Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deponty

moj chlopak chce mnie zostawic

Polecane posty

Gość Szczeliwa zakochana w nim
A moja historia jest taka...poznalam faceta w wieku 19nastu lat, strzała amora-od razu zamieszkalismy razem 2 lata bajka i w pewnym momencie on stwierdza ze juz nie kocha wszystko wazniejsze odemnie..serce mi pekalo ale powiedzialam ok- nie to nie sila nie zatrzymam...spakowalam manatki wyjechalam za granice. Ale on utrzymywal kontakt-wyszumial sie troche, przemyslal...nie odrazu ale wrociklam. Teraz juz znow 2lata jestesmy razem po rocznej przerwie..slub za rok...Jestem szczesliwa...Autorko jesli to ten facet-na zawsze- daj mu czas Jesli kocha bedziecie razem 3maj sie

Gość mecenas32
kolekcjonuję spermę mężczyzn o genotypie azjatyckim, czy ktoś wie gdzie moge się udać z tym tematem?? mam już 16 próbek od nagabywanych turystów ale co to za kolekcja, mam znacznie wieksze ambicje

Gość mój chłopak
też tak kiedyś zrobił...Z dnia na dzień powiedział ze mnie nie kocha i już. Lecz ja nie dałam za wygraną, walczyłam o niego, w końcu gdy ja już sie poddałam on przejżał na oczy. Przepraszał, błagał o przebaczenie, chciał żebyśmy wszystko naprawili no i dalej jesteśmy razem. Ale patrząc na to z perspektywy czasu mimo że bardzo go kocham, drugi raz bym nie zawalczyła, nie po tym, jak mnie w tym czasie traktował...Zbyt duzo upokorzeń i bólu, które do tej pory pozostawiły ślad...:(

własnie ....gdyby mu zalezalo ale on twierdzi ze juz nigdy nie chce......a terz mi pisze ze jesli chodzi o sex to mozemy sie spotkac,,,.,,,i co ja mam zrobic

Starsza koleżanka da Ci dobrą radę: zapomnij. Facet po 4 latach mówi, że nic do Ciebie nie czuje, ale jeśli chodzi o seks to może się spotkać ??? co to ma być ??? stać Cię na więcej dziewczyno, stać Cię na kogoś lepszego pod każdym względem !!! olej frajera, tym bardziej, że jak sama mówisz zostawił Cię, bo mu nie dałaś... to teraz chcesz dać, jak już ma Cię w dupie ??

Gość do mecenas 32
buehehehe :D :D najlepiej udaj sie do Azji :D

masz 21 lat uwierz mi ze znajdziesz super faceta, kwesit aczasu a tak w ogole to nie ma sensu zwiazywac sie z peirwszym chlopakiem do konca zycia szczegolnie w tak mlodym wieku. Kochanie nawet nie wiesz co tracisz ! na tym swiecie sa naparwde cudowni ciepli mezczyzni, daj mu odejsc, przebolej strate i pozwol by przyszla do Ciebie prawdziwa milosc a nie zludzenia i fantom osoby ktora myslalas ze on jest

Gość mmarciaa90
vvvWitam mam nadzieje ze ktos mi pomoze poratuje;(mam na imie Marta ale mowcie mi Tusia jestem z moim chłopakiem juz 9 miesiecy ja mam 19 on 21 no i chyba juz nasz zwiazek sie sypie kiedys spotkania dzien w dzien a teraz kiedy sie wyprowadzil na kilka dni do taty bo 19nastego jedzie na swieta do anglii do mamy to sie juz 5 dni nie widzielismy:(..... i jeszcze do tego podobno spotyka sie z jakąs darią i to do tego 5 lat młodsza ona ma 16:( ....wczoesnie byly wspolne plany na przyszlosc...na rocznice planowal zereczyny...a teraz jak sie go pytam zeby mi obiecal ze bedziemy razem na zawsze on odpowiada nigdy nie wiadomo co sie wydarzy nie moge ci tego obiecac;( a ja go tak kocham :( pomozcie co ja mam zrobic....jak ja sie go pytam czy cos sie zmienilo miedzy nami to on oczywiscie mowi ze nie...i jeszcze do tego pisze ze mnie kocha;(:(:(:( co ja mam robic;( blagaam......wogole jest zle sms tez rzadziej pisze niz wczesniej.jak on to powiedzial nie bedzie pisal co minute o jakis glupotach....jak go zatrzymac przy sobie pomozcie....i jaka jest szansa ze jesli zerwie to zateskni cio???:(:(:(:( z gory dziekuje za odpowiedzi.;(:(

Gość pimpus222
a zle wam sie uklada?powiedzial tobie w oczy ze Cie nie kocha???jesli by mi facet powiedzial ze nie kocha mnie to NIGDY bym nie chciala byc z osoba ktora mnie nie kocha ani nie pragnie musisz pogodzic sie z tym i dalej zyc bedzie ciezko ale znajdz sobie jakies zajecie moze nowe hobby dzieki ktoremu zapomnisz o nim z czasem pokochasz inna osobe warta twej milosci!!!!niech widzi ze potrafisz zyc bez niego a nie smucisz sie i twierdzisz ze zyc bez niego nie mozesz ja bylam z facetem ponad 3 lata i go zostawilam tez bardzo to przezyl teraz mam nowa milosc i ukladam sobie na nowo zycie stwierdzila, ze to nie byl facet dla mnie lepiej byc z osoba ktora chce byc z toba i cie kocha

