Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktoś mnie otrzeźwieje

Płaczę za facetem, który mnie perfidnie zdradził.

Polecane posty

Gość niech ktoś mnie otrzeźwieje

Jest jeszcze ktoś tak beznadziejnie głupi, czy tylko ja jedyna?

Gość gitarra
głupia Ty! :)

Gość 323424234
wiele dzieczyn;p z czasem zrozumiesz i pomyslisz ze nie warto bylo ale poki co zadne porady z kafe Ci nie pomoga;]

Gość poracha maxiorska
nie płacz bo nie warto, ja plakałam i wrócilam i teraz koorwa sie męcze z patałacgem który zrobił mi dziecko i jestem 2 miesiace po slubie bo rodzina nalegała...zapomnij bo zyebiesz sobie zycie tak samo jak ja ;(

Gość baron de drift
1/ niepoprawnie zbudowana wypowiedź niech mnie ktoś otrzeźwieje 2/ może nie uwierzysz ale w znacznej mierze nie chodzi o to, że Ty go tak bardzo kochasz ale rzecz w tym, że imponuje Ci, działa na Ciebie jego bezwzględność czy inaczej mówiąc skurwysyństwo bardzo wiele kobiet cierpi na tę przypadłość radzę zacząć MYŚLEĆ a nie wyłącznie kierować się emocjami musisz zrozumieć, jeśli chcesz się podnieść, że pomiędzy rozumem a uczuciami, musi być zachowana RÓWNOWAGA Ty ją naruszyłaś opierając swoją postawę jedynie na sferze uczuciowej stan w którym się znajdujesz, możesz uznać za chorobę, tęsknotę do tego gościa to wirus, którym jesteś zainfekowana i gorączkujesz od razu to nie minie ale NIE TRAKTUJ CHOROBY JAK SKŁADNIKA ZDROWEGO ORGANIZMU proponuję rozmowy z mądrą przyjaciółką, jeśli jej nie masz to może tutaj ją znajdziesz, ostatecznie są różne telefony, fora trzymaj się

Gość baron de drift
amaleta mnie się podoba

Gość 37389941K
To jest takie wszystko bezsensu.. ja też tęsknię za facetem, któremu zależało tylko na łóżku, a później z dnia na dzień mnie olał, wiem zachowałam się jak małolata, ale zadużyłam się w nim po uszy... i choć mineło już tyle czasu ja nadal o nim myśle, i rzeczywiście gdyby chciał być ze mną z rozsądku wyrzuciłabym go na zbity pysk... teraz rozsądek się u mnie odezwał, tylko szkoda że nie było go wcześniej... ehh jakie my baby czasami głupie jesteśmy...

A myślisz, że on za Tobą płacze, że się przejmuje? :P Może nawet o Tobie nie myśłi. To po co w takim razie Ty masz rozpaczać? :P Umów się z jakimś przystojniakiem na randkę - tak dla poprawy humoru :)