Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarne na blond

Czarne na blond

Polecane posty

Gość Czarne na blond

Hej. Moje naturalne włosy to jasny brąz od roku farbuje włosy na czarno. Chciałabym teraz przefarbować na blond. Czy wie ktoś ile kosztuje taki zabieg u fryzjera ?? I co on będzie robił z tymi włosami??

zabieg dekoloryzacji zalezy od miasta i salonu ale min 300 pln to napewno musisz liczyc to brdzo niszczy wlosy wiec zastanow sie dobrze, nie fantazjuj nawet o zrobieiu tego sama w domu bo bedziesz miala marchewkę i nie zaluj pieniedzy na jakies zabieg nawilzajacy wlosy po wszystkim

hej ja mialam farbowane czarne wlosy od jakichs dwoch lat,chcialam pozniej jasny blond.poszlam do fryzjerki,zdekoloryzowała mi kolor ,kolor wyszedł żółtek jajek.Zapłaciłam 150 zł...farbnelam sobie już sama na blond w domu. Na poczatku bylo ok,pozniej wlosy zaczely mi sie kruszyć na czubku wlosy. Miałam wlosy prawie do pasa,pozniej zostały mi krótsze niż do ramion ;( Odpadały mi ,wyglądały jakbym jej popaliła czymś.A stosowałam odżywki fryzjerskie ,i nic mi nie pomogło!!! Obecnie znów mam czerń i nawet nie marzę znów o blondzie.. Poprostu się nie da. Jedyna rada to zapuścić swoje naturalne i podcinać co trochę tą czerń pozostałą... Ehhh.

Gość Czarne na blond
Czy cena nie zależy od długości włosów?????

nie mam pojęcia ,zależy jeszcze gdzieś. Zależy jeszcze w jakim mieście mieszkasz. Ja mieszkam w średnio dużym mieście. I 150 za SAME ZDJĘCIE KOLORU to dużo. Tam mi fryzjerki inne mówiły pozniej. Średnio robią to za 60-70 zł w salonie.

też kiedyś robiłam taki eksperyment, w salonie oczywiście...ten dekolaryzator niewiarygodnie niszczy włosy, a mój "blond" wyszedł najpierw obrzydliwie rudy, a później jak sie zmywał to własnie przybrał kolor prawdziwej jajecznicy...a włosy w dotyku były jak zyłka...jeśli moge coś doradzić, to próbuj stopniowo, może jakies refleksy (pasemka) jasne na poczatek :)...

Gość Czarne na blond
Mieszkam w mieście w którym mieszka 50 tys.mieszkańców nie wiem czy to duże czy małe

Ehh pamiętam jak mi "koleżanki" z klasy dogryzały... ta z tym "żóltkiem na glowie" ;( Masakra,za swoje pieniądze się tak oszpecić!!! Nie doradzam Ci dziewczyno.

oczywiscie ze zalezy cena ktora ja podalalam to tak orientacyjne naprawde ale mialalm na mysli caly pakiet - dekoloryzacje, nawilzanie i koloryzacje ponowną ale tak naprawde gra nie warta swieczki

Gość ja taaaaak zrobiłammmmmmmmmm
Kobiet a ja zrobiłam to sama rok temu. I wyszło mnie to nawet tanio. Kupiłam utleniacz wysokoprocentowy i jakiś proszek z joanny już nie pamiętam jaki. Ale ten proszek i utleniacz kosztowały 7zł. i kupiłam takich z 8. i nakładałam co godzine na włosy. Owszem na początku wyszedł brąz potem rudy i potem znowu i znowu i wyszedł w końcu żółty. dokupiłam jeszcze potem z 2 i już wyszedł normalny . Włosy były szorstkie w dotyku ale odżywka pomogła.ale Po miesiącu wróciłam do swojej czerni:) każda się pewnie zastanawia jakby wyglądała w innym kolorze włosów:) czasem trzeba wykonać eksperyment:)

Gość jakaś takś mkm
ja przeszłam z czarnego na blond przez pasemka, trafiłam na jakąś dobrą fryzjerke która mi zrobiła cieniutkie i śliczne pasemka, po jakichś 4 miesiącach znowu zrobiłam sobie ale już u innej nie wyszły już tak ładnie ale ważne że teraz mam jasne włosy i nie musze ich farbować bo odrostu nie rzucają się aż tak w oczy. naturalny mój kolor to ciemny blond

Gość monalisa1985
Witam wiele się naczytałam o mozliwości przejścia z czarnych na jasniejszy kolor. Teraz podziele się z wami informacją, ponieważ.... dziś wrociłam od fryzjera!!!!!!!!! Drogie dziewczyny !! 6 lat farbowania na czarne lub granatowe kolory!! Poprosiłam moja fryzjerke, żeby spróbowała zrobić na nich brąz refleksy- pasemka jak nowa fryzura Fergie! I udało się. Powiedziała mi że nie zrobi mi blond, bo to jest masakra dla włosów. Jeśliby mi robiła dekoloryzację to z oświadczeniem moim że nie bede do niej miała roszczeń finansowych jak wypadną mi włosy:) a nawet z tym nie zrobi. Będziemy przechodzić powoli do jasniejszych włosów.Może kiedyś do blond. Nie róbcie sobie tragedii na włosach. moje wlosy wyglądają pięknie. Za dwa miesiące idą na nowo i będziemy robić balejaż, teraz mam pasemka brązu.wygląda to genialnie.Narazie włosy mi się podobają zobaczy,y za kilka myć, czy nie będa jak siano. Stopniowo co kilka meisięcy balejaże lub pasemka i dojdziemy do blondu nie nieszcząc włosów i nie skracając ich - włosy długości za ramiona koszt 120 zł!! nie patrzcie na gwiazdy, które co róż zmieniają kolory włosów. o nie sa ich naturalne wlosy!! mają doczepiane pasma. Jak Tyra Banks, która pokazała niedawno swoje kikuty, cienkie do ramiion!! A w programach ma buną fryzurę, jak Paris Hilton, Nicole Richie czy Lindsay Lohan. Clip in załatwia im wszystko!! Także dziewczyny we wszystkim umiar i kilka miesięcy fajnych ciekawych zmian. Grunt to rozsądek. pozdrawiam

Gość Anq25
"ja tak zrobiłam"...masz ładnie mózg zryty...

Gość monalisa1985
Witam. jestem po drugiej wizycie mam ladny brąz a dodatkowo nowa fryzurę.

Gość MONALISA1985
jestem już po wizycie 25.11. i po wizycie 11.01.2010. kolor włosów mam jak Jenifer Aniston a gdzieniegdzie piaskowy blond refleksy, który bardzo mi się podoba.także polecam kilka miesiecy wytrwałości!!