Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylktos

czy był ktos na weselu w Gościniec Horyzont w Trojaczkowicach pod Lublinem???

Polecane posty

Gość bylktos

dajcie znac

Gość zawsze bądź sobą
a przypadkiem nie jest to nowy lokal, który dopiero zaczyna działalność?? nie zdziwiłbym się jakby nie było o nim opinii :)

Gość kejther
ja nie byłam na weselu ale widziałam ze juz jest gotowy od połowy sierpnia i juz 2 wesela się odbyły w środku jest ładnie i elegancko, duza sala balowa a i jeszcze jesli chodzi o salę to lepszej w lublinie i okolicach nie widziałam, z prawdziwego zdarzenia :) jesli ktos był na weselu tam proszę piszcie !!!!

Gość kejther
byłam na weselu a raczej miałam tam wesele we wrześniu i byłam bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa, wszystkiego było pod dostatkiem idealny lokal jak chce sie zrobic wesele kulturalne z prawdziwego zdarzenia. NAJLEPSZY LOKAL W LUBLINIE I NA WSCHODZIE!!!!!

Gość eweljem
w sierpniu 2009 miałam tam swoje wesele, od siebie mogę powiedzieć, że obsługa była super, właściciele są w porządku i da się z nimi wszystko dogadać, z pokojami dla gości nie ma problemu, z opinii naszych gości wiem że jedzenie wszystkim smakowało i naprawdę było go bardzo dużo. Toszkę się baliśmy szczerze mówiąc ze coś może nie wypalic, jako że urządzaliśmy tam drugie wesele od otwarcia lokalu, ale na szczescie wszystko bylo ok, takze polecam ten lokal. My nie mieliśmy dolnego limitu liczby gości, slyszalam jednak ze ostatnio taki limit wlasciciele narzucają - ok. 170 gosci minimum. w kazdym razie lokal jest super, pieknie i gustownie urzadzony.

Gość elka82
ja byłam na weselu w horyzoncie w lipcu.było bardzo fajnie bo była swietna orkiestra.jedzienie tez ok. świetna obsługa bardzo profesjonalna pozdrowienia dla takiego czarnego kelnera :)), ktory obsługiwal stół młodych.sala tez bardzo ładna tylko słyszalam ze tam drogo jest ale jak kogos stac to polecam.

Kolejna nieudolna próba reklamy. kejthel ... jedna wypowiedź nie byłam, druga wypowiedź: miałam tam wesele. Kolejna też reklama. Ludzie przynajmniej jakoś to subtelnie róbcie:P

Gość krecikkk
jak dla mnie to wiele szumu o nic. jedzenie wyglada apetycznie,lecz jest...hmmm nie zbyt. Miałem tam wesele w wakacje i niestety nie bylismy zadowoleni.Własciciele niby ok,ale troche nierozgarnieci. Jedyny plus to przestrzeń i obsługa.

Gość paull@
Moja siostra brałą ślub w "horyzoncie"i mnie to sie w ogóle nie podobało.Goście też średnio byli zadowoleni z tego co sie pózniej okazało.Na półmiskach wiecej dekoracji niż jedzenia, wędlina jakaś stara, beaf strogonov to zupa pieczarkowa.Choc ładny wystrój to reszta naprawde niskiej jakości.Właścicielka lekko dziwna,jej mały syn cała noc latał i czuł się jak u siebie:/ (ja uważam ze to nie jest przedszkole!!!!!i dzieci w domu powinny byc a nie plątać sie pod nogami a to w końcu rodzinna impreza- dziwna rzecz jak dla mnie))Mielismy fajny zespół, kelnerzy tez b. mili,no i tak jak mówiłam bardzo ładne wnętrzne,ale jak za taką cenę to kiepskawo. pozdrooo

Gość jestok
Witam. Dziwią mnie ostatnie komentarze - moje wesele w Gościńcu Horyzont to niezapomniane do końca życia przeżycie. Chyba konkurancja robi bezczelne ruchy. Jestem dozgonnie wdzięczna Pani Marioli - właścicielce za jej podejście i serce przy organizacji wesela. Pozdrowienia dla jej synka, który był obecny na początku wesela i był u siebie i wesele to impreza rodzinna dla dzieci i dorosłych i dla wszystkich i bawiliśmy się super. Widzę, że forum internetowe zaczyna być chorą sztuką walki nie zdrowej konkurencji, zamiast źródłem cennych informacji. Pozdrawiam Jola

