Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekrutacja 4 godziny...

rekrutacja 4 godz. co to ma byc....

Polecane posty

rekrutacja 4 godziny co to ma byc z eaz 4 godziny chodzi o bank opiekun finansowy....

Gość joojjjjjjjjj
pewnie będzie was kilkunastu - wezmą was do dużej sali - usadzą obok siebie a komisja rekrutacyjna na przeciwko: będzie tam jakiś szef albo ze dwoch i jedna osoba z rekrutacji prowadząca spotkanie - no i każdy będzie musial opowiedzieć o sobie, będą ankiety, testy do uzupełnienia, zadania parami w w grupach- tematy typu trudny klient, jak się nieubierać, pamiętam jak byłam to dostaliśmy kilka kartek o jakiejś pożyczce a potem wniosek i trzeba było wyłapać błędy z wniosku na podstawie papierów co dostaliśmy - oczywiście pytania o wykształcenie, opowiedzieć zachęcająco o sobie i czemu taka praca - pod koniec wyszliśmy wszyscy i wchodzili juz pojedynczo na ostatni etap rozmowy bezpośredniej z szefami... ogólnie masakryczny casting, ta liczba osób dodatkowo stresuje no i zajmuje sporo czasu - mnie zabiła już na początku ankieta gdzie trzeba było wyraźić zgodę na 2 tygodniowe szkolenie gdzieś nad morzem a ja jestem z okolic krakowa - i zaraz po wyborze trzeba by jechać na nie - i dopiero jak się zda tam po tym szkoleniu jakiś egzamin to idzie się do placówki pracowac - i nikt się nieprzejmuje że ty masz męża, czy rodzine czy studia czy inne rzeczy .... nie dostałam się i bardzo dobrze

hej no dzieki no wlasnie to jest praca tez w placowce banku... po tym co piszesz to faktycznie bez sensu po takim spotkaniu 4 godzinnym to mozna chyba wyjsc z migrena.... tyle zachodu o prace w placowce.... to ja chyba zrezygnuje po tym co piszesz....

Gość no ja mialam jeszcze dluzsza
bo lwasnie jakies testy,rozmowy, do tego przerwy itd,. jakas informachje ogolne ,ankiety,formularze itd.

im gorsza praca tym wieksza sciema i nabożenstwo na początku

Gość dala lua
forma grupowej rekrutacji jest ostatno czesto spotykana

tez to zauwazylam wlasnie.........

Gość pranoja
niedługo zaczną nas wsadzać do klatek jak małpy i sprawdzać jak reagujemy na banany

......