Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bitte bitte bitte

na niemiecki tlumaczenie, bitte bitte

Polecane posty

Gość bitte bitte bitte

ten tekst : Bardzo prosze o przeslanie wynagrodzenia na inne konto - zmiana konta ulatwi wyplacanie pieniedzy w Polsce i placenie moich biezacych rachunkow

Gość bitte bitte bitte
proooosze o pomoc, jesli ktos ma chwilke :((

Gość bitte bitte bitte
och, wszyscy zajeci ...a moze dzis jest w Polsce jakies swieto? :(

Gość bitte bitte bitte
Rozmawiają dwaj dresiarze stojący koło samochodu. Jeden mówi: - Wiesz, samochód ukradłem, ale prawo jazdy to sobie kupię. =================================================================================0 Przychodzi zajączek do sklepu niedźwiedzia: - jest chleb dwukilogramowy? - nie, jest jednokilogramowy.. Następnego dnia: - jest chleb dwukilogramowy? - nie, jest jednokilogramowy.. Niedźwiedź postanowił upiec chleb dla zajączka.. Przychodzi zajączek: - jest chleb dwukilogramowy? - JEST!!! - to poproszę połowę ======================================================================================

Gość bitte bitte bitte
Z pamiętnika Amerykańskiego żołnierza. Poniedziałek: Piję z Polakami wódkę. Wtorek: Umieram . Środa: Znowu piję z Polakami wódkę. Czwartek: Żałuję, że nie umarłem we wtorek.

Gość bitte bitte bitte
Dzwoni przyjaciółka do przyjaciółki i pyta: - Słuchaj, mój mąż wziął 5 złotych i powiedział, że idzie na dzi**i. Nie było go u Ciebie? Rozmowa dwóch brudasów. Jak jeszcze raz bedziesz przybijał gwożdzie moimi skarpetkami, to połamnię ci prześcieradło!!!

Gość tak sie po niemiecku nie mowi
i jesli sie to doslownie przetlumaczy wyjda nonsensy

Gość bitte bitte bitte
Jedzie pijany tramwajem Trzyma sie uchwytu. Obok niego stoi i trzyma sie gornego uchwytu kobieta zniewydepilowana pacha. Pijany do niej -te, baletnica, ta nozka to nie za wysoko ?!

Gość bitte bitte bitte
a jak mam to napisac? bo musze dac szybko, ale jestem tu dopiero tydzien, :(

Gość kawal o jasiu
Na lekcji religii zakonnica pyta dzieci: - Co to jest małe, je orzeszki, ma ruda kitę i skacze po drzewach? Wstaje Jasiu i mówi: - Na 99% to jest wiewiórka, ale jak siostrę znam, to może być Jezus

Gość bitte bitte bitte
zegnam was, :( pokonana przez kafeterie

Gość a ja znam taki
Stoi wkurzony na maksa facet w łazience i wyrywa sobie garściami włosy łonowe, rzucając nimi na lewo i prawo. Nagle wchodzi do łazienki żona: - Kochanie co ty robisz?!! Mąż na to: - Nie chce ch.. stać, to nie będzie leżal na miękkim!

Gość i taki jeszcze jest fajny
Mąż z żoną ostro figlują, kiedy są właśnie w pozycji 6/9 do sypialni wchodzi ich 7 letni synek i mówi: -no pięknie, a mnie wysyłacie do psychologa za obgryzanie paznokci.

Gość tak sie po niemiecku nie mowi
Tutaj po prostu nikogo nie intersesuje to co piszesz w drugiej czesci zdania, takich rzeczy sie nie opowiada. Napisz, ze Konto sie zmienilo i prosisz o przeslanie na inny numer. Kropka. Sehr geehrte Damen und Herren, meine Bankverbindung hat sich geändert. Ich bitte Sie ab dem .......( tzn. od (Data ) ) mein Gehalt auf u.g. Konto zu überweisen : ( imie , nazwisko , konto i numer banku ) Mit freundlichen Grüßen podpis