Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhfhdahagh

Chcę sprawic by były nie mógł o mnie zapomnieć

Polecane posty

"człowiekowi mozna wmowic, ze ma sie wlasnie to cos to nie jest takie trudne troche psychologi" wmówić?, chyba żartujesz do autorki - ma Cię w dupie skoro Cię zostawił, nic nie zrobisz

do autorki - ma Cię w dupie skoro Cię zostawił, nic nie zrobisz" autorka po prostu nie może i nie umie przeboleć że koleś ( jej były już koleś;) ) w tej chwili wchodzi w inną .... inną bierze od tyłu ... inną pieści po udach ... :P

a nie przeginacie aby? ona nie pisze ze chce go odzyskać, odbić innej itd. po rpostu chce żeby o niej myslał, może żeby pożałował swojej decyzji. nie prze po trupach do celu, nie chce go - jak pisze zadręczać telefonami, SMSami i nachodzeniem. chce sprawic żeby o niej MYSLAŁ. nic strasznego. więc zluzujcie poślady, starczy napinki.

Gość gdg
ale po co to robi? bo go kocha, jak on zerwal to nie ma bata zeby nie mogl zapomniec, predzej sie ucieszy ze jest z innym niz bedzie zazdrosny

po rpostu chce żeby o niej myslał," frufru czytajac twoje posty miałem o tobie zdanie fajnej i kumatej kobiety ;) ale jesli myslisz to co piszesz wyzej ... to niestety ale bede musiał zmienic zdanie na twój temat :P

po co robi? dla wlasnej satysfakcji. jemu krzywdy nie zrobi, a sobie humor moze poprawic. Mina byłego gdy uświadamia sobie z czego zrezygnował - bezcenna. jakby pisała ze chce zamordowac jego byłą dziewczynę albo zemścić się za porzucenie, albozmanipulowac do powrotu za wszelką cene - to rozumiałabym oburzenie. ale ona chce tylko w delikatny sposób zapaść mu w pamięć. jak na moje oko to jest OK.

"Regres - frufru czytajac twoje posty miałem o tobie zdanie fajnej i kumatej kobiety, ale jesli myslisz to co piszesz wyzej... to niestety ale bede musiał zmienic zdanie na twój temat" wybacz stary, ale moje wirtualne "ja" nie dba o to jaką kto ma o nim opinię :)

Gość aaa...
Intrygi tego typu sa tylko dla kobiet!!! Facet nigdy nie zrozumie tego, po co kobiety ta robia. Jedyne wyjscie to wygladac bosko i zaczac sie spotykac z innymi i zeby on to zauwazyl. Nic wiecej. Zreszta w ogole nie wiem po co to wszystko robic. Skoro nie wyszlo to trudno, nie ma innych facetow na tej planecie?? Skonczy historia sie tak, ze on bedzie szczesliwy z inna a autorka bedzie wiecznie wymyslac jakies dziwne intrygi i kilka lat/miesiecy ucieknie jej z zycia.

Gość zostań zakonnicą
w jego parafii:P

wybacz stary, ale moje wirtualne "ja" nie dba o to jaką kto ma o nim opinię" i ok;)

po co robi? dla wlasnej satysfakcji. jemu krzywdy nie zrobi, a sobie humor moze poprawic." i chwała bogu że nie poprzestał tylko na kobiecie i stworzył tez mezczyzne .... inaczej świat by sie zwał "CHAOS" dokładnie jak ktos wczesniej pisał intryga to domena kobiet ... i wszystko fajnie dopoki ona nie dotyczy osób drugich ... co czesto jest to niespotykane...

Gość aaa..
Nie dla satysfakcji to robi, tylko wciaz go kocha i nie moze pogodzic sie z tym, ze ja zostawil!!! Dla satysfakcji mozna sobie nowy ciuch kupic.

