Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apel Do Kobiet

PORANNY STERCZĄCY DRĄG

Polecane posty

Gość Apel Do Kobiet

Apel do kobiet Drogie Panie, prosimy o wyrozumiałość. Kobiety powinny zrozumieć, że penisy mają swój własny rozum. Tym małym ptaszkom nie można ufać! Ciągle nas trenujecie i szkolicie abyśmy nie siusiali na stojąco. Musimy odlewać się na siedząco. Przekonujecie nas, że to niewielka cena, jaką musimy zapłacić aby zachować czystość w toalecie. Dodatkowo jeszcze jesteśmy dopingowani, aby deskę zostawiać w, naszym zdaniem, nienaturalnej pozycji horyzontalnej. Ale prawdziwą zmorą, która nie pozwala nam stosować się do Waszych zaleceń jest zupełnie coś innego. To jest nie lada problem i Panie powinny go zrozumieć. Chodzi nam o "porannego drąga". My, faceci, zwykle budzimy się z dwoma rzeczami: nieodpartym pragnieniem odlania się oraz penisem tak twardym, ze mógłbyś nim ciąć diamenty! Nieważne jak się wytężasz, nie uda ci się zgiąć cholerstwa. A jak się go nie zegnie to za cholerę nie można tym celować. A jak nie możesz celować to nie masz wyboru, tylko oszczać całą ścianę i to włochate przykrycie na deskę klozetową, które Wy kobiety tak strasznie chcecie mieć. A przy okazji, jak używacie tego cholernego przykrycia to deska nie może sama stać. Kiedy tylko ją ustawimy w pozycji prawidłowej, ona sama wraca do horyzontalnej. Więc musimy jedną ręką podtrzymywać deskę klozetową, a drugą ręką starać się kontrolować nasze bardziej niż nieprecyzyjne narządy celownicze. Czasem tym nowo-pożenionym wydaje się, że można zmusić deskę klozetową z tym czartowskim puchatym przykryciem aby stała. Więc ciskają z całej siły deską w tył, upychają i sprężają to przykrycie. Ale po chwili puchaty materiał przykrycia się rozpręża i deska niespodziewanie i bez ostrzeżenia spada z ogromną siłą tuż przy przyrodzeniu, omal nie obcinając naszego ptaszka! Co dzieje się wtedy z naszym moczem, łatwo sobie wyobrazić. Starałem się jakoś delikatnie wyjaśnić tę skomplikowaną poranną sytuację mojej żonie. Powiedziałem jej: Słuchaj, on się nie zegnie. Ona na to: Więc będziesz do końca życia siadał, tak jak ja. Ok. Spróbowałem więc siadać z "porannym drągiem". No cóż, wsadzić go pod deskę też nie jest łatwo. I zanim mi się to udało zdążyłem oblać wszystkie ręczniki wiszące na przeciwnej ścianie. Nawet jeśli siedzisz i zmusisz twoje drewienko do wejścia pod deskę klozetową, to kiedy zaczniesz sikać, mocz i tak wystrzeli przez szczelinę pomiędzy deską a górną krawędzią sedesu. Zalejesz sobie wtedy nogi i mocz pocieknie w dół, prosto na ten śmieszny chodniczek, który kobiety nie wiadomo po co kładą na podłodze! Udało mi się jednak opracować specjalny manewr, dzięki któremu radzę sobie z owym porannym problemem. Jedynym rozwiązaniem jest przyjąć pozycję "lecącego Supermana" kładąc się w powietrzu nad deską klozetową. Wymaga to niemałej praktyki, doskonałego balansu ciałem, a także synchronizacji w czasie, lecz jest to jedyny pewny sposób, aby podczas porannego odpryskiwania się zgromadzić cały mocz w muszli. Więc szanowne Panie powinny zrozumieć, że nie można nas całkowicie winić za taką, a nie inną sytuację. My też podzielamy Wasze zainteresowanie higieną i czystością w łazience. Ale są momenty, kiedy rzeczy po prostu wymykają się nam spod kontroli. Nie nasza to wina, lecz Matki Natury. Prosimy o wyrozumiałość. Mężczyźni

Gość poduszka17
prawie sikam ze śmiechu, ale rozumiem Was w końcu :D

Gość Kafarek654
Ja rano szczam do zlewu :D

Kolejny debilny post napisany raczej nie przez mezczyzne,moja droga dam ci radę,bo wiodze,ze do zmyslanai to masz talent.Biorąc pod uwagę twoje wymyslane historyjki,chociażby z tym siedzeniem w pace za faceta 6lat.Twoje błędy,które pozwalają rozpoznac twój idiotyczny styl wypowiedzi to: nie posiadanie zarezerwowanego nicku,robienie odtepu między wersami,rozpisywanie się w topiku na prawie cale strony i do tego nabyt szczególowo.dotarło?Robisz idiotyczne błędy,dobrze,ze już wrócisz do tego gimnazjum młolato

Gość Apel Do Kobiet
Zapewniam cię, że jestem w 100% męzczyzną :>

Gość pierwszy raz w tym tygodniu
się śmieję :D :D fajnie napisane może wchodźcie od razu pod prysznic i tam sikajcie, jednocześnie polewając wodą :)

A co to za różnica czy jest on kobietą, czy mężczyzną?:D Fajnie pisze, lepsze to niż nudne topiki o tym czy rzucić czy nie rzucić faceta.

