Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ortalmen27

Masturbacja kurtkami i płaszczami ze śliskiego i błyszczącego materiału

Polecane posty

Gość Ortalmen27

Witajcie! Mam 27 lat i nietypowy fetysz podnieca mnie masturbacja w śliskich i błyszczących płaszczach i kurtkach damskich. Chciałbym poznać dziewczyny, które też podniecają takie rzeczy. Ciekawi mnie czy są dziewczyny, które lubią chodzić w takich ciuszkach i czy ktoś też w ten sposób się podniecał. Mam marzenie że kiedyś też będę się kochał z dziewczyną ubraną w taką kurtkę czy płaszcz. Dodam że satyna też mnie podnieca. Pozdrawiam i czekam na odp.

Gość Ortalmen27
Nie wiem co w tym złego uważam że to fetysz jak każdy inny. Chciałbym spytań pań czy też tak czasami robią sobie dobrze? Czy któraś z was próbowała się ocierać o kurtkę ze śliskiego i błyszczącego materiału?

Gość glanz nylon
Witaj Ortalmen. Widać że nie jestem sam, i cieszę się że jest trochę ludzi w tym temacie. Ja też bardzo lubię kurtki ze śliskiego i błyszczącego nylonu i mam 29 lat. Najlepiej jak jest trochę gumowana z dodatkiem vinylu czyli poliurethanu. Ale masturbacja nimi to z lekka przesada, no ale co kto lubi to jego sprawa. Rzadko spotykam ludzi w większym mieście w takich kurtkach, dziewczyny częściej, chłopaków rzadziej. Kiedy zobaczyłem pierwszy raz taką kurteczkę damską czy męską, mega błyszczącą, nie wiedziałem czy to materiał czy guma. Zrobiło mi się jakoś miękko w nogach i w majtach. Chciałem za wszelką cenę taką dotknąć i mieć. Pierwsze były mon....er, ale cena dla mnie niestety zaporowa. Zacząłem szukać na aukcjach internetowych polskich i zagranicznych. Kupiłem pierwszą w kolorze niebieskim ale z poliestru. Chodziłem w niej trochę ale to nie było to. Na początku trochę się wstydziłem w takich chodzić po mieście. Drugą kupiłem na all...o. Czysty nylon z dodatkiem poliuretanu. Kiedy dostałem paczkę była dość ciężka. Już mi się to podobało. Kiedy ją otworzyłem i dotknąłem kurtkę myślałem że oszaleję. To było to. Super śliski nylon z dodatkiem PU. Kiedy ubrałem tą kurtkę pierwszy raz byłem z***biście podniecony. Pochodziłem w niej po domu i było z***biście , ale też balem się w niej wyjść z domu. Była mega świecąca jak guma. Jak ocierałem materiał o materiał przypominał skórę, a jak o szybę to już pewne że to prawdziwy nylon. Szukam takich kurtek po przystępnych cenach ale trudno trafić na odpowiedni materiał. Przyszedł dzień kiedy się odważylem na spacer w nowej kurtce. Ludzie gapili się na mnie jak na kosmitę.Później w sklepach się lekko ocierali chyba z ciekawości. Niektórzy na ulicy gapili się tak, że omal nie wpadli pod samochód. Także nylon i vinyl są ciekawymi materiałami. W innych krajach to normalne. U nas niestety to dziwactwo. Ale jestem sobą, mam swój styl i szukam takich kurteczek na aukcjach. One prawie zawsze budzą u innych ciekawość. Wiem że chcieliby dotknąć ale tylko patrzą i idą dalej, albo robią to po cichu i perfidnie. Co mnie osobiście wku....a. Ja przed innymi nie chowam swoich kurtek i się tego nie wstydzę . Mamy XXI wiek i myślę że to normalne. Mnie takie kurteczki z***biście kręcą. Jakbyś chciał to wejdź na ebay niemiecki i wpisz glanz jacke w kategorii Herrenmode lub Damenmode. Można coś ciekawego znaleźć. Podobają mi się też kurtki Nick...on Val di fassa, ale dostępność nowych i ta cena .... i tutaj jeszcze z******ta strona węgierska amazona.hu. Jeśli ktoś chce niech sobie przejrzy. Mile widziane komentarze. Nylon glanz to nie tylko kurtki ale też spodnie , koszulki i spodenki. Naprawdę z******ta sprawa. Nietypowy strój na zimę. Ja się już oswoiłem i w glanz nylonie wyjdę na miasto. To jest już taki styl i nikt mi nie będzie gadał co mam robić. Koniec i kropka. Problem jest tylko z dostępnością kurtek i płatnością za granicę, ale to szczegół. Pozdrawiam wszystkich lubiących glanzowane nylonowe kurteczki i płaszczyki.

