pineska 0 Napisano Sierpień 13, 2009 pomóżcie. czy macie jakiś wypróbowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gnvskjdnskljj Napisano Sierpień 13, 2009 manhattan high shine lipgloss :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pineska 0 Napisano Sierpień 13, 2009 czy można go dostać w Naturze lub Rossmanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
superstar_6mld 0 Napisano Sierpień 14, 2009 ja uzywam oriflame.... jezu jak on sie nazywa ? :Pnie wiem ale dobry :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellinka 0 Napisano Sierpień 14, 2009 najlepszy nawilzac eveline jungle show- w naturze sa kosemtyki eveline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość campari34 Napisano Sierpień 14, 2009 ZAPYTAJ JOLI RUTOWICZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Sierpień 14, 2009 ja lubię loreala i rimela, al tez z joanny taki bezbarwno czerwony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfkfkffk Napisano Sierpień 14, 2009 Zaskakująco dobry jest błyszczyk z eveline. Jego główną zaletą jest to, że trzyma się bardzo długo na ustach - nawet kilka godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najndżits 0 Napisano Sierpień 14, 2009 A ja używam teraz jakiegoś Dress Up i jest świetny, długo się trzyma i fajnie pachnie, a kosztował 7zł:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach