Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinka555

Co z moim bylym?

Polecane posty

Bylam z chlopakiem prawie pol roku, od miesiaca nie mielismy ze soba kontaktu bo ja mialam problemy ze zdrowiem. a teraz gdy mamy kontakt to mnie zostawil bo mowi ze lepiej mu samemu i nie chce miec dziewczyny? rozumiecie cos z tego? ale powiedzial mi ze nigdy nie bede dla niego obojętna. Prosze i panie i panów o opinie i poradę

Gość annnia89
Prawdopodobnie ma inną.

cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz. On nie chce.....Nie ta bajka. Odpuść sobie

Odpuść sobie.. zauroczył się może w innej.. a mówi że nie bedziesz nigdy jemu obojetna.. bo chce miec moze pózniej do kogo wrócic jak z tamtą mu sie nie uda. ;/ daruj sobie go.. znajdziesz innego ;p

Odpuść sobie.. zauroczył się może w innej.. a mówi że nie bedziesz nigdy jemu obojetna.. bo chce miec moze pózniej do kogo wrócic jak z tamtą mu sie nie uda. ;/ daruj sobie go.. znajdziesz innego ;p

to spróbuj z nim pogadać. Powiedz mu co leży Ci na sercu.. jak jest z Twojej strony ;) jeżeli będzie mądry to zrozumie.. jak nie to jest zwykłym frajerem i szukaj innego ;)

Gość hogatabogata
daj sobie spokój. pewnie kogoś ma tylko nie chce Ci o tym mówić. olej dziada. ja nie potrafiłam i teraz strasznie żałuję. jak będzie chciał wrócić to wróci - ale nie wiadomo czy Ty będziesz go chciała. posłuchaj mojej rady - doświadczonej desperatki :o nie pisz, nie płacz, nie odbieraj telefonów, nie odpisuj. niech wie, że masz go gdzieś. ja nie posłuchałam i mam za swoje. dobrze radzę Karolinko. wiem, że kochasz - ale musisz być silna i o tym nie myśleć. znajdziesz innego

kurczee.. hmm to poprostu unikaj go jak chcesz zapomnieć.. ograniczaj Wasze kontakty do - cześć.. albo - jak leci .. zobaczysz, że z biegiem czasu stanie Ci sie on obojętny.. powiesz ot zwykly kumpel z klasy ;)