Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamela39

Panowie, oceńcie mój zadek.

Polecane posty

Gość eleganza
a ja myśle, że o co jak o co ale o pupe to powinnaś zadbać mocniej, chociażby ją opalić. Uwierz mi, że faceci patrzą tylko i wyłącznie na tyłki. Oczywiście jak mądry facet to spojrzy najpierw na charakter ;) ale sama ostatnio rozmawiałam z chłopakiem na ten temat (gdyż byliśmy nad morzem i on ciągle patrzył sę na inne tyłki) i wyjaśnił mi że nawet najweirniejszy chłopak musi patrzeć na pupy innych dziewczyn.. :)

Gość chce go
polizać!!

Gość gsdgsdg
sdgdfgd

Gość mmiam
a może ktoś jest tu chętny zobaczyć moją cipkę...?????

Gość pamela tu nie tylko parker
siedzi, i zabawne, ze wolisz wierzyc jemu, niz calej reszcie czlowiek istota prozn,a chobyw szyscy wolalai ze gowno, a jeden sie pomylil i powiedzial, ze to czekolada, to Ty jak ta mucha przyczepisz sie do tego co sie omylil... o gustach sie nie decyduje, ale skoro juz wystawiasz ten tylek tutaj na kafe to przyjm do waidomosci, ze aby byl fajny, musisz nad nim popracowac a nie wlazisz w dupsko parkerowi i pytasz no nie nie?? no nie, ze fajny??? no wlasnie NIE! i w koncu skoro jestes tak cudna to pozbadz sie kompleksow i do jasnej powiedz ile masz lat no ale widac, ze Ci glupio...

Gość onon
zrób jeszcze jedno zdjecie tylko go wypnij bardziej zeby było cipke jeszcze widac bedzie ok

Gość Ledwisarz
Zerżnąłbym to dupsko jak sie patzry. :) Daj mi namiary na siebie a nie pożałujesz. Będziesz w pełni zadowolona. :)

Gość Droga Pamelo39
uda są poniżej ptaszka, w pośladki uderza brzuch faceta a nie uda. Jak nie wierzysz to przyjrzyj się, gdy bedziesz z facetem.