Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nofat

Dieta amerykańska-warto?

Polecane posty

heh :) ja obecnie byłam chora na anoreksje bulimiczną ;/ tak że współczuje , później strasznie przytyłam.. no i teraz zmieniam powoli swoj tryb zycia- na zdrowszy :) heh , ja zjadłam dziś swoje ukochane płatki , i kanapke - kromke chleba z pomidorem ;) i żyje :P ;D

Gość lola_anakonda
www.szybkadieta.pl

Wiesz co myślę, Grubasek? Że anoreksja bulimiczna to chyba gorsza dupa niż anoreksja i bulimia. Jak miałam anoreksję czułam się taka 'czysta', jakby jedzenie było brudne i zanieczyszczało mnie od środka (to miałam przy każdym zaburzeniu odżywiania) i nie jedząc po prostu się 'nie brudziłam'. Kiedy miałam bulimię czułam wstręt do samej siebie, że jem, i że wymiotuję. Anoreksja bulimiczna natomiast łączyła wszystko. Teoretycznie jadłam normalnie, ale nic nie zostawało mi w żołądku. Nie miałam napadów głodu, nie miałam kompulsów, a i tak wymiotowałam. Teraz już raczej mi się to nie zdarza. Czasami mimo wszystko wciąż jeszcze potrafię się głodzić (w stresie wszystko puchnie mi w ustach i nie mogę tego przełknąć), albo wymiotować (najczęściej kiedy wracam do rodzinnego domu, sama nie wiem dlaczego). Najważniejsze, że takie historie zdarzają mi się bardzo, bardzo rzadko.