Gość mmarciaa90
Witam mam nadzieje ze ktos mi pomoze poratuje;(mam na imie Marta ale mowcie mi Tusia jestem z moim chłopakiem juz 9 miesiecy ja mam 19 on 21 no i chyba juz nasz zwiazek sie sypie kiedys spotkania dzien w dzien a teraz kiedy sie wyprowadzil na kilka dni do taty bo 19nastego jedzie na swieta do anglii do mamy to sie juz 5 dni nie widzielismy ..... i jeszcze do tego podobno spotyka sie z jakąs darią i to do tego 5 lat młodsza ona ma 16 ....wczoesnie byly wspolne plany na przyszlosc...na rocznice planowal zereczyny...a teraz jak sie go pytam zeby mi obiecal ze bedziemy razem na zawsze on odpowiada nigdy nie wiadomo co sie wydarzy nie moge ci tego obiecac;( a ja go tak kocham pomozcie co ja mam zrobic....jak ja sie go pytam czy cos sie zmienilo miedzy nami to on oczywiscie mowi ze nie...i jeszcze do tego pisze ze mnie kocha;( co ja mam robic;( blagaam......wogole jest zle sms tez rzadziej pisze niz wczesniej.jak on to powiedzial nie bedzie pisal co minute o jakis glupotach....jak go zatrzymac przy sobie pomozcie....i jaka jest szansa ze jesli zerwie to zateskni cio??? z gory dziekuje za odpowiedzi.;(:(

Gość mmarciaa90
mowil ze mnie kocha w oczy i to nie raz:( kurcze jak mnie to boli:(:( tyle planow na przyszlosc.......mowil ostatnio ze jetsem jego przeznaczeniem i wogole.....a teraz....widocznie jestem dla niego za stara skoro woli mlodsze malolaty o 5 lat:(

Gość mmarciaa90
uklada nam sie ok ....to znaczy nie robi powodow do klotni i takie tam...jest tak jakby naprawde mnie kochal chodz ja wiem ze tak nie jest:(

Gość pimpus222
wiesz co zachowujesz sie dzicinnie!!! ja tez niedlugo bede z moim facetem 10 miechow...ale nie oczekuje zeby powiedzial jakie plany itd bo czuje ze jest oki...pozatym to ze mieliscie sie zareczyc nie znaczy ze dojdzie do tego..moj chlopak tez jedzie w srode do szwecji na 2 tyg na swieta a ja tu zostaje i co mam panikowac z tego powodu ze cos nie tak bedzie miedzy nami..za bardzo panikujesz a co to za daria

Gość mmarciaa90
co to za daria...16 latka ktora dopeiro co do technikum poszla....jejku kiedys jak bylo miedzy nami pieknie;(kurcze ja tak go kocham....a on tez pisze ze kocha ale co z tego skoro tak napewno nie jest:*

Gość pimpus222
no on jest w Angli a ty w takim razie gdzie??i pisze tobie ze poznal kolezanke jakas darie??wyjasnij jasniej mi

Gość mmarciaa90
do anglii jedzie dopiero 19nastego grudnia...a o tej darii wiem z jego nk...wiadomosci prywatnyvhh... i wogole....widocznie woli mlodzsze duzo mlodsze niz ja;(

Gość pimpus222
pogadaj z nim na zywo co to za daria ze masz prawo wiedziec i juz po co masz tyle myslec albo poiwedz ze masz watpliwosci

Gość mmarciaa90
JAK JA SIE GO PYTAM CZY COS SIE MIEDZY NAMI ZMIENILO TO ON OCZYWISCIE MOWI ZE NIE:(:(:(

Gość DOMI0909
Ja mam problem moj chlopak jest w halandii przejezdza do mnie co jakis czas (co 2-3 miesiace) ale zaszlam z nim w ciaze zalamal sie nie wiedzial jak sie postawi w roli ojca, wiedz przyjechal do polski ty bylo takie zalamanie chwilowe pozniej sie cieszyl jak male dziecko ze zostanie ojecem i wgl. w trzecim miesiacu poronilam:( nie wiem jak to sie stalo strasznie sie zalamal zaczol braz narkotyki jest teraz w holandii na nie dlugo przyjechac ale widze po nim ze chce mnie zostawic niejest tak jak kiedys to znaczy 5 miesiecy temu. teraz rozmawia ze mna ale go ta rozmowe nie interesuje moj kocham tak od niechcenia niewiem co mam robic :(

Gość puter i pomatka
przeczytalam 'moj cichopek chce mnie zostawic' :D

Gość eeeddeweeeeeee
lepiej teraz jak po slubie z malym dzieckiem w dodatku :) glowa do gory!

witajcie ;( mam problem ;( jestem z chlopakiem od wrzesnia na poczatku bylo z***biscie swietnie sie dogadywalismy zakochalismy sie w sobie od razu jak sie zobaczylismy na dyskotece. od dwoch tygodni zamieszkalismy ze soba on mial problemy w domu z rodzicami ja tez strwierdzismy ze to najlepsze rozwiazanie. i niestety wszystko sie z*****o;( on jest bardzo zazdrosny nie ufa mi;( nie moge nawet koledze odpisac na smsa czy ba facebook bo zaraz wielka awantura. twierdzi ze go ciagle oszukuje a ja nic zlego nie robie;( nie chce nikogo olewac;( dlatego od czasu do czasu odpisze koledze. Mowie mu ze on jest najwazeniejszy i tylko on sie liczy ale on mnie nie slucha. ;( chce mnie zostawic co robic???