Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziulka M

moja kiecka na cywilny

Polecane posty

Piękna! a Co do dodatków, to zależy jaki kolor lubisz... do białego wszystko pasuje, chociaż moim zdaniem fajnie by wyglądała ta kiecka ze srebrnymi dodatkami.

Gość dooreen
ja miałam podobną, miałam srebne sandałki i biżuterię i oczywiście dlugie rękawiczki do tego ładnie pasowały

Ta sukienka jest tak słodka, że ja nie psułabym jej kolorowymi dodatkami. Też jestem za srebrnymi dodatkami, nawet takimi jak w Twoim linku.

wlasnie myslalam o srebrze lub perlach...tylko nie wiem czy jeszcze sa w modzie. A buty pelne czu odkryte? nie chcialabym tez bialych

Gość majkie
bardzo ładna ta Twoja sukienka. Ślicznie będziesz wyglądać.

Ja jestem za tradycyjnymi bucikami na obcasie oczywiście zakrytymi. Widziałabym tu takie z czubkiem w szpic.

Gość gruszkakula
Rewelacja! Co do pereł to jakoś nie pasują mi tu, chyba że np.szare. Dodatki srebrne - jak najbardziej. A gdyby jednak kolor? Np. wszystkie dodatki fiołkowe albo w kolorze fuksji?... Jeśli masz oryginalny typ urody, może to świetnie wyglądać. Np. fuksjowe buty, bransoletka, kolczyki i akcent w wiązance, o ile będziesz ją mieć?... Buty to raczej w zależności od pogody. Jeśli lato, można się pokusić o odkryte:-)

bardzo ładna ja bym zrezygnowała z pereł, a wzięła delikatne złoto lub srebro - w zależności od tego, w czym Tobie ładniej białą bym zostawiła tylko sukienkę buty wg mnie na pewno nie całkowite, zepsujesz lekkość sukienki, w kolorze podobnym do biżuterii tylko przygaszonym

bukiet bedzie z rozowych kalii,wiec moze dodatki tez w tym kolorze??albo bizuteria srebrna i buty pod kolor??

Gość sdf
a moze cos w fiolet z dodatkow? zauwaz ze pieknie sie komponuje z biela,a fiolet to krzyk mody ;)

Gość gruszkakula
WOW, różowe kalie są przepiękne! W takim razie dałabym przynajmniej część dodatków w takim kolorze. Można też połączyć w dodatkach róż ze srebrem albo z... bielą:-)

Gość gruszkakula
Skoro kalie różowe, to ja bym się trzymała tego różu, żeby za dużo kolorów nie było... Kolczyki, które pokazuję nie bardzo się nadają, ale chodzi mi o połączenie kolorów. Czyż nie wygląda pięknie ten mocny róż ze srebrem? http://bizuteriaizy.blox.pl/resource/moonowe_kly_rozowe.jpg

rzeczywiscie,super polaczenie,czegos takiego bede szukac:) tylko czy buty wtedy dobrac pod kolor suienki? czt roz?

Widziałam kiedyś na ślubie u młodej naszyjnik, właśnie połączenie srebra i delikatnego fioletu. Wyglądał super.

Gość gruszkakula
No właśnie cały czas myślę, czy różowe buty do tego to już nie będzie za dużo... Zależy od Twojej odwagi... A może by poszukać np. białych butów z jakimś elementem w tym kolorze, np.kokardą czy sprzączką?... tylko może być ciężko coś takiego znaleźć...

Gość gruszkakula
A w ogóle nie boisz się, że będzie Ci chłodno po ramionach? W październiku to już różnie może być z pogodą... Masz jakieś bolerko czy coś, na wszelki wypadek?

Gość gruszkakula
Na pewno coś znajdziesz:-) Tak czy siak powiem Ci, że sukienka naprawdę pierwsza klasa, rzadko się widzi na ślubach coś w tak dobrym guście. Brawo:-)

dziekuje bardzo:) ciesze sie,ze zapytalam Was o zdanie, troszke musze ja zwezyc w biuscie, poza tym lezy idealnie (rozmiar 6),poza tym jest bardzo lekka i naprawde wygodna:)

jeszcze co do butow, to jak napisala wyzej zolza, pelne moga wepsuc lekkosc sukienki...ale odkryte do ponczoch? w golych nogach chyba nie wypada:) Pomozcie:)