Gość gość
what the f**k i just read :O

Gość gość
Fartuszek!to twoj temat czy nie?

Gość gość
zboki , zygac sie chce

Gość gość
Każdy ma jakies zainterseowana :) Mnie akurat nie podniecają takie kurtki zimowe czy płaszcze :/ ale sam mam dwie kurtki z zimowe z błyszczacego materiału ponieważ są praktyczne i czuję sie w nich swietnie czysto.te kurtki maja dużo zalet :) polecam sam

Gość gość
p******y zbok, rzygam na ciebie

Gość gość
dziewczyny to pewnie na oczy nie widziales debilu , jaka by chciala p****a takiego

Gość gość
jeden rzyga na na drugiego, bo ten drugi podnieca sie glancowanym nylonem. :D to ludzkie zoo nigdy nie przestanie mnie zadziwiac. 😴

Gość gość
podnieca sie to malo powiedziane ...

Gość gość
cokolwiek by z nim nie robil, to i tak chyba nie powod, by na niego rzygac :D fakt ze troche to egzotyczne, ale w koncu krzywdy nikomu nie robi, a jak dla mnie to jest najwazniejszy i w zasadzie jedyny wyznacznik zła. :)

Gość gość
PS .. co najwyzej mogę sie usmiac jak pszczoła, i tyle. :D

Gość gość
a zlewasz sie zboku na te plaszcze ? , rzyg

Gość Ortalmen27
Zapomnialem dodac ze w wolnych chwilach kocham sie rozpaczliwie z sasiadem boczkiem henrykiem

Gość dzejdzej
hehe, interesujacy fetysz musze przyznac. zastanawia mnie tylko sprawa z tym plaszczem, mam rozumiec, ze autor bylby w 7niebie widzac naga kobiete ubrana tylko w ten plaszcz, badz kurtke ? hehe to w koncu co by go krecilo bardziej? material czy kobieta ? czy osiagnalby ten sam poziom podniety widzac sam plaszcz/kurtke ? czy z kobieta jest to dopelnienie stuprocentowej podniety fizyczno-mentalnej :) pozdrawiam

Gość Ortalmen27
Kobieta nie ale moj sasiad w plaszczyku w groszki mnie kreci strasznie spuszczam mu sie na czolo a on mysli ze pada deszcz :)

Gość Odpowiedz na gość
Dnia 13.08.2009 o 22:32, Gość Ortalmen27 napisał:

Witajcie! Mam 27 lat i nietypowy fetysz podnieca mnie masturbacja w śliskich i błyszczących płaszczach i kurtkach damskich. Chciałbym poznać dziewczyny, które też podniecają takie rzeczy. Ciekawi mnie czy są dziewczyny, które lubią chodzić w takich ciuszkach i czy ktoś też w ten sposób się podniecał. Mam marzenie że kiedyś też będę się kochał z dziewczyną ubraną w taką kurtkę czy płaszcz. Dodam że satyna też mnie podnieca. Pozdrawiam i czekam na odp.

Słuchaj ja też mam taki fetysz mam 21 lat i od lat się mnie to trzyma cholernie mnie to podnieca masturbuje się kurtkami dziewczyn myślałem że ja tylko tak mam ciężko sobie z tym poradzić

Gość Krys

ktos ci zrobił krzywdę w dzieciństwie?

Gość lederrrrrrrrrr

kurtki sa powszechne - lepiej spodnie i to najlepiej skórzane lub skóropodobne choć jesli maja sie bł,yszczec to winylowe