Nie dla satysfakcji to robi, tylko wciaz go kocha i nie moze pogodzic sie z tym, ze ja zostawil!!! Dla satysfakcji mozna sobie nowy ciuch kupic." no ale autorka ma swoja teorie :) chce zapaśc mu w głowie i sercu bo wtedy sie uspokoi , bo bedzie szansa na powtórne zejscie sie ze soba :) frufru pewnie tego nie zrozumie ;) no bo jest kobietą :P

Gość aaa...
Ja tez jestem kobieta, a mimo tego nie nawidze intryg. I wiem tez, ze 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. I takie dzialania do niczego dobrego nie prowadza, a duzo ryzyko, ze taka kobieta stanie sie po prostu zgorzkniala. Cos nie wyszlo - trudno. trzeba wyplakac sie, potem isc do sklepu a potem szukac nowej zdobyczy:) A jak jest pisane, zeby byli razem to i tak beda.

Gość piśka
ja tez jestem w takiej sytuacji tzn. rozstaliśmy się z jego inicjatywy a ja chce zeby myslalal o mnie :D mimo ze jestem w nowym związku bardzo szczęśliwa ;) i wiesz co ... mysli o mnie ....

ja tez jestem w takiej sytuacji tzn. rozstaliśmy się z jego inicjatywy a ja chce zeby myslalal o mnie mimo ze jestem w nowym związku bardzo szczęśliwa i wiesz co ... mysli o mnie ..." i co ? teraz sie lepiej czujesz ?

Gość Dokop mu
a jak będzie już znieczulony urwij jaja :classic_cool:

Gość aaa...
Do Piski: skoro jestes w nowym zwiazku niby szczesliwa, to co za roznica czy byly mysli czy nie. Chyba jednak Ty o nim myslisz. Ja od kiedy rozstalam sie z bylym to guzik mnie obchodza jego mysli, bo mam cudownego faceta i mysle tylko o tym, co on o mnie mysli :) Wedlug mnie najlepsze sa tzw. chirurgiczne ciecia:) czyli to, ze przez pewien czas po rozstaniu nie ma sie zadnego kontaktu, tak aby kazdy mial szanse sobie wszystko poukladac w glowie i niepotrzebnie nie rozdrapywac ran.

Gość Anguuusia
A więc żeby o tobie nie zapomniał to myśle, że powinnaś robić wszystko żeby zaczął żałować że cie zorstawił ( powinnaś być duszą towarzystwa, pokazywać się z jak najlepszej strony przy nim, wygladać wystrzałowo zawsze jak jesteś wiesz że go gdzieś spotkasz ipt.) jak narazie mnie sie udaje to xD mój były znowu chce zebym do niego wróciła przez takie zachowania xD

powinnaś być duszą towarzystwa, pokazywać się z jak najlepszej strony przy nim, wygladać wystrzałowo zawsze jak jesteś wiesz że go gdzieś spotkasz ipt" ale pomimo że taka osoba nie jestes to na potrzeby chwili i sprawy masz zrobic wszystko by taką byc ... cena jest wysoka :D :P tak tylko kobieta potrafi :O

Gość MIrrrrraDela Kerr
Przestańcie na nią wsiadać ! Doskonale ją rozumię ! koleś ją zostawił i ona chce być tą jedyną tą wyjątkowa , chce by on żałował , myślał ciągle jak mógł byc taki głupi i ją zostawić , Może jestem za młoda , ale w listopadzie ja zostawiłam chłopaka kończę teraz liceum i on ponoć po wakacjach ma się przeniesc do mojej szkoły , i co ??!! mimo iż go nie kocham i specjalnie nie myśle o nim to zrobie wiele by on widział mnie piękną zadowoloną i szczęśliwa!

"ale pomimo że taka osoba nie jestes to na potrzeby chwili i sprawy masz zrobic wszystko by taką byc ... cena jest wysoka " właśnie cena wysoka, a Ty udajesz kogoś kim nie jesteś, tylko po to, żeby myślał o Tobie. smutne, zostawił Cię zajmij się sobą

Gość aaa...
Widze, ze niektore kobiety nie maja za grosz honoru. Opanujcie sie glupie baby!! Nie chce Was facet to niech spada i tyle. A Wy wymyslacie jakies intrygi i dziwne zachowania. Nie da sie ciagle udawac kogos innego, bo w koncu i tak to wszystko pieprznie. Na poczatku bedzie moze i milo, bo sie bedzie nadrabiac zaleglosci w lozku, ale potem znowu przyjdzie "normalne'' zycie i bedziecie sie klocic o to samo, co wczesniej. Tyle innych facetow na swiecie...

