Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyłapana o

przyłapani...

Polecane posty

Gość przyłapana o

przyjechał do mnie mój facet, który mieszka 100 km ode mnie. w trakcie wakacji widujemy się rzadziej, choć na codzień studiujemy razem. kiedy siedzieliśmy u mnie w pokoju, poddaliśmy się nastrojowi chwili i zaczeliśmy delikatnie całować, dotykać... coraz śmielej. Wiedzeni namiętnością posuwaliśmy się dalej i dalej... on obsunął mi w dół sukienkę, całował... w momencie kiedy zaczął ssać sutki (cały biust na wierzchu)- do pokoju... zbulwersowana zaraz poszła. ale czuję się strasznie...

Gość natusiagg
weszla mama?

Gość natusiagg
wiesz to zalezy.... ile masz lat?

Gość haahhahahhahha

Gość przyłapana o
no weszła mama (jakoś mi zjadło się to wyrażenie) lat mam 20, ale matka strasznie religijna (nie powiem, ja też jestem katoliczką i to praktykującą) i w ogóle staroświecka...

Gość Niebieski Ptaaak
Co się martwisz,przecież Ciebie mamusia z tatusiem jakoś zrobić musieli ;P

Gość przyłapana o
Ptaku, ale raczej nie robili tego na oczach babci :P

Gość Niebieski Ptaaak
A skąd wiesz? :-P Twoja mama przeżyła lekki szok i tyle-każdy człowiek przeżywa szok raz w życiu-gdy dowiaduje się,że jego rodzice JESZCZE to robią i gdy dowiadują się,że jego dzieci JUŻ to robią. Przejdzie jej :-)

Gość Niebieski Ptaaak
Miało być "dwa razy w życiu" :-P

Gość sweette
a zdrugiej strony patrząc mama wchodząc do pokoju mogła tez to przewidziec

Gość przyłapana o
ale ona się na mnie OBRAZIŁA i teraz nie odzywa się do mnie :O :O :O jakbym jej coś zrobiła :O

Gość sweette
że nie bedziecie sobie tylko patrzec w oczy

to jej powied zile Ty mas zlat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a poza tym nastepnym razem poczekaj a zwyjdzie z domu i juz

Gość przyłapana o
sweette----> ja to przede wszystkim jestem zła, że nie zapukała najpierw :O (sama popełniłam błąd, bo ten jeden raz nie przekręciłam klucza w zamku) tylko mój facet już przez nią lubiany nie będzie :O na niego też strzela focha :O

Gość przyłapana o
pudełko czekoladek- moja matka nie jest typem kobiety, której byłoby głupio :( ona pewnie ma mnie za szmatę 😭 wstyd mi przed nią teraz :O

ja bym pogadała z matką i jej powiedziała co mysle , a seks jest naturlaną potrzebą i ze nikogo nie skrzywdziliście swoim zachowaniem , no a ze nie pukała to juz inna sprawa

Gość sweette
to spytaj jej czy nigdy sama nie była młoda

Gość i stąd się biorą ci źli tescio
teściowie później. Mojego kumpla teściowie jeszcze przed ślubem jak się dowiedzieli że z ich córeczką teges śmeges to do tej pory ma przewalone mimo że sa już 2 lata po ślubie. I to musiał się namęczyć żeby im udowodnić że jest godzien ich córki. Jak chcesz żeby rodzice szanowali twojego faceta a jego rodzice szanowali ciebie to unikajcie takich akcji w "ich" domach, nawet jeśli to tylko pozory. To ich dom i mają prawo wymagać od was w swoim domu żebyście takich akcji nie odgrywali. Ja ze swoim mężem jak był jeszcze moim chłopakiem to do ślubu spaliśmy u niego i u mnie w domu w oddzielnych łóżkach, nawet oddzielnych pokojach a tylko u mnie na stancji spaliśmy razem. Znajomi mieli to samo mimo że wszyscy wiedzieli że mieszkają razem. Mamie prawdopodobnie przejdzie, ale jeśli faktycznie jest taka religijna to twój chłopak teraz ma pod górkę.

Gość _Misiek_
Jesteś dorosła więc masz prawo sama decydować o sobie. Niczym się nie przejmuj. Głowa do góry. Bądź SOBĄ.

Gość Kafeterek
Mamie zapewne jest żal że nie ma tego co TY. Rady: 1. Zaproś mamę do trójkąta 2. Poproś swojego mężczyznę by wylizał mamie sutki lub wytarmosił bobra. 3. Naucz mamę pukać - jak nie siebie to do drzwi. 4. Powiedz jej że jak chce po podglądać, to niech robi to dyskretniej i później do pokoju nie wchodzi - niech udaje że nic nie wie. 5. Zapytaj czy nie chce się z Tobą zabawiać sam na sam...