Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figofago tegesszmeges

dziwne bole w podbrzuszu, prosze o komentarz

Polecane posty

mam pytanie. opisze najszybciej jak potrafie o co chodzi. Biore tabletki anty, jestem z nimi za pan brat, bo juz troche to trwa. Miesiaczek nigdy nie mialam jakos bardzo bolesnych, czasem chwilke pobolalo i koniec. przy tabletkach to juz w ogole luzik. A dzis w nocy mi sie przytrafila dziwna rzecz - prawie cala noc, naprawde mocno mnie bolal brzuch jak przy okresie - tylko mocniej niz zwykle. Okres powinam dostac jutro albo w sobote. Taki jakby "bol przepowiadajacy", ale serio mocny i cala noc mialam te bole. Bardzo mnie to dziwi bo nigdy wczesniej cos takiego mi sie nie zdarzylo no i same miesiaczki mam bezbolesne raczej.. Co to bylo? dlaczego tak sie dzieje? ktos ma moze jakies doswiadczenie w tym temacie? po prostu mnie to interesuje. nad ranem wszystko minelo, juz nie czuje brzucha. dziekuje za komentarze

Gość do ginekologa
a nie na durne forum maciolągwo!

maciolągwo ?? :):):) co to znaczy? tzn domyslam sie, ze chcialas mi ublizyc, ale napisz co to znaczy :) do ginekologa nie chce isc bo bylam miesiac temu i szkoda mi kasy. nie uwazam, zeby sie dzialo cos starsznego, jednak chetnie bym zaczerpnela komentarza innych osob czy tez tak im sie zdarza i ewentualnie co o tym mysla.

Gość poddddnosze
fewfe

wiesz ja mam na odwroy ja mam starsznie bolesne a czasem sie zdaza ze 2 dni pod rzad nic nie czuje. Moim zdaniem nie powinnas sie niepokoic...choc w sumie dobrze Cię rozumiem bo panikarą jestem. ale co do bóli to powiem Ci ze roznie to bywa, naprawde, czasem wiecej sluzowki narasta i macica musi sie bardziej obkurczuc i bardziej boli. Głowa go gory :) mam jeszcze prośbe..moze bedziesz wiedziala jak mi pomoc? to moj topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4183547