Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian27..

Nie ma nic gorszego w seksie z kobietą

Polecane posty

Gość Marian wez se
na wszelki wypadek lusterko i sprawdz, czy aby ty sam nie masz hemoroidów ;P ;P

Gość Marian27..
i dlatego na stałe jestem z wujkiem z Łomży, on ma tylko nieświeży oddech ale mnie to nie przeszkadza, bo i tak śpię w nogach :)

Gość PPPPlkiuuy
:D :D :D

Gość pewnie wszelkie podszywy to
właśnie zakompleksione kobiety z wrzodami w dupie ;)

że mnie te draże ominęły :D a tak swoją drogą, to zawsze zazdrościłam podszywaczom inwencji :P

Gość bua ha ha
odzywają się właśnie te z hemoroidami ! ;)

moze jakbys pokopala w archiwum to znalazlabys jakis topik gdzie draze sie pojawily, ale teraz to jak szukanie igly w stogu siana :)

ach, moje ukochane draze z Biedronki :P dzieki za te zajefajne wspomnienia :)

Gość Marian27
wspominając jej hemoroidy, tak patrzałem na nogi wujka i doznałem chyba ciężkiej traumy, bo na palcach wujka z Łomży, też zobaczyłem hemoroidy. Wydaje mi się, że doznałem halucynacji, bo wojuek jak głośno czytał Pana Tadeusza, to żem positaci z tejże książeczki i patrze a natenczas Wojski chwycił na taśmie przypięty młotek z celownikiem optycznym i z wielkim impetem sunął na wujkowe hemoroidy na palcach, a że wujek to człek dobry, tak żem się rzucił w obronie wujkowych hemoroidów i... niestety wylądowałem w psychiatryku, to były jednak halucynacje w wyniku traumy hemoroidowych. Poddali mnie badaniom w tym psychiatryku i tam szczegółowa analiza płynu rdzeniowo-mózgowego wykazała, że mój mózg swym składem zbliżony jest do moczu. To chyba niedobrze, jak sądzicie?

Gość robieme krecheeee
:D:D

Gość ABCDfgffgfdgdfg
Raz spałem z taką z hemoroidami i też przyznam że niedobrze się robi na taki widok.

Gość uuuuuuuuuuuppppp

Gość Marianie niemądry
a dlaczego Ty kobietom w odbyt zaglądasz nie ma nic gorszego niż zboczony facet!

Gość Marian 27..
Już rozwiązałem mój problem, lekarz, który nie rozpoznał ostatnio hemoroidów u tej laski powiedział, że mogę go posuwać na kozetce w zamian za paczkę draży kokosowych z Biedronki. Hurra tanie bzykanie.

Gość Marian 27..
Byłem już na pierwszym bzykaniu. Właściwie to na dwóch, bo po pierwszym seksie wręczyłem lekarzowi te draże a on tak je w pierdalał, że jedna spadła mu pod kozetkę. To była szansa dla mnie. Kiedy sie po nią schylił, przykucnąłem i przeleciałem go po raz drugi.

Gość łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość pierwszeslyszee
a jak to wygladalo??? myslalam, ze tego nie widac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jdziuchna bez homoroidów
Marian czy ty jeteś idealny? wolałabym gościa z mega- hemoridami niz z takim zrytym łbem jak twój...

Gość Marian27..
Bo ty pewnie masz to cholerstwo na odbycie i stąd t wściekłość, ale pomyśl, dlaczego jesteś sama a faceci po przespaniu się z tobą nie chcą związku na stałe ? :) bo obrzydzenie faceta bierze jak zobaczy takie coś.

Gość sadfasdfasd
mam hemo i dlatego nigdy nie bzykam sie przy świetle od tyłu. Jestem z moim facetem 2 lata i on nie wie że mam coś takiego. Przed nim mialam pięciu i też żaden nie wi(e)dział. Upierdliwa dolegliwośc ale w sumie autorowi się nie dziwię że nie chce oglądać. Dziwię się ludziom którym wystają kalafiorki z odbytu a mimo wszystko wypinają tyłki w pełnym świetle.

Gość wwwwwwwwwww
http://uroda.rb.pl/proktologia/proktologia.html tu sa pokazane stadia choroby jak ktoś chce oglądać Też mam hemoroidy. U mnie wyglądają jak w 2/3 stopniu, ale raz mialam zakrzpe (po lewej stronie zdjęcie) i operacyjnie był usuwany. "Pocieszę" was że w młodym (20-30 lat) wieku na hemoroidy cierpi 30% Polaków, a pod koniec życia już co drugi.

Gość bzebzebze
hehehe marian a to nie byl czasem facet? no bo od tylu to nie koniecznie byla babka... no i wez se wylecz syfy od tradziku i wszystko opada jak sie na nie patrzy...