Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlugiPL

Kolarki, spandex, lycra spodenki, leggings - penis widoczny

Polecane posty

Gość DlugiPL

witam co sadzicie jak facet ma na sobie kolarki rowerowe i mu sie mocno penis odznacza ? wiekszosc z nich ma czarne spodenki - to mniej wiadac, ale czasami widze jak maja niebieskie lub srebrno-biale. do tego jeszcze skórkę obciagnietą i to widac mocno go wtedy. pupę oczywiscie tez. co sadzicie o tym? i jaka dlugosc ich powinna byc ? np.: http://farm2.static.flickr.com/1312/1020248195_82b447da46.jpg http://www.vat19.com/blog/SpandexPolandBikeTeamYikes.jpg http://www.flickr.com/photos/20927915@N07/2482674608/

Gość MadziaKr
hm...to jest calkiem fajne.. bo czemu kobiety maja chodzic tylko w obcislych legginsach.. a tak pieknie penisa widac i np. moja muszekla sie cieszy :) ja popieram ten styl....

Gość WojtekA
...no nie mamy za bardzo wyboru GO nawet schowac - wiec pokazujemy :) pierwsze pare razy mialem na poczatku sam dzwine uczycie w publicznosci, ale teraz loozik.

Gość Sebastian 77
Leginsy z lycry są bardzo wygodne do jazdy na rowerze osobiście preferuje długie leginsy a posiadam je w 3 kolorach czarne srebrne no i białe ale rzeczywiście białe są dośc mocno przeswitujące co wprawia w zakłopotanie niektóe Panie :))

Kobiecie odznacz się biuścik na zbyt obcisłym sweterku, bułecza w obcisłych spodniach czy stroju kąpielowym a nam ku Waszej usiesze odznaczją sie pałeczki!! Eh szkoda że jets to na razie tak skrywane!!!

Jak to, ja używam tego od początku i spłodziłem już czwórkę dzieciaków. No tak, chyba ja jestem ojcem?

Gość sebastian 77
Dokładnie nie ma żadnego problemu z płodnością leginsy nosi sie wygodnie i z duza przyjemnościa :))

Gość SylwiaOP
Osobiście bardzo mi się podoba gdy męzczyzna ma ubrane takie leginsy moga byc krótkie bądz długie nie ma to znaczenia jego tyłek wyląda bardzo apetycznie a o kutasku hihih juz nie wspomne ;D

Gość MaciejPn
...aha.. to milo slyszec.... ja wlasnie teraz sie na biale dlugie legginsy swiecace na rower czaje...oj - bedzie to ciekawe :)

Gość baba raba co facetów zjada
mi też taki strój się podoba, tylko że ja zwracam uwagę nie na penisa (no może troszkę) ale na kształtną pupę. Po prostu lubię popatrzeć nawet jak nie mam żadnych zamiarów ani szans na seks lubię kombinować jaki to on jest w seksie. Po swoich doświadczenia wydaje mi się że to właśnie pupa zdradza rodzaj seksu jakiego można się spodziewać. Kształtna i jędrna obiecuje wiadomo co a plackowata i obwisła to leniuchy i zawodnicy 3 minut albo tacy przedkładający mecze i piwo nad kobiety i seks.

Gość JarekOl
do baba rada... to uwazasz, ze faceci powinni tez w legginsach chodzic po ulicy i takich kolarka ?

Gość sebastian 77
dzis znów kolejny cudowny dzień gdzie spacerowałem sobie w leginsach a dziewczyny podziwiały mój tyleczek

Gość sebastian77
Ja nie mam z tym żadnego problemu zakładam leginsy z lycry bo dla mnie sa wygodne a zarazem jest nutka erotyzmu

Gość sebastian77
Tylko po powrocie z dłuższej wycieczki zobaczyłem, że odcisnął mi się od siodełka na legginsie długi pionowy, brązowy pas na wysokości odbytu. Pomyślałem chwilę i poczułem się... dumny. Przecież to przełamanie erotycznego tabu! Jestem teraz zwycięzcą pogodzonym sam ze sobą. Dziewczyny podziwiają nie tylko mój tyłeczek, ale akceptują brązowy pas, poprzez który dopuszczam je w swoją intymność.

Gość soks
czesto nosze krotkie spodenki z lajkry sliskie i blyszczace sa seksowneczy sa kobiety co lubia jak facet takie nosi

Gość soks
uwielbiam spuszczec sie na legginsy sliskie

Gość rokos
nosze spandex

Gość marek10112
Ja też bardzo uwielbiam leginsy i sam często ubieram na miasto. Super się w nich czuję, a tym bardziej jak dziewczyny się patrzą. Jest odlotowo. Ja mógłbym w nich chodzić zawsze. Same zalety. Łatwo się pierze, szybko suszy...

Gość marek10112
adres mejlowy mam na WP, a nie tlenie jak jest podane wyżej.

Gość lycra_men
Bardzo ciekawy temat dawno zapomniany :))

Gość gość
Nosze kombinezony z lycry na cale ciało na codzien, do sklepu, na spacer, w podróż i rzecz jasna do masturbacji czy seksu. Szyje je w Krakowie, w firmie piruet na os, złotej jesieni, szyją na wymiar, więc nic nie wisi lecz pięknie obciska, także peniska:) . BTW szukam chetnych do wspolnej wzajemnej masturnacji w klimacie lycra stringi, chetni pisac w wątku.

Gość marek10112MALPAwppl
Chętnie kogoś poznam, kto lubi lycry

Gość lycraboy_wrocław
Uwielbiam nosić takie stroje. Często biegam, jeżdżę na rowerze i ćwiczę w ciuszkach z lycry i spandexu. Takie ubrania noszę od 16-go roku życia, od 20 do 24 godzin na dobę, prawie zawsze jest to w pełni zabudowany strój (kombinezon z zamkiem na plecach, rzadziej legginsy + body zapinane w kroku). Czasami do tego dochodzą rajstopy i elementy umożliwiające mi samowolne pozbycie się stroju. Tylko czasem, w największe upały odpuszczam noszenie kombinezonu, obowiązkowo zakładam wtedy czarne obcisłe legginsy . Zwykle noszę te ciuszki pod zwykłym ubraniem, wiadomo że reakcje ludzi na taki ubiór są różne. Chętnie poznam osobę z Wrocławia lub okolic którą kręcą takie klimaty.

Gość leggins
Hej Ja też noszę legginsy błyszczące i szukam kogoś na spotkanie.

Gość gość
Też jestem zwolennikiem lycry i spandexu jafnie jak tak opina ciało. Na rower jak znalazł.

Gość Lycrawroc
Witam,jestem z Wrocławia również lubie ubrania obcisłe z lycry często się w nie przebieram gdy jestem sam w domu uwielbiam mieć je na sobie nawet jak wychodzę na dwor to zakładam lycre pod swoje ubranie a wieczorami/nocą jak jestem na dworze to sciągam swoje ubranie i jestem w samej lycrze jest cudownie.Chętnie poznam kogoś z Wrocka kto też lubi przechadzać się w lycrze.usmiech.gif Piszcie na maila:lycra-wrocek@wp.pl

Gość gość marek10112malpawppl
Hej, jestem z wawy i też uwielbiam lycry. marek10112@wp.pl

Gość gość
Jak ubieram takie spodenki na rower to mojego wielkiego widać. Leży na boku, a jak jeszcze podczas jazdy nim trochę potarmosi to staje mi na 30% to już mnie bardzo krępuje.