Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayapio

spotykamy się i... nic?

Polecane posty

Gość kayapio

Od dwóch miesięcy spotykam się z facetem. Co prawda mało jest tych spotkań, bo mamy takie prace, że często się mijamy. I tu moje pytanie, czy on traktuje naszą znajomość poważnie czy tylko jako taką koleżeńską? Codzienie pisze smsy a w nich o kolejnych spotakniach, ale ich nie proponuje. Jak myślicie?

Gość She83
jak to wiecznie on pisze o spotkaniach to moze mysli ze ty nie masz ochoty i boi sie zaproponowac konkretny termin. Moze to ty powinnas wyjsc z inicjatywa

Gość kayapio
Proponowałam dwa spotkania, okazało się, ze jest wtedy w pracy. Wydaje mi się, że wystraczająco mu zakomunikowałam, że jestem zainteresowana. Nie chcę też przeginać w drugą stronę, żeby nie pomyślał, że jestem nachalna

Gość She83
mnie wkurza takie pisanie ale nic konkretnego, bez terminu. Wiec sama bym sie spytaka kiedy mu pasuje o ile chce sie spotkac bo jak nie to po co pisac ?

Gość sashaaaa
ja wlasnie koncze taka znajomosc z kolesiem jak ty:)bo takich jak ja mial sporo;)

Gość kayapio
A no własnie, może traktuje to jako znajomość koleżeńską i według tego wcale nie musimy się tak często spotykać? Nie wiem co mam myśleć. Naprawdę miło spędza nam się razem czas. W sumie to się nie nastawiam na razie na nic wieliego, bo dopiero się poznajemy, ale fajnie byłoby wiedzieć o co mu chodzi :P

Gość kayapio
sashaaaa - a długo trwała wasza znajomosc?

Gość sashaaaa
hehe pare lat...ale byla bardziej skomplikowana:-P