pedagożka 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Mam takie pytanie. Juz kiedyś brałam syndi 35 przestałam i teraz znowu do nich wróciłam. Wzięłam pierwszą tabletkę w pierwszy dzień okresu i skończył mi się po 4 dniach mimo że zawsze miałam 7 dni. Pozatym nie była to czerwona krew tylko taka brązowa. Odkąd skończył mi się okres mam taką brązową wydzielinę. Jakby to samo co podczas okresu tylko jest już tego znacznie mniej. Wiem że jest to skutek uboczny ale czy któraś też tak miała że krew podczas okresu była brązowa a nie czerwona? Poprzednim razem jak brałam syndi to takiego czegoś nie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ReniferZiolo 0 Napisano Sierpień 14, 2009 ja biore diane 35 i mialam tak samo,wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagożka 0 Napisano Sierpień 14, 2009 Mam nadzieję że przy drugim opakowaniu już tego nie będzie. Bo zaplanowałam na jutro super wieczór z moim chłopakiem (wiadomo o co chodzi) i troszkę mnie to krępuje że mam taką wydzielinę :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach