Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giiboon

Nie potrafię zadowolić dziewczyny

Polecane posty

Gość ty a sluchaj
o to jeszcze lepiej...wiecej go nauczymy ;p

Gość Giiboon
ojj właśnie że mam więcej ; DD

Gość ty a sluchaj
no to w sumie nic madrego ci nie powiedzielismy ;p

Gość Chłop co się zowie
Giiboon - słuchaj, zmień sposób myślenia, bo przez takich jak ty stajemy się coraz bardziej zniewoleni przez kobiety. To nie ty ja masz zadowalać, A ONA CIEBIE. Ona nie ma orgazmu - jej problem. Jak byś TY nie miał orgazmu , to byłby problem i tez zwłaszcza jej. PANOWIE, FACECI, CHŁOPY, weźmy się w garść, ba jeszcze 10-20 lat i baby nas zniewolą. DOŚĆ użalania się nad sobą.

Gość ty a sluchaj
a co to ma niby znaczyc? sex-mam ci wyjasniac co to znaczy? ORGAZM...a jezeli ktores nie potrafi zadowolic no to sory...ja sobie nie wyobrazam sexu bez orgazmu...nawet mialam raz takiego faceta,ktory nie doprowadzal mnie do niego!!! niestety,ale go pozegnalam...no bo co to za facet,ktory ma sprzet a nie potrafi z niego korzystac tak jak trzeba,,,

Gość o matko jedyna................
ciężko mi pogodzić ruchy ręki z ruchami tyłka ; D myślałem o tym właśnie tylko nie mogę się skoncentrować wtedy ^^ ... To się naucz, skoro ci zależy na jej orgaźmie! Ty z tym nie masz problemu, więc najpierw ją doprowadź do rozkoszy, a te kilka chwil potem ty dojdziesz. Nie ma tak, że w tej samej sekundzie oboje mają orgazm

Gość Giiboon
hehe ciężka misja ..

Gość Giiboon
Ona mówi że to nie moja wina i że tak po prostu ma ale ja w to nie wierze ;D jakoś musi się dać ;d

Giiboon -> po pierwsze, fantastyczny z Ciebie facet :) Dbasz o nią, zależy Ci aby było jej dobrze, a nie jesteś egoistą tak jak niektórzy panowie... Powiedziałabym, że zazdroszczę Twojej kobiecie, ale Mój jest równie cudowny ;) Po drugie - wiele kobiet ma tylko orgazm łechtaczkowy. Pieść ją paluszkami, językiem, patrz jak reaguje, niech Ci podpowiada jak jest jej dobrze. Od dawna ze sobą sypiacie? Bo na poznanie siebie nawzajem potrzeba czasu, również w sexie.

Gość Giiboon
heheh dzięki hmm chyba nie zbyt długo koło 2 miesięcy ; D

Gość arekk26
Radzę Ci zajrzeć tutaj: http://emilosc.pl Kup jakieś fajne gadżety, które pomogą Wam w seksie. Myślę, że to najlepszy sposób, by ją zadowolić. Powinieneś spróbować.

Gość Bzykaj ją od tyłu
a ona niech sobie robi dobrze ręką. Potem poliż jej kakao I wróć do bzykania. Moja tez jest trudnoodlatywalna a takim kombinowanym sposobem oooooodlatuje zawsze