Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

ODpowiem Na Wasze Pytania...

Polecane posty

Odpowiem na wasze pytania.... kazda dziedzina, szczegolnie sprawy lozkowe:) czegos nie wiecie, cos wyjasnic, pytajcie!!

Przykładna żono:)-jako że prawo rzymskie jako pierwsze usankcjonowało rozwód, stawia to pod znakiem zapytania ów cytat Monteskiusza widoczny w stopce Twej:D

Gość DAJCIE SPOKÓJZ RADAMI
MR T - facet proponował terapie hormonalną dziewuszce co miała kilka zbędnych włosków - taki spec od porad on - line. kilka słów mu wystarczyło by określić poziom hormonów w organizmie. Strach go pytac o cokolwiek :p

Gość landryn-
Oj widze ze ktos tu chce konkurencje KOKO zrobic he he he

Gość bomboladka
Powiedz mi, jak dać facetowi do zrozumienia , że chcę się z nim kochać całą noc? Normalnie nie miałabym problemu z rozmowa na ten temat, ale mój obecny tak działa na mnie ,ze zapominam słów.Może napisz mi w jaki sposób chciałbyś aby kobieta powiedziała Ci o swoich pragnieniach.A może jakieś gesty sa w takiej sytuacji na miejscu.. Proszę o odpowiedz:-)

wiesz hm.. na mnie jako facety by podzialalo (akurat dwie wersje mi sie nasuwaja w tej chwili): np taka: to ze przyszedl bym do Ciebie, a Ty jeszcze bys sie kąpała. Krzyknela bys ze mam sie rozgoscic a Ty zaraz przyjdziesz... Otwieraja sie drzwi do lazienki, i wychodzisz zupelnie naga, mokra od wody, z oliwka w raczce.... podchodzisz do mnie i pytasz sie czy Ciebie moge nasmarowac? (co rzuca mis ie w oczy odrazu to inaczej wygolona cipka, inaczej zrobione wlosy... itd. czyli cos innego.... kladziesz sie n aplecy, ja zaczynam wmasowywac oliwke w plecki, po chcesz tez pupe, ale starasz sie ja tak wypinac ze kusza mnie twoje dziurki... gdy juz nasmarowalem plecy, pupy, nogi.... kazesz mi usiasc, a Ty siadasz mi na kolana... tak ze cipka dotykasz penisa i lekko sie poruszajac dostarczasz mi nowych doznan... patrzac mi w oczy, wylewasz oliwke na swoje piersi i zaczynasz ja wcierac wnie bardzo dokladnie. sciskasz cycki, sutki, patrzac a mnie i pokazujac ze jest to strasznie mile, po paru chwilach przysuwasz si edo mojej buzi i szepczesz do uszka ze chcesz zebym ja je masowac, lizal, dotykal penisem.... mowisz wtedy ze chcesz dlugos ie kochac, bo masz ochote czuc mnie w sobie, pragniesz tego gdy on jest w srodku... czuc jak najdluzej... (jesli krotkodystansowwiec, zrob mu ustami z finiszem) i po paru chwilach oddaj sie mu zeby Ciebie dotykal, piescil..... a jesli normalniesie kocha, liz go po klatce, uchu, sutkach, brzuchu, penisie, jadrach, zabawiaj sie nimi, powoli, ssaj je, gdy on jest morky baw sie jego soczkami itd..... wypinaj si eprzed nim, pokaz co chcesz robic co lubisz.. pamietaj ze facet wzrokowiec i uwielbia gdy kobieta przez nim nie ma tajemnic, robi wszytsko i wygina sie w roznych pozach:)

Gość anigta_23
co zrobic by miec jedrna cipcie?

Gość bomboladka
Dziękuje za extra odpowiedz:-) Masz wyobrażnie ..super;-)Anitko Tobie tez dziękuje.. 3majcie za mnie kciuki..miłego dnia

anigta_23:cwicz ja, zaciskaj, i to starczy :) bomboladka: prosze:) mam zdecydowanie wiecej takich pomyslow:)

Gość poprawka
Mr T aż normalnie po tym poście mi gorąco :D zwłaszcza, że niedługo jedziemy na urlop z facetem i bede mogła wypróbować to o czym mówisz :D proszę o więcej pomysłów! :D ŚWIETNE!