Gość paull@
Mnie tez dziwi twoj komentarz,jest to forum wiec każdy pisze swoje zdanie to ze mi sie nie podoba nie jest równoznaczne z tym ze jestem z jakiejs konkurencji,( rownie dobrze mogłabym napisac ze ty pewnie jestes znajoma wlascicieli dlatego tak zachwalasz lokal), uwazam wiec ze nie warto krytykowac czyjegos zdania,bo kazdy ma inny gust i podejscie.ktos zapytał o opinie tego lokalu wiec nie dziw sie ze beda one rozne.pozdrawiam .

Gość taka sobie mezatka
bylktos, ja mialam tam swoje wlasne wesele,jak chcesz napisz maila, wszystko powiem

witam:) w tym roku mam wesele w Horyzoncie i ciekawa jestem nowych opinii, rad na co zwrócić uwagę, co ewentualnie można poprawić, bo nie oszukujmy się nie ma idealnych lokali- te naprawdę fajne są dla 80 i mniej osób:/... pozdrawiam! ps. jak z wystrojem z sali? czy zamawialiście dekoratorkę?

do "taka sobie mezatka" - napisz mi swoje wrażenia- będę NIEZMIERNIE WDZIĘCZNA:D:D:D

witaj tspeug206:) nie jestem aż tak zielona, ale nie wiem jak można się skontaktować "taka sobie mezatka"- jak mam napisać maila, jak nie mam adresu???

no nic. ponieważ nie wiem, jak można inaczej, więc: mój e-mail to tspeug206@wp.pl :-) dzięki z góry i pzdr

Gość KMA
Miałam wesele w Horyzoncie na początku maja i ze wszystkiego byliśmy jak najbardziej zadowoleni, a co najważniejsze goście jeszcze bardziej! Jedzenie bardzo smaczne, beaf strognow nie smakuje jak zupa pieczarkowa, podany w koszyczku z ciasta i dodatkami mięsa. Mieliśmy stół rybny, goście zachwyceni nie tylko oryginalnym pomysłem, ale również smakiem sushi. Pyszna płonąca szynka, sporo zimnych przekąsek donoszonych przez kelnerów nawet w trakcie wesela. Przyznam, ze tuż przed weselem miliśmy sporo obaw, gdyz nasłuchaliśmy się negatywnych opinii, ale na szczęście żadna z nich się nie potwierdziła. Zalecam spotkanie z właścicielką razem z rodzicami i dokładne skonkretyzowanie swoich wymagań gdyż siwy włos na głowie robi swoje...

Gość byłam tam niedawno
Byłam tam niedawno na weselu. Plusy: ładna, przestronna sala, czysta, ładne toalety, ogród z placem zabaw dla dzieci, możliwość noclegu, smaczne jedzenie, sprawna obsługa minusy: wyliczone jedzenie - pierwszy raz spotkałam się z tym, żeby np mięso było wyliczone co do kawałka. Co prawda często były donoszone nowe dania, jednak uważam że podając 2 rodzaje mięsa gość powinien mieć możliwość skosztowania i jednego i drugiego, a nie tylko jednego małego kawałka. Zbyt mocna klimatyzacja - mnie było tam ciągle zimno, a nie przewidziałam żeby wziąć coś cieplejszego na siebie niż bolerko.

Gość KMA
Klimatyzacja zależy od gości - my osobiście prosilismy o wyłaczenie niektórych klimatyzatorów. Pilotem można było regulować , które wyłączyć, a które zostawić - wystarczylo poprosić obsługę... Co do wyliczonego mięsa to nie za bardzo rozumiem o co chodzi - danie główne było do wyboru?

