Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedemamaaaaa

5tydzien usg

Polecane posty

Gość bedemamaaaaa

Czesc dziewczyny mam pytanie czy ktoras z Was widziala zarodek na usg w 5tyg ???

Gość taaaaapaulina
Ja widziałam pęcherzyk ciążowy w 4 tyg.(6 tydzien od ostatniej miesiaczki).

Gość bedemamaaaa
ale chodzi mi o 5ty tydzien od ostatniej miesiaczki :) czyli 3 tydzien od zaplodnienia bylam wczoraj na usg bylo widac sam pecherzyk wiem ze na tym etapie to calkowicie normalne :) chodz przyznam ze niemoge sie doczekac zeby zobaczyc zarodek :) chciala bym tylko sie dowiedziec kiedy najwczesniej zobaczylyscie zarodki , ja mam nastepne usg 24 i lekarka mowi ze juz moze bedzie serduszko :)

Gość taaaaakapaulina
Mi lekarka powiedziala ze jest ok.pozatym wszystko zalezy od terminu owulacji bo nie kazda kobieta ma owulacje ksiazkowo w 14c a cale cykle 28dniowe pozatym jakosc sprzetu tez jest bardzo wazna.Ja mam wizyte w srode i serduszko moze tez juz bedzie chociaz gin powiedziala ze do konca nie wiadomo bo ja mialam owulacje w 20dc wiec mam jakies 6 dni obsówy a w rozwoju takiego malenstwa kazdy dzien to duze zmiany,ale nadzieje mam ze zobacze bijace serduszko:)

Gość co za glupota
nie macie na co wydawac kasy tylko latac tak wczesnie na usg ze jeszcze nic nie widac? przeciez to czysta glupota. i co ci z tego przyjdzie ze zobaczysz pecherzyk? ja poczekalam troszke i juz widzialam spore dziecko a nie jakas kijanke

Gość bedemamaaa
po pierwsze nie szkoda mi kasy na usg , pozatym wcale jej nie wydalam mialam niewielkie plamienie a ze 2 razy poronilam zaraz zrobiono mi usg w spitalu wiec nie osadzaj kogos skoro nie znasz sytuacji !!!

Gość taaaakapaulina
Dokładnie ja tez jestem po poronieniu i głownym powodem wizyty było potwierdzenie ciaży i decyzja czy mam brac leki na podtrzymanie.I nie twoja sprawa na co wydajemy swoje pieniadze a tym bardziej jesli chodzi o USG.

Gość takaaaapaulina
A tak na marginesie to szkoda mi twojego dziecka które od poczecia nazywasz kijanką,mądrością to ty za bardzo nie grzeszysz:/