Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika_pantera

WYJAZD CHLOPAKA Z KOLEGAMI NA WEEKEND

Polecane posty

Gość dzika_pantera

Wlasnie skonczylam rozmawiac z moim chlopakiem na gg. Planuje jeszcze w te wakacje pojechac z przyjaciolka na tydzien nad morze bo do wrzesnia jestem wolna. Moj chlopak mieszka w innym miescie i ma teraz w cholere roboty i nie moglby jechac ze mna. Za to stwierdzil ze to dobrze,bo wtedy ja nie powinnam miec nic przeciwko jak on wyjedzie na jakis weekend ze swoimi kumplami :o no ale to dla mnie nie jest fair !!!! Ja bym tam pojechala z nim gdyby mogl a on mi teraz chyba robi na zlosc... co to za zwiazek jak on bedzie chcial jechac na weekend z kumplami ? wiadomo jacy faceci sa w grupie :(

Gość dzika_pantera
nie powiem,wkurwilam sie na niego !

Gość dzika_pantera
zapomnialam wspomniec ze on tydzien temu wrocil z Grecjii bo byl tam przez 8 dni Z KOLEGAMI !!!!!!!!!!!!

Gość dzika_pantera
no tak,my sie nie widujemy na codzien a on planuje wyjazdy z kolegami a nie ze mna...co to za kurwa zwiazek ?

Gość hmmmmmm......
Hmm... a co to za związek że ty możesz a on nie. Tak samo Ty możesz odwalić mu numer na takim wyjeździe jak on w grupie kolegów Tobie. Wszystko zależy od waszego podejscia i tego jak bardzo się kochacie.

Gość dzika_pantera
my sobie ufamy, ale wiadomo okazja czyni zlodzieja. A faceci czesciej zdradzaja

Gość dzika_pantera
bo ja mam wakacje a i tak narazie nie moge sie z nim zobaczyc...to co ,mam w domu siedziec??? on byl na wakacjach z kumplami to ja nie popelnie zbrodni jak pojade z friend

Gość dzika_pantera
statystyka :D moim zdaniem on nie jest wobec mnie wporzadku mowiac- jak Ty wyjezdzasz teraz na wakacje z przyjaciolka(jak sam dopiero co wrocil z wakacji z kumplami)to ja bede mogl od czasu do czasu wyjechac z kolegami na weekend... halo a ja to co ? jest w zwiazku ze mna czy z kolega ?:/

Gość dzika_pantera
przeczytaj druga czesc mojej wypowiedzi.

Gość dzika_pantera
rozwin swoja wypowiedz

Gość dzika_pantera
odpowiadasz 2 slowami na krzyz. Ja uwazam,ze to ja mam racje,bo co to za planowanie wyjazdow z kumplami ?

>> Ja uwazam,ze to ja mam racje, Nie tłumacz mi oczywistości. Gdybyś tak nie uważala, to bys nie zakladała tego tematu. ale nie oczekuj poklasku od normlanych ludzi jeśli głupio robisz 🖐️

Gość dzika_pantera
slucham>? ja glupio robie ,no prosze Cie. /bzdury wygadujesz. Jemu powinno zalezec zeby spedzac czas ze mna a nie planowac wyjazdu z kumplami. Chce mi zrobic na zlosc.Bez sensu

Gość dzika_pantera
sadzac po Twoich wypowiedziach masz mniej niz ja. Wiem,ze facet zawsze bedzie bronic facet ale sorry w tym przypadku ja mam racje...

Gość dzika_pantera
widujemy sie raz na kilka tygodni a on mi mowi o weekendowych wyjazdach z kumplami...on sie zachowuje jakby byl singlem :o

Gość hmmmmmm......
ja jestem dziewczyną i też uważam że głupio robisz. Ty możesz a on nie. Nie wróżę wam świetlanej przyszłości z takim podejściem. A jednak życzę powodzenia.

to ja jako dziewczyna i przeciwniczka takich wyjazdów "samemu" też uważam, że masz głupie oczekiwania.. ty wyjeżdzasz z koleżankami, a jemu nie dajesz. trzeba było samej też siedzieć w domu co to w ogóle za związek, gdzie się widuje druga osobą co parę tygodni..

>> ale sorry w tym przypadku ja mam racje... Absolutnie tego nie neguje, bo gdybys byla przekonana, ze racji nie masz, to ten temat by nie powstal :)

zostaw go :d jak nie czujesz ze on dba o Ciebie i poswieca tyle uwagi ile potrzebujesz zostaw go :D a jacy sa ci faceci w towarzystwie kolegow? moim zdaniem ja jestem gorsza w towarzystiwe kolezanek

Gość kazik ....
Niech się chłopina narucha ... świeżego towaru ... może nawet jakiś prezent ci przywiezie ... :P

Gość dzika_pantera
rady typu zostaw go albo to nie ma sensu mozecie sobie darowac. Zrozumcie,ze ja mu ufam,a on mi to jest wogole podstawa zwiazku na odleglosc.Ale mam do niego zal ze zamiast planowac weekend ze mna mysli o kolegach.Czuje sie w tym momencie mniej wazna.A moj wyjazd o ile wogole dojdzie do skutku bedzie mniej wiecej trwac tyle ile on byl na swoich WAKACJACH Z KUMPLAMI