Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skarb maleńki

Tak mi smutno......

Polecane posty

Gość samotny...
skoro tak twierdzisz:)

Myslałam,że znajdzie się ktoś tutaj z podobnym doswiadczeniem,ktoś kto wyrazi swoje zdania,ale jak widzę,większość ludzi tutaj niestety jest złośliwa,bądź obojętna... Szkoda.

Gość samotny...
no jak mozesz.

Samotny,jak mogę co? Ok,odpowiedziałeś mi,ale mi chodziło o jakiś dialog,o rady,o cokolwiek,a tu cisza... Naprawdę nikt niema nic do powiedzienia?

Gość samotny...
dobra śpij:)

Gość samotny...
mi też nie

Gość samotny...
choć maleńki skarbie mój włoże ciebie se na ch** smyrne w cyca smyrne w udo żeby ci nie było nudno okręcimy się w kołderke potem czas już na bajerke

Gość rudy łoś
ej no skarbie maleńki, normalnie dupa mi zmiękła, wszakże (chyba) ludzkie odruchy jeszcze mam. A nie pomyślałaś, że to nie napisał samotny ale ja, autor pięknej poezji, podszywający się pod przeróżne nicki??? Normalnie brak ci trochę inteligencji i zawsze będziesz w dupę kopana, bo tępa jesteś jak nóż do masła. Popatrz na to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4182895&start=30 To też moje dzieło :D Jak mi się nudzi, to poezje układam, a że nudzi mi się często, tak też postanowiłem podzielić się poezją z tobą na przykład i z innymi :D a ten skarbek maleńki to tylko zbieg okoliczności, ale takie duże dziewczyny powinny odróżniać podszyw od realnego rozmówcy. Chory jestem? No wszystko możliwe, nie badałem się jeszcze ale kto wie, może mi się w końcu uda. A tobie życze mniej naiwności... to był test psychologiczny :) Nie zdałaś!!!

Gość rudy łoś
no i się pochwalę... jak będziesz miała okazję zobaczyć wiersz zaczynający się "jestem sobie rudy łoś" to wiedz, że to ja :D Pochwalą ci się jeszcze inną poezją moją, patrz: FAJNA DZIEWCZYNA fajna jestem se dziewczyna gdy mnie ktoś od tyłu d*ma wsadza pręta tak głęboko aby na wierzch wyszło oko Normalnie jestem bardzo wzruszający i poetyczny jak widziesz ;)