Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MJD

musze się wypłakać.

Polecane posty

Gość MJD

Popełniłam największy błąd w moim życiu, popełniałam go ciagle przez 4 lata. Kiedy On chciał być ze mną, to ja nie chciałam jego, jak tylko przestał okazywać zainteresowanie to zrozumiałam, że to była miłość mojego życia. prawie rok nie rozmawialiśmy, on miał dziewczynę, ja zapominałam powoli. Kiedy myślałam, że się od niego "uwolniłam", kiedy przestałam widzieć jego twarz w każdym mężczyźnie, w każdej kropli deszczu, w każdej mojej łzie, kiedy przestał mi się śnić, on się odezwał. Powiedział, że zerwał ze swoją dziewczyną, trochę nieufnie, ale z ogromną nadzieją jednocześnie postanowiłam się z nim spotkać, odnowić znajomość. Myślałam, ze nawet jeśli mnie nie zechce to przecież już zapomniałam o nim, będziemy najlpeszymi przyjaciółmi, jak kiedyś. I okazało się, że nie jest mną zainteresiwany, przynajmniej tak mi się wydaje. Za to wydaje mi się, że On i moja najlepsza przyjaciółka zaczynają się sobą interesować. Boje się, że stracę ich oboje. Mam dość. Może i nikt tego nie przeczyta, może wyda się to głupie i banalne, ale musiałam to powiedzieć komuś. Komukolwiek...

To czemu się do ciebie odezwał? Może chciał spróbować z Tobą i chciał wyczuć sytuację czy ty jesteś nim zainteresowana

Gość MJD
zapytałam dlaczego do mnie napisał. powiedział: "bo zerwałem z dziewczyną". to mi dało nadzieję, ale teraz to już nic nie wiem. Kiedyś byliśmy wszyscy razem przyajciółmi (ja On i ta przyjaciółka), razem się widywaliśmy, chodziliśmy do kina, a teraz ja widuję się z nią, widujemy się czasami wszyscy, ale sami nigdy.

To zaproś go na piwko.Może chce się do ciebie zbliżyć, ale się boi bo tak długo go odrzucałaś i myśli, że teraz jesteś dla niego miła, bo go tylko lubisz jako kolegę.Daj mu jakoś znać, że coś do niego czujesz nim będzie za późno i będziesz patrzyła jak się obściskuje z twoją przyjaciółką

Gość agrest1
ty zerwałaś z nim ? ile czasu byliście razem ?

Gość MJD
no i chyba tak zrobię, bo oszaleję inaczej. w sobotę mamy imprezę więc jak będę z nim gadać to zoproponuję spotkanie. dzięki Lusi za zainteresowanie 🌼

Gość lalalaa
cięzka sytuacja, bardzo cięzka.... ale za kogo on sie ma?! ze jak zerwał z niunia to leci do ciebie zeby go pocieszyc bo jemu jest tak zleee? co ty jesteś dla niego przytulanka na złe chwile ?

Gość MJD
agrest nie bylismy ze sobą. przyjaźnimy się od 5 lat, w tym rok przerwy w kontaktach był.

Autorko zrób tak jak ci napisałam:) Głowa do góry.Jak to ten jedyny to się postaraj teraz ty.Życzę powodzenia