Gość MIrrrrraDela Kerr
PO 1 nie wrócę do niego , bo go nie kocham , mam maturę w 2010 i na tym musze się skupić ! i jakie łóżko , nie w moim przypadku gdyż obiecałam sobie dziewictwo aż do ślubu ! lepiej chyba piękną i zadowoloną przechodzić koło niego niż , ubraną byle jak , z włosami złapanymi w klamre i w adidasach . po co to nam , jesli juz i tak i siak n ie mysle o nim i mam go w dupie to i tak wolę tak o , dla siebie czuć się piękniejszą niz tak jak juz pisałam wyzej , a noz widelec on będzie myslal że wyglądam zle bo wielce tęskie ... haha ! No własnie więc kobiety lepiej na codzien życ lepiej i lepiej wygladać ;)

Gość aaa...
Z tego co wiem to na tej nowej maturze trzeba umiec czytac ze zrozumieniem;P wiec dobrze ze teraz czas poswiecasz nauce. Dbac o siebie zawsze trzeba, zarowno jak sie jest singielka jak tez i w zwiazku. A tu byla mowa co zrobic, zeby goscia odzyskac..

Gość tr4
"chce tylko byc ta o ktorej trudno zamponiec. " trzeba bylo o tym myslec, kiedy byliscie razem. gdybys byla wspaniala dziewczyna, na pewno nie moglby zapomniec.

Gość malum necessarium20
znalazła się i druga hehe. rozumiem o co chodzi, lecz moja rada jest najprostrza: bądź sobą, i ciesz się życiem. i nie przesadzaj żeby nie uzyskać odwrotnego efektu. Też byłam w takiej sytuacji i co lepsze , mój były do teraz daje jakieś sygnały że pamięta rzadko bo rzadko ale regularnie:) (minęły 2 lata od rozstania) jak to zrobiłam? zakochał się we mnie takiej i takiej poprostu długo nie mógł zapomnieć...mimo że też on zepsuł ten związek...a ja od samego początku udowadniałam że potrafię sobie poradzić bez niego. to chyba najważniejsze. wytrwałości Autorko no i pamiętaj jeśli masz na jakiś temat zdanie i choćbyś była jedna jedyna, to zawsze Twoje zdanie wynikające z tego jakim jesteś człowiekiem;p

Gość jfhfhdahagh
no widze, ze moj topik rozpetal burze --> prawidlowo a teraz bede wyjasniac niescislosci :P 1) frufru --> kochana normalnie czytasz w moich myslach :) wlasnie o takich osobach myslalam zakladajac ten watek, ktore NORMALNIE podejda do sprawy ! 2)Regres --> temu panu podziekujemy, czytalam twoje wypowiedzi na innych topikach i wszedzie piszesz kompletne bzdury... nasze rozstanie bylo podyktowane roznymi przyczynami, nie chodzi o brak milosci, nie robie tego zeby do mnie wrocil !!niech sobie poszuka innej, nie zycze mu zle, niechce go zadreczac smsami itd. Chce tylko zeby o mnie myslal i delikatnie zapasc mu w pamiec. Czy naprawde zadna kobieta nigdy tego nie pragnela ?

jfhfhdahagh no widze, ze moj topik rozpetal burze --> prawidlowo " bardziej bym oponował za tym że jest najdebilniejszym topikiem dnia :D widzisz droga autorko niewygodne wpisy o niewygodnej dla ciebie tresci sa po prostu automatycznie kojarzone z czymś złym ... i stad twoje zdanie jest takie a nie inne na moj temat :) dziekuje za uwage :D Chce tylko zeby o mnie myslal i delikatnie zapasc mu w pamiec." powtórze pytanie :) po co ? tylko pomiń odp:"satysfakcja" bo to już było