Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kertopw

Zastanawiam sie czy jest sens isc na mgr anglistyke, czy lepiej zacząc co innego

Polecane posty

Gość kertopw

Skonczylam licencjat anglistyka i nie wiem czy isc na mgr na anglistyke.. Ponoc idzie niz demogiraficzny i ciezko bedzie o prace w szkole od nasteonego roku zwolnia duzo nauczycieli.. Nie wiem czy nie lepiej zacząc cos od nowa np. rachunkowosc licencjat..

Gość ucze w szkole ang
idz na cos innego, po co natepny nauczyciel? poza tym praca w szkole nie jest taka fajna i mało płacą ja na ang poszłam w latach 90tych a dziś to za mało wybrałąbym coś innego, chyba, ze jesteś dentka

Gość lichort
Dlaczego wybrałabys cos innego? Kazdy tak mowi a siedzi w zawodzie nauzyciela do usranej smierci. Przeciez mozesz zrobic jakis kurs i zmienic zawod

Gość gsdgdfg
n ie ma sensu i tak w 2012 koniec świata :D

Gość nau ang
lkichort- narazie mamy wakacje i w sumie duzo wolnego, to mnei trzyma przy tym zawodzie. teraz sobie wypoczywam, a jeszcze pojde na roczny urlop, bo niedlugo zabiorą. ale jesli dalej będą skutecznie utrudniać zycie nauczycielom (a będą) to trzeba pomyśleć o czymś innym, tylko widzisz, kazdy sie starzeje prawda? ja akurat mam juz 34 lata. nauczycielom chcą zabrać wszystko, chcą, zeby duzo pracowali za to samo wynagrodzenie. nauczyciele mają naprawdę bradzo niskie pensje! głodowe wręcz. tylko te wakacje są plusem. teraz nie zostałabym nau, za nic na świecie.