Gość mlodzi12345
Mielismy wesele w tym lokalu na poczatku czerwca. Lokal nowy, w srodku czysto i ladnie, na zewnatrz duzo zieleni i cisza (lokal oddalony od głównej ulicy - co docenili zwlaszcza goscie ze stolicy). Jedzenia sporo - nie spotaklismy goscia, ktory byl w stanie zjesc wszystkie dania :) Wlascicielka mila i chetna do wprowadzania innowacji - mielismy wesele lubelsko-slaskie i nie bylo zadnych problemow jezeli chodzi o wprowadzenie dodatkowych atrakcji jak i sposobie i ilosci podawanych posilkow. Obsluga na najwyzszym poziomie - w trakcie wesela szef kelnerów byl zawsze gdy go potrzebowalismy i w trybie natychmiatsowym realizowal nasze zyczenia. Polecamy!

Gość ODRADZAM!
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stanowczo odradza ten lokal...właścicielka niemiła a po sali cały czas biega jej syn i przeszkadza...jedzenie?hmm...kwestia gustu jeśli lubicie zupy "na winie"...nie nie i jeszcze raz nie!!!

Gość moja siostra miała tam wesele
...i uważam że niektóre zastrzeżenia są śmieszne. Menu, to co stoi na stołach, w jakiej ilości i kiedy na tym stole się pojawia jest jak i cała masa innych rzeczy jest precyzyjnie ustalana i przygotowana wg życzeń klienta czyli młodej pary (nierzadko głównie rodziców, którzy płacą). Więc opinie o wyliczonej ilości jedzenia czy inne tam śmieszne pretensje o 'zupy na winie' najlepiej skierować do osoby która miała taką a nie inną wizje wesela. Mnie się osobiście bardzo podobało, siostra i szwagier byli bardzo zadowoleni i polecają swoim znajomym.

Gość do tej wyżej
ja tam uważam że Twój post jest śmieszny. Nie odróżniasz chyba subiektywnych opinii na forum od zwracania uwagi osobie organizującej wesele. Nawet gdyby coś mi się nie spodobało, to nigdy w życiu nie powiedziałabym tego pannie młodej czy jej rodzicom, bo świadczy to o kulturze. Za to swoje mogę pomyśleć i napisać na forum, na którym ktoś pyta o opinie na temat restauracji. I jak dla mnie zastrzeżenia że zupy są niesmaczne, czy brak możliwości skosztowania kilku rodzajów mięs, ponieważ są wyliczone porcje, mimo że jedzenie jest wystawione na półmiskach, nie jest śmieszne. Jak już pisałam, forum służy do wyrażania subiektywnych opinii, można się z nimi zgadzać lub nie, ale nie należy mylić tego z "pretensjami" zgłaszanymi to organizatorów. Tak jak piszesz, każdy ma inną wizję wesela i nie każdemu może się ona podobać, natomiast można wyrazić tu swoją opinię. Cieszę się że Tobie się wszystko podobało:)

Gość do tej wyżej...
Buehehe, a to się uśmiałam...ręce opadają. Przecież to jest chyba wiadome, że nikt nie uderzy do młodej pary z opiniami co było nie tak...trochę ironii i człowiek się gubi. Ale to nie znaczy, że skoro nie można powiedzieć tego młodej parze (wiadomo, że się tego nie robi podkreślam, żeby nie było) to należy krytykować lokal za coś co zostało wymyślone przez klienta np. powiedział że ma być wyliczone bo za więcej nie zapłaci, czy zupa ma być taka a taka, a nie inna (tobie nie smakowała, im tak skoro wybrali i tyle). Ja rozumiem, że opinia jest subiektywna ... jak każda, ale krytykować można za niepodważalne uchybienia, za coś czego lokal miał dopełnić a tego nie zrobił np. wszyscy się pochorowali po skosztowaniu czegośtam albo było tak brudno buty kleiły się do parkietu...ostrzegasz innych klientów, że to może się powtórzyć i dlatego nie polecasz lokalu...a nie, że akurat tobie cośtam nie smakowało czy chciałaś żeby było wiecej a nie było bo jak to niby ma być przydatne dla osoby która założyła ten temat.

