Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88Carpe88Weres88

Co tak naprawde faceci żonaci w róznym wieku widza w 17,18,19...itd

Polecane posty

Gość ariang
przecież to jest jeszcze dziecko taka 17 !!!!!!!!!!!!!!!!!

myślicie że trzydziestka jest doswiadczona i przez to ekspertką, ale ja mam np 23 lata, dziewictwo straciłam w wieku 17 lat, 6 lat to jednak jest jakieś pole do popisu, i mimo że nie mam trzydzieski uważam że w łóżku jestem super, zresztą nie tylko ja tak uważam, bo faceci którzy ze mną spali zawsze chcieli to powtórzyć, i woleli mnie od takiej trzydziestki

myśle że widzą ciało bez celulitu, bez fałd i zmarszczek, widzą ciaśniutką cipke a nie rozjechaną przez te wszystkie lata wielką wagine i jędrne piersi, a nie do przysłowiowego pasa jak większość kobiet które urodziły np. dwójke dzieci. Doświadczenie? Starsi panowie takie "małolaty" z chęcią doświadczą w zamian za to ciało.

Gość Kaania
E tam , ja mam 32 lata, jestem kobietą i nic nie zastąpi sexu z 20-latkiem. Mamy podobne potrzeby i częstotliwość uprawiania sexu jest identyczna. Ja mu daję doświadczenie a on mi daje słodkie poczucie niedouczenia :) A mężczyźni 30-letni mają podobne temperamenty jak 20-latki, tylko już z innej przyczyny :)

martulencja , ale czy trzeba o tym pisac az na forum - to znaczy mozna, zapewne, ale czy sama swiadomosc ze jestes dobra w lozku - jest potrzebna Tobie i Twoim facetom - a przede wszystkim Tobie, abys miala dobre samopoczucie i czula si

Kania - A mężczyźni 30-letni mają podobne temperamenty jak 20-latki, tylko już z innej przyczyny - czyli z jakiej przyczyny :)

Gość Kaania
Dla 20-latki ważniejsze są uczucia a nie czysty sex, a dla niego (powiem to niestety) już robią się istotniejsze kapciuszki i telewizor. Wiem z doświadczenia z rówiesnikami.

Gość carpeweres
ehhh ja tam sadze tak samo

Gość zosssssiiiiiaaaaa67
hmmmm faceci tacy powinni umierac w cierpieniach !!!!

Gość mlodaaaaa
:P starsi panowi sa do niczego , tacy ktorzy potrzebuja mlodej to maja male czlonki i tyko z mloda niejednokrotnie dziewica czuja sie prawdziwymi meszczyznami. bylam w zwiazku z panem o 15 lat starszym i ciesze sie , ze sie z tego wyzwolilam. rowiesnicy nie maja takiej rutyny, ale sa o niebo lepsi w te klocki .

Gość karoolek..................
co ? widzą ? FRYWOLNOSC I ZDOLNOSC DO SZALENSTWA !

Gość marylka.
No dobra ,a gdzie honor ,ambicje ,przecież żony urodziły wasze dzieci panowie i to przez was są jakie są ,to co na smietnik z nimi ,ech...pieprzyć was mosci panowie

Gość fajnagonia
ja sypiam z 35 latkiem a mam 18 nie widze nic w tym dziwnego skoro zona mu nie daje gdzies musi

Gość . bono
ale mu zazdroszczę mógłby być twoim ojcem

Gość NoJaPierdole
Martulencja jestes glupia cipa.

Gość fajnagonia
moze wiekowo moglby byc moim ojcem ale z wygladu to on na niego nie wyglada :)

Gość . bono
to on przeżywa przy tobie swoją drugą młodość choćiaż jet jeszcze młody

Gość Sratatatatatatatatatatata
odrazu zaznaczam ze nie jestem stara krowa ,nie mam jeszcze 20lat skonczonych(pisze to do starych kurwiarzy i mlodych kurew ktorzy zaraz na mnie naskocza zem stara jędza:classic_cool: ) martulencja przykro mi szmato jebana ale niedlugo i ty bedziesz stara kobyla po 30/40 a potem i 50:classic_cool: ciekawe czy tak samo bedziesz sie luzacko wypowiadac gdy twoj mezus ,zacznie posowac mlode kurwy:classic_cool: a tak poza tym,stare dziady jebia mlode zdziry a stare baby puszczaja sie ze zboczonymi prawikami ktorym dojrzale panie w ich nieopierzonych lepetynach:classic_cool: po chuj taki cwel bierze sobie zone?!no ja sie pytam... czlowiek nie pozera ambrozji ani nektaru co daje mu wieczna mlodosc:classic_cool:kazdy sie starzeje,a skoro wiemy ze bedzie nas ciagnelo do mlodych zdzir(ktore i tak za pare lat beda odzwierciedleniem naszej więdnącej zony) to po chuj bierzemy slub?:classic_cool: nie rozumiem was pieski,naprawde:classic_cool:gdybym ja byla na waszym miejscu,zylabym burdelami,przydroznymi paniami a nie niszczyla zycie mlodej niewiascie ktora i tak niedlugo zamieni sie w stara ropuche... dlatego sadze ze milosc zdarza sie bardzo rzadko...zenicie sie z przyzwyczajenia,z dobrobytu ze dostajecie za darmo piekne cialo do ruchania za free,obiadek,sprzatanie,pranie itp.a gdy to piekne cialo brzydnie ,wymieniacie na lepszy model...porazka gdy ktos kogos kocha to kocha na wieki,na zawsze.ogromna milosc zabija popedy do osob trzecich,osoby trzecie widzi sie tylko jako zwyczajne postacie,aseksualne a kocha i pozada wylacznie nasza kobiete,bez wzgledu czy jest taka jak na poczatku-mloda i piekna czy stara i brzydka...dlatego wole zostac lesbijka niz brac za meza psa/kurwe meska lub czekac i szukac drugiego Wertera:classic_cool:

Gość zadajesz glupie pytania
na ktore jest bardzo prosta i jednoznaczna odpowiedz mianowicie widza darmowe ruchanie mlodych idiotek

Gość Sratatatatatatatatatatata
ps.jak to dobrze ze wg statystyk naukowcow meska rasa wymiera:classic_cool:skonczy sie era wilkolakow(pol psów ,pol ludzi) :classic_cool::D:D

Gość . bono
pizdrawiam wszystkie nastoletnie suczki

Gość lolitkaaaa
ja mam 33,mój 52,jest super!Dla niego i dla mnie.

Gość giriti
Sratatata- zgadzam sie z Twoim pogladem, tak to juz jest w tych czasach niestety gdzie psy wesza i szukaja niby to lekkiego bzykania i ciasnych mlodych lasek no coz.. Chce rowniez dodac ze mam 29 lat, jestem po rozwodzie i mialam meza 4 lata starszego od siebie, jak widac sie rozpadlo, teraz mam mlodszego od siebie faceta o 4 lata i jest super, mam tez dziecko i tez karmilam piersia, urodzilam bardzo mlodo, moje piersi sie zmienily to fakt ale figura jest ok, przynajmnie krece mojego faceta a jemu to nie przeszkadza ze moje piersi sa juz nie tak jedrne jak u innych mlodych lasek, wazne ze i w zyciu codziennym i seksualnym bardzo sie dogralismy a dla niego jest to wazny atut partnerstwa :).. pozdrawiam..

Gość rozowa land86
ehh faceci to debile i tyle... a laski glupie 15 puszczaja sie za kase...