Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona19

pomożcie to mi spędza sen z powiek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zmartwiona19

Mam 19 lat i wielki problem. Dużo kobiet potraktuje tą sprawę jako błahą, a mnie to denerwuje. Otóż mam małe piersi i chciałabym je jakoś powiększyć. Słyszalam że człowiek rosnie do 24 roku życia tzn że jeszcze mi urosną??? może powinnam jeść coś specjalnego żeby temu dopomóc??tylko potraktujcie moją sprawę poważnie i nie mówcie mi o jakis tabletkach albo sylikonach.:(:(

Gość zmartwiona19
czy może mi ktoś pomóc????????????????????????????

Gość waawaaweewaa
masz jeszcze sporo czasu:) nie przejmuj się piersiami, pewnie wszystko z nimi ok:)

Gość zmartwiona19
tylko ze nie mam gwarancji ze mi urosna:(:( a naprawde sa male:(:(

Gość waawaaweewaa
znajdzie się taki, który je będzie wielbił, zresztą ty młodziutka jesteś:) poważnie nie ma się czym przejmować:)

Gość same pozytywy
Małe przynajmniej Ci nie obwisną. Za parę-parenaście lat będziesz zadowolona. Ja mam 35 lat, mam psiapiółkę, co mi zawsze zazdrościła większych cycków - a teraz ona ma nadal jędrne, a moje, cóż, grawitacja działa... Już nie mówiąc o tym, że z małymi można spać na brzuchu i wygodniej uprawiać sporty. Szukaj pozytywów w tym, co masz, a nie koncentruj się na wadach. Chciałabyś facetya, co leci tylko na duże cycki? Przynajmniej z klucza masz takich z głowy.

Gość zmartwiona19
ale choc trochę wieksze:(:(

Gość waawaaweewaa
popieram wypowiedź wyżej:)

Gość waawaaweewaa
spokojnie jeszcze urosną:)

Gość zmartwiona19
a Wasze do kiedy jeszcze rosły??:(

Gość waawaaweewaa
mi rosły tylko jak ćwiczyłem - jestem facetem hehe:)

Gość zmartwiona19
to mnie nie pocieszyło:(:(

Gość zj
jak juz masz 19 to raczej za duzo nie urosna.. teraz zmiany juz moga byc spowodowane np zmiana wagi albo cos takiego...ale to nie sa diametralne zmiany..nic juz nie poradzisz..zaakceptuj je:)

Gość mogą urosnąc
urosną na pewno jeśli przytyjesz mi po przytyciu 5 kg urosły o jeden rozmiar

Gość tjaaaaaa.....
co to za mądrości, że z dużym biustem nie można wygodnie uprawiać sportu? to jakiś żart czy wymówka? mam duży biust, a trenuję fitness, biegam, pływam i biust mi w niczym nie przeszkadza a nawet uniósł się do góry, odkąd regularnie ćwiczę z hantlami, wiec wygląda jeszcze lepiej i nie muszę się bać, że nagle "grawitacja zadziała", bo pole grawitacyjne nie pojawia się znikąd, nagle kiedy przekracza się 30. biust ci już nie urośnie, dziecino możesz ćwiczyć, to unosi piersi i dzięki temu wyglądają lepiej ewentualnie mięśnie klatki piersiowej ci urosną niektóre hormony mogą "powiększyć" biust, ale nie radzę ich stosować tylko w tym celu

Gość elo...
też mam 19 lat i widzę po moich siostrach że im biust zaczął rosnąć dopiero koło 21lat, choć ja bym chciała mieć taki biust jaki mam (małe B- w zależności od stanika) ponieważ jak spojrzałam na koleżankę która jest młodą mama to wygląda jak dojna krowa z takimi cycami...a sory nie chce później tak wyglądać... małe piersi też są lepsze o można świrować z bielizną... a jak masz duże cyce to musisz dbać żeby np ramiączka od stanika były szerokie bo wpijają się w ramiona i przede wszystkim obrzydza mnie widok kobiety która np biegnie do autobusu i mało jej cyce nie wyskoczą zza bluzki... a fee. ja lubie te swoje piersi.. ale wiem że można je smarować sokiem z cytryny tylko dokładnie w necie musisz poczytać.. bo w żadne tabletki nie opłaca się pakować w naszym wieku... mojej koleżance urosły tez piersi po antykoncepcji ale jak ci nie potrzebna to tez nie ma sensu narażać wątroby..

Gość elo...
tjaaaaaa..... nie zgadzam się biust jej jeszcze urośnie... a przy dużym biuście sport jest wskazany, zwłaszcza ćwiczenia na mięśnie klatki aby wyglądał ładnie a nie jak obwisły kawał skóry..

Gość lalalaa
tez mam ten problem. mam 18 lat. i wstydze sie wyjsc w staniku , np na plaze. przede mną wybór kostiumu kąpielowego i naprawde watpie ze znajde cos takiego co powiększy tak małe piersi żeby wyglądały jako tako chociaz....

Gość elo...
nie przesadzacie!!! fakt że faceci ślinią się na duże cyce, ale nie chce być pod żadnym względem traktowana przez nich przedmiotowo bo to jest upokarzające!!! wyobraźcie sobie że rozmawiacie z nowo poznanym chłopakiem a on wam w dekolt zagląda... tylko z liścia by dostał ode mnie..

Gość KarmelkowaOfelia
Ja mam 75B i sa urocze:) Uwielbiam je i moj chlopak je uwielbia. Zawsze mowi ze sa idealne "tak do rączki". Kiedys bylam grubsza i mialam dosyc pokazny biust. Jedyne o czym myslalam wtedy to jak je pomniejszyc. Male jest piekne, pokochaj je a i tak urosna Ci podczas ciazy. Nie masz sie czym przejmowac!

Gość elo...
lalalaa jeśłi bardzo ci to przeszkadza to są teraz stroje kąpielowe z wkładkami do miseczek... zawsze coś biust powiększy...

Gość KarmelkowaOfelia
Aha, jesli staniczek to idealny jest push-up'ik. Mam same takie, z kokardkami, koronkami, tak samo stroj kapielowy.

Gość elo...
dokładnie i nie masz problemu zakładasz co ci się podoba...

19 lat to za dużo ci nie urosną. I dlaczego nie chcesz słuchać rad typu silikony czy tabletki?? Dla mnie to głupota sobie powiększać w taki sposób ale wiesz raczej jedzeniem piersi nie powiększysz...

Gość zmartwiona19
rozmiar mam 70c ale to tez zalezy od stanika, a sylikonów nigdy bym nei chciala fu

Gość 37389941K
Ty masz 70C i uważasz że są małe....??? No sorry dziewczyno, to jaki ty chcesz mieć biust....jak pamela

Gość zmartwiona19
ale to ze stanikiem push up, jesli mam przyrownac do czegos jakie bym chciala to do wielkosci pomaranczy takie bym chciala