Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co_robic

obrączki

Polecane posty

Gość Co_robic

Hej biorę ślub w październiku, po niedzieli idę szukać obrączek oglądałam już na www apartu, yesa i kruka - ale szczerze mówiąc szału nie ma. znalazłam stronkę gościa z krakowa, który robi tzw "inne obrączki" - zobaczcie na stronie i powiedzcie co myślicie moim zdaniem super oryginalne! moim zdaniem dwa kolory są śliczne! b. złoto w środku, żółte na zewnątrz http://bielak.krakow.pl/obraczki_slubne/kolekcje/dwakolory/

Mnie zaciekawiła opcja z możliwością wtopienia odcisku palca. To musi kosztować frtunę. Cennika nie znasz? Te dwa kolory ładne

Gość buzikmnk
ale napewno drogie:( ale sa piekne

Gość Co_robic
jeszcze nie znam cen. zadzwonie tam jutro i się wypytam im dłużej na nie patrzę, tym bardziej chce je mieć :)

Gość goscinnieja
ooooo ma piersionki z Wladcy pierscieni...czyli Frodo wcale go nie zniszczył.... Tak wogole to boskie!

Gość ja odkryłam takiego
Ja znalazłam w Krakowie jubilera który oferuje dość duży wybór oryginalnych (jak dla mnie) obrączek w normalnych cenach (średnio 1300 - 1800 za parę). Może komuś się przyda http://www.pudelko.rodium.pl/w_obr01.html

Gość inkkkkkkkka
do co robić:) mam bardzo podobne obrączki i są sliczne i super się nosza

Jedna dziewczyna z forum, broneczka, ma chyba obraczki z odciskami palców, widzialam na jej blogu slubnym ze stopki. Moze zapytaj ja ile kosztowaly.

Gość kulka_sniegu
te obrączki są magiczne! bardzo mi się podobają - a te, które z siebie wychodzą! SUPER pomysł. myślę, że te które pokazałą "ja odkryłam takiego" są b. podobne do klasycznych robionych przez yes czy innych podobnych. Co_robic - napisz jutro co się dowiesz więcej o tych obrączkach (ceny przede wszystkim)

Gość Co_robic
dzwoniłam :) obrączki czy z białego czy z żółtego czy różowego (!) złota mają taką samą cenę np z odciskami to od ok. 1500 - 2300 zł za parę - oczywiście znaczenie ma waga więc ceny są porównywalne z apartem itd. za te podwójne które mi się najbardziej podobają cena zależna jest oczywiście od wagi, ale jest to powyżej 2000zł ..... w poniedziałek jadę do Krakowa :) ale się cieszę!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość felunia
Co_robic mam nadzieje ze zdasz nam relacje z wizyty :) coraz bardziej zaczynaja mi sie podobac te z odciskami palcow i nawet ceny w miare przystepne :) ale musze przyznac, ze gosc ma pomysly :]]

Gość Co_robic
heeej :) przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale skorzystałam z okazji, że byłam w Krakowie i pojechałam jeszcze do Zakopanego na kilka dni z moim narzeczonym :) Co do obrączek.... zdecydowaliśmy się :D ale nie dwa kolory, tylko dotyk - z odciskiem palca w białym złocie. Pani bardzo fachowo wszystko wytłumaczyła, pokazała. Jak zobaczyliśmy przykładowe obrączki, to aż sie w głowie zakręciło :) ale decyzja podjęta, i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zostały wycenione na ok 1850 zł. Na serio polecam Wam się tam przejechać/przejść Magiczne miejsce i na prawdę prześliczne obrączki! Już się nie mogę doczekać :D:D:D Jak macie pytania to piszcie! Pozdrawiam :)

Gość felunia
a ile sie czeka na obraczki, jaki jest etap tworzenia :) ??

Gość mokume
i wy wierzycie, ze to wasz odcisk bedzie?

Gość Co_robic
etap tworzenia :) na pewno pracochłonny ;) na umowie jest napisane, że do 26 września mają być zrobione. Za jakiś czas zadzwonią do nas, żebyśmy przyjechali na "zdjęcie odcisków" :) jak już same obrączki będą gotowe, to jedziemy odcisnąć palce, i potem już będą gotowe I tak, rzeczywiście będą one autentyczne - nasze!!! :)

Gość cameleons
A nie wiecie dziewczęta czy można odcisnąc kawałeczek narządu płciowego?? MOj ukochany by chciał hihi