Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghghg

Co dzisiaj kupiliście w lumpexie?

Polecane posty

Gość hghghghghg

Ja kupiłam super pościel za 1,50. Jest naprawdę extra, ma taki delikatny błękitny kolor (chociaż na metce napisane jest, że to granat) i w ogóle jest super :D Ma jednak na sobie jakieś dziwne plamy :/ ale dzięki tmeu sprzedawca opuścił 2 zł!!!

Gość g hdtyol
ja bym sie plamami nie przejmowała , najważniejsze że tanio kupiłaś

Gość te plamy to pewnie
sperma :-0

Gość nie wiem nie wiem***
ale......nie mogę tam wchodzić:o:: 😭 Wszystko zaczyna mnie swędzieć:o NIGDY nie mogę nawet pooglądać ciuchów..jak pomyślę o tej pościeli to mnie dreszcz przechodzi:(:( Nie jestem alergiczką - więc nie wiem co jest zgrane :( MUSZĘ szybko wychodzić.............Buuuuu Zazdroszczę Wam, że możecie sobie tam kupować:(

Gość lknjskjnkj
to może napiszę co ja w ostatnim czasie kupiłam: eleganckie białe spodnie z metką (to jest lumpex i outlet), dżinsy (bez widocznych śladów użytkowania, czarny żakiet (jak nowy) i białą bluzę (zero plam, piekna biel) i za to wszytsko zapłaciłam 45zł:) nie wstydzę się tam kupować, stać mnie na nowe rzeczy. Wczoraj kupiłam sobie skórzaną torebke za 300zł, bieliznę u Triumpha i buty ecco:)

Gość nie wiem nie wiem***
Ależ to nie o wstyd chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krew mnie zalewa że nie mogę sobie tam POŁAZIĆ 😭 - zaczynam się drapać, wszystko mnie uwiera i muszę wyjść 😭

Gość lknjskjnkj
aha zapomniałam o koszulce polo z espirit za 5zł:) najfajniejsze jest to, że widziałam ją w sklepie za 50zł po obniżce:) Najważniejsze to mieć oko, nigdy żadnej szmaty nie kupiłam. Czasami przez miesiąc nic nie kupuję bo nic ciekawego dla mnie nie ma a czasem takie perełki jak ostatnio:) co do spodni to miałam farta bo w normalnych sklepach nic prawie na mnie nie pasuje (mam mały tyłek), a tu i rozmiar ok i długość nogawki:)

Gość przeciez to przesmiewczy
topik na temat lumpeksów:O ale ja i tak tam chodzę i wyławaim super perełki a dla autorki: 0/10 😴

Gość glistha69
heheh kupiłam kieckę roxy za 17 zł, z metkami, tylko coś przykombinowane z ramiączkami, ale da sie to poprawić, na allegro identyczna kosztuje 140 zł...miałam farta:D:D:D:D