Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molilka21

Pomocy

Polecane posty

Gość molilka21

miałam dość stresowy stosunek. chociaż nie był długi ale był bez zabezpieczenia . mój prartner penisa miał "suchego" nie miał płynu przed wytryskowego ani wytrysku. dopiero pozniej po załozeniu prezerwatywy skonczył w niej i po za mną. ostatnio miałam dostać okresu 9 ( chociaż mam nieregularny ) to i tak w tym dniu go wyczekiwałam... mijały dni i nie przychodził... do tego doszło przeziebienie i brałam polopirynę S . dostałam dnia 11. nie wiem czy to przez nią doszło takie prrzyspieszenie go czy nie wiem co sie dzieje... bo mój okres jest teraz bardzo obfity... i wodnisty są czasami takie "grudy" śluzu oczywiscie okresowego ale czasami wręcz "leje" się ze mnie... czy to mogłobyc spowodowane tym lekiem badz stresem? proszę o odpowiedz czy moge byc spokojna ? :(( z góry dziękuję :)

Gość zlotowłossaaa
tak mogło byc, bo w ciaży napewno nie jesteś. U mnie po antybiotykach jest taki okres, mnóstwo śluzu.

Gość mloda1111
a tak na marginesie najwieksza glupota jest stosunek najpierw bez prezerwatywy a dopiero pod koniec wlozenie jej poniewaz u faceta czasem dochodzi do przedwczesnego wytrysku to jest doslownie kilka malych kropelek ktorych ani ty ani partner nie wyczujecie a te "kropelki" potrafia zaplodnic.