Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OgnistyPocałunek

kolejny argument przeciwko ciąży!!

Polecane posty

Gość ale ty tego nie widzisz jak
rodzisz

Gość robienie kupy też jest
obrzydliwe, a robisz ją codziennie, to jest fizjologia.

co z tego ze nie widze, ale boli jak diabli.a na dodatek z cipki wiadro sie robi.kobieta w ciazy wyglada jak hipopotam.to jest moje zdanie i wcale ktos nie musi sie z tym zgadzac.

wszystko co piszesz wskazuje na to że nie dorosłaś jeszcze do roli matki skoro tak cię to obrzdza a zresztą zawsze mogą zrobic ci cesarke

wygląda to napewno mnie drastycznie. napewno poród boli i to nawet strasznie ale mogę ci powiedzieć że wszystko mija i naprawde chociaż z pochwy wyjdzie dziecko i sporo się rozciągnie to po kilku tygodniach wraca do normy

widze że naprawde jesteś nastawiona anty ja urodziłam dziecko nie dlatego że czułam się jak maszyna tylko w życiu większości kobiet przychodzi taki moment w którym pragnie zostać matką

zresztą to twój wybór i nikt nie ma prawa w to ingerować być może przyjdzie taki czas w twoim życiu że zmienisz zdanie

Gość no i co z tegooo
no ico z tego, ze nie chcesz miec dziecka.. nie chcesz, to nie rodz, kogo to obchodzi? i po co takie posty? jak ja czegos nie chce to po prostu tego nie robie, nie tworze esejow, sztucznych postow... smieszna jestes i tyle ;)

Poród boli jak diabli, ale dziecko wynagradza ten ból. Jak ktoś nie chce dzieci to faktycznie nie powinien ich mieć. Ja chciałam i mam. I nie żałuje :)

Gość xdzd
no to powiedzialas co wiedzialas, jak widac dyskusja cie nie obchodzi tylko wypowiedzenie wlasnego zdania i to jeszcze w spoosb sugerujacy, ze ktos przystawia ci srednio raz w tygodniu noz do gardla bys rodzila dzieci :O p.s. sama nie mam i ne zamierzam miec dzieci ale zakladanie tematu (takego samego jak setki tutaj zreszta) by agresywnie wykrzykiwac swoje zdanie przekonujac 'na sile' innych jaka ciaza, porod i dzieci sa zle swiadczy o glebokich kompleksach, nieskiej ocenie wlasnej wartosci i niepewnosci wlasnych przekonan

Gość A JA MAM SMUTEK
Tylko raz pragnęłam dziecka gdy sie bardzo zakochałam i niestety łajdak odszedl od tamtej pory juz nigdy nie poczułam tego. Teraz mam 30 lat , męża i nie czuje tego ,źle mi z tym nie czuje ,powiedzcie czemu tak jest co ze mną nie tak

Gość ihuyg
jesli kobieta nie chce dziecka to nie musi go mieć i już wolny wybór tylko niech się zabezpiecza