują. Tylko buty ze zdjęcia mi nie psują (a dokładniej tylko ozdoby na nich). nie przejmuj się gadaniem że modny w tamtym roku no i co wyglądasz świetnie w niej więc jak najbardziej załóż ją na wesele.

Gość podwiń kiece cię przelece

cóż nie będę oryginalna i napisze jak reszta czarne:) jeśli nie czarne to może ciemna czekolada lub chłodny brąz ale jednak czarny mi bardziej pasuje.

Gość babka ziemniaczana
A jakie buty będą pasowały? I jaka biżuteria, byłabym wdzięczna za jakieś rady :) Może jakieś zdjęcie ?

Gość babka ziemniaczana
A jakie buty będą pasowały? I jaka biżuteria, byłabym wdzięczna za jakieś rady :) Może jakieś zdjęcie ?

wesele odbędzie się jeszcze latem jak rozumiem? jakieś sandały żeby noga się nie spociła. np takie jak masz na zdjęciu tylko bez srebrnych ozdóbek. jeśli nie chcesz gładkich to proponuje z czarnymi kamieniami. widziałam kilka takich w sklepach. poszukam może coś znajdę to pokaże ci co mam na myśli. jednak wydaje mi się że lepiej było by dobrać proste nie ozdobne dodatki. sukienka jest satynowa, błyszcząca więc torebkę i buty wybrałabym klasyczne, proste, matowe. to czy buty będą mieć odkryte palce, paski czy jakiś konkretny styl to według twoich upodobań. pasują mi korale które masz na zdjęciu ale jeśli chcesz coś nowego to proponuje wisior (srebrny raczej - pisząc srebrne nie będą pasować miałam na myśli torebkę i buty) z dużym kamieniem lub czarnym szkiełkiem. albo może naszyjnik z cyrkoniami? albo czarne perły? masz długie włosy jeśli je upniesz to możesz zastąpić ozdobę szyi kolczykami, jednak jeśli włosy będą rozpuszczone to kolczyki się zgubią. bardzo fajną bransoletkę zaproponowała agniesia dobra rada.

Gość babka ziemniaczana

Gość babka ziemniaczana
włosy bede miec pokręcone i rozpuszczone, niezbyt korzystnie wygladam w upięciach :) http://ola19375.blox.pl/resource/fryzury_sylwester_1.jpg cos takiego Co do wesela jest ono pod koniec września, takze moim zdaniem lepiej będa pasowały jakieś pantofelki :) Zastanawiam sie tez co założyć na sukienkę. Jakieś bolerko? Myślałam tez o czymś cieplejszym, coś na kształt krótkeigo płaszyka, gdyż pogoda może byc juz nienajlepsza. Echh to ważne, bardzo ważne wesele, także chciałabym wyglądac dobrze, bez żadnej wpadki, stąd moje pytania:)

Gość babka ziemniaczana
Gość maniaczka torebkowa
Gość maniaczka torebkowa
taka sama podałam w moich propozycjach, trzeba bylo dobrze obejzec moje linki ;]