Gość robieme krecheee
ale to juz bylo i to nawet kilka razy 💤

Gość Aaabecanka
sisita, nasz Ty domorosły Sherlocku i Nianiu-dobra-rada w jednym- cóż my byśmy biedni bez Ciebie zrobili?... hmmm Autorze postu- proszę o więcej przemyśleń na temat różnic między kobietami a mężczynami :D Już dawno się tak nie uśmiałam, a przy okazji- nauczyłam czegoś nowego o tych ciągle dla mnie egzotycznych stworzeniach jakimi są mężczyźni :D Pozdrawiam

"........Ciągle nas trenujecie i szkolicie abyśmy nie siusiali na stojąco. Musimy odlewać się na siedząco...." z jakimi ty sie kobietami zadajesz? ło matkoooo to tak jakby ktos nam kazal sikac na stojaco dramat!!:P

"........Ciągle nas trenujecie i szkolicie abyśmy nie siusiali na stojąco. Musimy odlewać się na siedząco...." z jakimi ty sie kobietami zadajesz? ło matkoooo to tak jakby ktos nam kazal sikac na stojaco dramat!!:P

Gość Zdrowy facet jak ma drąga
to nie siknie ani kropelki. Fizjologia na to nie pozwala, więc wszystko napisane przez autora jest bzdurą.

Gość bez względu na to kto
no nie wiem która kobieta trzyma w łazience przy sroczu i na sroczu dywaniki, to jest wbrew higienie a odnośnie polewania to wystarczy po sobie posprzatac ja jak sram to też kibel jest brudny i nie piszę prosby o wyrozumiałosć palancie lub palantko!

ja jak sram to też kibel jest brudny i nie piszę prosby o wyrozumiałosć palancie lub palantko! pewnie z uwagi na wysoki poziom kultury osobistej

Gość zawsze szczery skończ
te swoje durne uwagi w stosunku do innych postów, napisz raz coś mądrego !

te swoje durne uwagi w stosunku do innych postów, napisz raz coś mądrego zasada jest prosta, do madrych postow madre uwagi do durnych durne napisz madry post i od razu zobaczysz efekt

Gość zawsze szczery skoncz
Ty po prostu lubisz kopiowac i czepiać się słów, może wiecej uwagi przywiązuj do treści a jeśli jesteś tak delikatny to popros komputer by Tobie kasował zakazane słowa

Ty po prostu lubisz kopiowac i czepiać się słów, może wiecej uwagi przywiązuj do treści a jeśli jesteś tak delikatny to popros komputer by Tobie kasował zakazane słowa to mial byc ten madry post? niestety tym razem sie nie udalo, ale jesli troche pocwiczysz to na postepy nie powinnismy zbyt dlugo czekac aha i chcesz mi powiedziec, ze w temacie o porannym dragu oczekujesz madrych refleksji na temat sensu zycia?

Co Ty z tym sensem życia wyskakujesz? Cos mądrego - napisałam i cholerka przestań kopiować, bo działa mi to na nerwy. Wkurzył mnie ten topik, bo codziennie muszę myć klopa i tyle. Może po Tobie sprzątaja inni, a może nie brudzisz i rozbawiło Cię to co tu napisano, a może wklejone zostało przez Ciebie, skoro Cie ten palant tak ruszył. Jeśli tak to przepraszam panie lub pani Zawsze Szczery

Co Ty z tym sensem życia wyskakujesz? slyszalas o koncepcji ironii? Cos mądrego - napisałam i cholerka przestań kopiować, bo działa mi to na nerwy. przykro mi ale tego nie zmienie Wkurzył mnie ten topik, bo codziennie muszę myć klopa i tyle. to bardzo wspolczuje, ale mysle, ze nie za kare, prawda? Może po Tobie sprzątaja inni, a może nie brudzisz i rozbawiło Cię to co tu napisano, naturalnie, ze rozbawilo, wiesz, zarty maja taki cel - rozbawiac a może wklejone zostało przez Ciebie nie, nie przeze mnie , skoro Cie ten palant tak ruszył. ani troche mnie nie ruszyl Jeśli tak to przepraszam panie lub pani Zawsze Szczery szczery jest rodzaju meskiego, wiec dosc latwo sie domyslic, przeprosiny przyjete, milego wieczoru :-)

W kwestii autora,brawa dla ciebie:)Nie tylko ja widze,ze cos z tym postem nie tak.Ale nie oczywiscie pewna bardzo wyksztalcona i jakże dorosla osóbka czepia sie mnie.No cóz mylić sie jest rzczą ludzką,a jednak mialam rację nie napisal tego sma pseudo autor:)Mój drogi- droga, to jest po prostu kardzież intelektualna- tak to sie nazywa, przywłaszczyc sobie czyjes słowa jako własne bez podania źródla. A oto dorosła Aaabecanka pros o więcej takich przemyśleń,hmm tylko jakby to ując nie autora,widze,ze o egoztycznych stworzeniach wiesz jednak bardzo mało- skoro nie kojarzysz,ze faceci sikają na stojąco i wiele kobiet sie czepia o nieopuszczoną klape i osikany sedes,a moze ty po prostu nei wiedzialas,że faceci mają poranny wzwód i u nich najwieksze pobudzenie seksualne wystepuje ok 4nad ranem?taka niby pewnie wyksztaconą a nei wie takich fizjologicznych rzeczy,radzę poczytac ksiązki z biologii:)

ale pewien pan ma na imię Maria i tez jak jest facetem, a wiec nic nie jest takie do konca pewne irytujesz mnie z tym kopiowaniem wiec spadam, choć chętnie sprawdziłabym Twoją elokwencje pa