hm.. po glowie mi chodzi pomysl taki: od rana jestem w pracy, a Ty przysylasz mi smsy, w ktorych piszesz jak pragniesz mnie dosiasc, jak chcesz bym Ciebie pieprzyl, jak chcesz czuc mojego slodkiego kutasa.... podnieca mnie to strasznie, juz nie moge wysiedziec w pracy... odpisuje ze tez CIebie pragne, ze jak przyjade do domu bedziesz wypieszczona porzadnie.... znow wiadomosc... tym razem 2 mms-y gdzie jestes naga i na jedym zdjeci asciskasz piersi , pod wiadomoscia napisane ze chcesz go miedzy nimi... a na grugim wypiet apupa z podpisem kochanie czekam... zbliza sie koniec pracy jade do domu, szybko wchodze a tutaj twoje kolezanki. Siedzi sobie w najlepsze na kawce i nie mysli o tym zeby isc... Patrzysz na moje spodnie - widac ze cale nabrzmiale, jednak swoja kuszaca mina sie podsmiechujesz... wiem ze to bylo ukartowane a ja teraz bed ecierpial... siedzac w pokoju z dziewczynami, ja poszedlem do kuchni zobaczyc co jest do jedzenia.... * kochanie poczekaj ide podgrzac obiadek.... przyszlas i podchodzac z usmiechem szepczesz do uszka.... *jak pojda bedziesz mogl spelnic swje marzenie, ale teraz poczekaj,.... dalas mi szybkie buzi w usta, obrocilas sie do mnie tylem, podciagnelas spodniczke, a moim ocza ukazaly sie sliczny wypiety tyleczek z piekna nowa bielizna...... bylas tak wypieta chwilke, a ja zdazylem wsunac tylko usta wstrone cipki i zdalylem ja pocalowac.... obrocilas sie, i tak samo zrobilas z bluzeczka pokazujac mi nowy staniczek ktory pieknie wygladal na twoich piersiach... popatrzylas na mnie, usmiechnelas si ei wlozylas mi rece w spodnie mialas je tam minute, ale przez t aminute szybko nim poruszalas... zwiekszajac moje podniecenie.... po minucie pocalowals mnie i sciagnelas swoje juz mokre majteczki i dalas mi do reki..... *pomasuj kutasa nimi... poczuj moja mokra cipke... i poszlas.... bardzo podniecalo to CIebie ze siedzisz bez majteczek, cala rozpalona i ze ja jestem w kuchni i wale sobi emarzac o Tobie... przeprosilas kolezanki i poszlas do ubikacji. *kochanie podaj mi ....... cdn.. fajne?

Gość poprawka
nie wiem jak reszcie ale mnie się strasznie podoba, zwłaszcza, że niedługo wypróbuję to na moim facecie :D masakra! (pozytywna) jak masz więcej takich pomysłów to dawaaaaj ja z chęcią będę je podchwytywać i wdrażać w życie :)

to w poniedzialek cos dorzuce:) a zaraz lece nad morze na wekend... zycze wam duzo seksu:)

Gość anita_23
i to wszystko a jakies kosmetyki polecasz?

Gość . bono
odpowiedz mi czy mam skorzystać z agencji żeby być mężczyzną czy warto ale szczerzę.

Gość anita_23
to zalezy? ale nie warto

Gość . bono
DZIĘKI ĆI ANITKA

Gość poprawka
upupup! może faceci podzielą się z nami swoimi fantazjami ^^

Gość pnvcwpibv w
chciał ze mna uprawiać sex ale ja nie chciałam to wsadził mi rękę w majtki i pieścił o co mu chodziło??

Gość dsadfsdsfddsfgd
Mr T powiedz mi czy pisząc te mdławe i wcale niefajne historyjki trzepiesz sie ??

Gość . bono
czy mój temat jest beznadziejny34 letni prawiczek z zasadami

Gość poprawka
dsadfsdsfddsfgd - mnie sie te historyjki podobają i będę je wypróbowywać na swoim facecie :D

Gość dsadfsdsfddsfgd
poprawka to może daj sie ponieść fantazji i sama coś wymyśl... nie nie pisz tego tutaj tylko wypróbuj to na swoim menie. ja jestem facetem i takie akcje jak te opisywane przez MRT wcale mnie nie kręcą...

Gość poprawka
ale nie zawsze fantazja dopisuje, a chciałabym żeby "doznał czegoś nowego", no a poza tym fajnie posłuchać (poczytać) o czym marzą inni faceci, skoro Ciebie takie akcje nie kręcą, to co w takim razie?

odpowiedz na nurtujące mnie pytanie, dlaczego nie mam dzisiaj gg? a miałam taki fajny sen:)