Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana5525

Problem

Polecane posty

Gość Zaklopotana5525

Mam problem, mam chlopaka ktory ma duzo wieksze doswiadczenie odemnie, ja jestem dziewica, on juz byl w lozku z dziewczyna itd.. Ja nie mam zadnej wiedzy, zadnego doswiadczenia.. I tak naprawde nie wiem co mam robic jak sie zachowywac, i strasznie mi z tego powodu glupio.. Ostatnio moj chlopak zrobil mi minetke, wkladal palce do pochwy itd.. No a ja nie wiem co mam robic.. Jak odwzajemnic takie pieszczoty ? W jaki sposob itd.. Mozecie mi cos poradzic, jakos pomoc, bylabym bardzo wdzieczna :) I zastanawia mnie ejszcze co on w takiej chwili czuje.. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość Zaklopotana5525

rozluznij sie, ja tez miam chlopaka, ktory mial spore dosiwadczenie a ja bylam dziewica i rozluznilam sie, rozmawialismy duzo na ten temat, i udalo sie samemu sie wie co robic to intuicja

Nie przejmuj się to normalne że się krępujesz i nie wiesz co robić skoro dopiero wchodzisz w tajniki seksu :) Pisałaś że chłopak robił Ci minetke i nie wiesz co ty masz robić? Może chwyć go za głowę, postękaj troszkę jeśli masz odwagę to na początek wystarczy. Już samo to że nie będziesz leżeć jak kłoda tylko chociaż go dotkniesz, złapiesz za głowę ma znaczenie. Chłopak bedzie widział ze ci się podoba to co robi.

TO ŻADEN PROBLEM, ZDAJ SIĘ NA NIEGO. TEŻ BYŁAM W TAKIEJ SYTUACJI I BYŁO NAPRAWDĘ ŚWIETNIE, CHŁOPAK WIE O CO CHODZI I JEST DELIKATNY. JEŚLI CHCESZ MU SIĘ ODWDZIĘCZYĆ NO TO MIŁOŚĆ FRANCUSKA...

Gość Zaklopotana5525
świnkaPIGGY A mozesz dac mi jakeis rady, albo wskazowki ? Bylabym wdzieczne

Skup się myśl o tym że jesteś z chłopakiem którego kochasz, on chce ci dać rozkosz i staraj sie nie myśleć o tym żeby tylko wszystko sie udało tak jak powinno, żeby nie zrobić czegoś głupiego! Rozluźnienie to podstawa!

pedagożka dobrze mowi - najwazniejsze to rozlunij sie i nie krepuj sie przede wszystkim zapalonego siwatla, to poteguje doznania twojego partnera. Ja za pierwszym razem po prostu odchylilam glowe do tylu, rece za glowe, rozlunilam sie, spokojnie oddychalam gleboko, on wiedzial co robi, wiec nie bolalo mnie nic (mam na mysli minetke i paluszki). Po prostu badz soba - wskazowki na nic sie nie przydadza, kazdy ma inny organizm i inna psychike Moze zacznijcie wieczor od jakiegos milego filmu i i cichej muzyczki? szczerze mowiac, to moj pierwszy wieczor z ukochanym troszke nakrecil szampan - rzecz jasna w nieduzych ilosciach - w granicach rozsadku

Gość zaklopotana5525
Łatwo sie wam pisze hehe Dzisiaj ma u mnie spac.. W jakis sposob moge sie odwdzieczyc ? Nie chce zeby tylko to on sie staral itd.. Kochac sie na pewno nie bedziemy

dlaczego zakladasz ze sie nie bedziecie kochac?? ja tez kiedys mowilam, ze latwo sie mowi - ale uwierz mi, ze to nie jest takie straszne. Ja proponuje kupic szampana - swietny napoj bogów, jesli masz jakies fajne filmy, moze byc nawet jakas komedia glupawa, posmiejecie sie, powyglupiacie, bedziecie rozluznieni, wtedy kiedy on sie nie spodziewa, zlap go za reke, albo sie mocniej przytul, jesli poczujesz sie na tyle rozluzniona, zacznij ssac jego platki uszu, albo wglebienie miedzy szyja a obojczykiem, jesli jestes odwazna, zejdz nizej do sutkow - faceci to uwielbiaja :)

Gość zaklopotana5525
Co do tego to jestem pewna, za wczesnie na to.. A po za tym jemu nie zalezy tylko na tym zeby mnie przeleciec.. I wogole.. Wiec mam 100% pewnosc ze do tego nie dojdzie, a po za tym sama jeszcze nie czuje sie na to gotowa

Pytasz w jaki sposób możesz się mu odwdzieczyć? Pomysł poprzedniczki jest dobry na rozpoczęcie tego odwdzieczania się:) Jeśli zakładasz że nie bedziecie się kochać (chociaż może wyjść zupełnie inaczej) to może zaspokoisz go chociaż ręką lub oralnie?

Gość zaklopatana5525
Tzn ? Mozesz cos wiecej napisac ?

Gość zaklopatana5525
Masaz mu juz robilam.. Mam 17 lat, nie mialam wczesniej do czynienia z meskimi narzadami itd.. Naprawde nie wiem jka mam sie zachowac itd.. zwlaszcza dzisiaj jak bedzie u mnie spal, bo nie ma u mnie nikogo.. Fakt on jest cudowny, najpierw robi mi masaz, potem caluje cale moje cialo.. No a potem to juz wiecie.. Robi weszytsko zebym czula sie jak najlepiej.. A ja.. eh..

Gość zaklopotana5525
pomozcie..

a ile on ma lat?? Jaa mialam poodobnie,dopiero po roku się otworzłam,aczkolwiek powiem Ci,ze nie warto się tak poswiecac.Sex ma byc pryjemny dla obu stron,takze i Ty i on nie powinniscie sie do niczego zmuszac.

Gość zaklopotana5525
On bedzie mial 20 w styczniu.. Sexu na pewno nie bedzie i na pewno nie bede sie do niego zmuszala

Gość zaklopotana5525
Nikt mi nie pomoze :( ?

Gość Zuziaaa987654
Nie przejmuj sie tym , z4e chlopak ma wieksze doswiadczenie od Ciebie. To nie ma mznaczenia. Nie masz zadnej wiedzy? nie szkodzi, nie musisz. Samo Wam to przykjdzie on Cie zadowala zadowalaj go i Ty; ) No ale nie mow ze nie wiesz co robic? nie wiesz co go podnieca?;> przeciez na pewno wiesz nie raz gadalyscie o tym z kolezankami...;] ooj poza tym zalezy w jakim jestes wieku bo dziewczyna swoj rozum ma...;] wiec powinnas juz wiedziec co robic z chlopakiem:);p A czuje DUUUUUUZA przyjemniosc;D hehe;p tak mi sie wydaje przynajmniej;];D