Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeden moment

ładny aparat dla siostry na urodziny?

Polecane posty

Witajcie. Moja młodsza siostra ma niedługo urodziny. Postanowiłam kupić jej coś ładnego ale i funkcjonalnego, z czego będzie miała po prostu pożytek na długie lata. Sądzicie, że aparat jest dobrym pomysłem? Często spotyka się ze znajomymi i pewnie chciałaby zatrzymać te chwile na dłużej, a jak najlepiej jeśli nie na stop klatce :) Znalazłam taki model: http://winmar.pl/p5151,Olympus_FE-3010_Fioletowy_.html. Najfajniejsze w nim jest to, że jest w jej ulubionym kolorze :) Co myślicie? :)

pytasz czy ładny - cóż, kwestia gustu. ale funkcjonalny to on na pewno nie jest. uwierz mi, lepiej dołożyć jeszcze dwie stówy i kupić coś porządnego, na przykład taką zabaweczkę - http://www.1komp.pl/produkt-24-107-254-33770,aparaty_kompaktowe_aparat_fuji_finepix_s1500_fd.htm - ma zdecydowanie lepszy obiektyw, czterokrotnie większy zoom chyba mówi sam za siebie...

Gość Chochołowa
Popatrz sobie na www.electro.pl, mają tam bardzo duży wybór aparatów (i nie tylko) z dobrych, znanych firm, a taniej, niż normalnie w sklepach :)

Gość mikolina554
jeśli chodzi o sam pomysł kupna aparatu to jak najbardziej trafiony /zwłaszcza jeśli nie ma swojego własnego ;)/ co do parametrów to nie powiem wiele bo sie nie znam ;) kolor jak dla dziewczyny też ładny ;) ja poszłabym do jakiegoś sklepu ze sprzętem i powiedziała żeby mi doradzili w miare dobry aparat do kwot xxx i tyle ;)

Gość mikolina554
i w ogole.. sam fakt że chcesz jej prezent dać od siebie a nie podpisujesz się pod prezentem rodziców jest ogromnym + nic tylko pozazdrościć brata ;)