Mieliśmy w tym roku wesele w Horyzoncie, oto nasze oceny, może dla kogoś okażą się cenne;) 1) Lokal ogólnie Przystosowanie jako lokal weselny 5+ (jasna duża sala, świetna klima, ogródek na zewnątrz lokalu, duży parking, plac zabaw dla dzieci, dużo pokoi gościnnych) Wystrój ogólnie 4+ Kolorystyka głównej sali najwyżej 3 (mydło i powidło: ściany kolor ecru i czerwień, zasłony wściekły pomarańcz, obrusy morela/łosoś, organza na stołach opalizująca czerwono-pomarańczowo-zielona!) strasznie trudno dobrać dekoracje i dodatki na salę, żeby nie narobić większego bałaganu kolorystycznego niż już jest:/. Pokoje gościnne 5 (zadbane, przestronne) 2) jedzenie Wygląd (dekoracje) 4+ Smak 4+ (bardzo dobra płonąca szynka) Ilość 4 Uwaga! 5 dań gorących wg umowy to tak naprawdę 3 dania ciepłe plus 2 zupy, ta druga jako ostatni posiłek, poza tym nieprzekonywująca ilość, zwłaszcza dodatków do dań głównych. I te dziwne pytania właścicielki przy ustalaniu menu: „Kto to wszystko zje? Śniadanie nst dnia 5 (bardzo smaczne i zróżnicowane) 3) obsługa kelnerska 5 (ukłony dla p. Pawła:D) 4) kontakt z właścicielką lokalu Z jednej strony mocne 4, bo właścicielka popiera ciekawe rozwiązania, np. w sprawie ustalania menu, czy własnym wystroju sali Z drugiej strony tylko 3, bo o niektóre rzeczy trzeba mocno zabiegać, zwłaszcza jeżeli p. Mariola ma inne zdanie (ja płacę, ja wymagam;), także asertywność mile widziana, wręcz wskazana! chociaż u nas i tak w pewne ustalenia nie weszły w życie. ps. dziwi mnie czyjaś sugestia, żeby na spotkania przychodzić z rodzicami. Osobiście uważam, że skoro ktoś jest na tyle dojrzały/dorosły i wychodzi za mąż, to spokojnie poradzi sobie w negocjacjach z p. Mariolą:). Nam też rodzice dużo pomogli finansowo przy weselu, a w lokalu byli tylko raz przed weselem może przez 5minut.

Gość gość
Byłam na weselu przyjaciółki w tym roku, jedzenie okropne bez smaku poprstu niedobre, kolezanka byla jakis czas temu na weselu bylo to samo zmiana kuchrza bylaby wskazana

Gość gość
Wesele ech wesele.......... Lokal polecam!!! Jestem świeżo po weselu, i moje odczucia sa następujące. Bardzo dobry kontakt z właścicielką na każdym etapie organizowania przyjecia, menu ciekawe (stół rybny i bufet suszi -rewelacja- w opinii gości) , polecam zamiast tradycyjnego rosołu zupę a"la horyzont, ilość przekasek wystarczajaca a przy dodatkowym daniu gorącym bardzo duzo zostaje. Obsługa bez problemu pakuje w pojemniki to co zlecimy .Sala przestronna duzo miejsca do tańca. Duzym plusem jest udostępnienie sali restauracyjnej na czas wesela, rodzina mogła usiąść z dala od weselnego hałasu spotkać się i spokojnie porozmawiać . Wystrój , no cóż sprawa indywidualna , my zamiast kolorów zdecydowaliśmy się na biel, czyli białe obrusy , biały tiul po środku i białe serwetki i wtedy nie ma problemu z morelowymi zasłonami. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, potwierdziły się dobre opinie znajomych którzy wczesniej ten lokal odwiedzili. Acha i nie jestem pracownikiem lokalu ani tez rodziną właścicieli , chociaż atmosfera stwarzana przez P. Mariolę była bardzo rodzinna.

Gość gość
ktoś mi powie jak wygląda sytuacja obecnie w tym miejscu ?

Gość Rafał i Kasia
Mieliśmy tam swoje wesele 18.04.2015r. i lepszej organizacji wesela ze strony lokalu nie można sobie było wyobrazić. Nie było ani 1 osoby na weselu, która by narzekała na cokolwiek. Jedzenie pyszne, cały czas dokładane na stoły, obsługa idealna i przemiła, a właściciele cudowni. Zawsze pomocni we wszystkim. Serdecznie polecamy, bo lepszego wesela nie można sobie wyobrazić.