Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuu sad lady

ktora z was jest zaniedbywana przez chlopaka i mysli o zerwaniu

Polecane posty

Gość uuu sad lady

Czy ktos jeszcze czuje sie zaniedbywany i olewany przez chlopaka bo ja tak. Trwa to juz prawie 2 tygodnie i tyle czasu sie z nim nie widzialam . Mam z nim kontakt tylko telefoniczny. Czuje sie teraz jak jego kolezanka a nie dziewczyna . Mysle z nim zerwac pierwsza zeby nie byc przez niego porzucona gdyz spodziewam sie tego ze on zamierza mnie rzucic !!! Bije sie z myslami czy zerwac definitywnie czy zostawic to tak jak jest w zawieszeniu ??

Gość moze ty go zacznij olewac
a jak zauwazy to pogadaj,nie pomoze to wtedy rzuc

Gość do autorki topicu
tak sobie myślę że wasz związek jest niedojrzały chyba bo ja mimo że widuje mojego faceta raz w tygodniu (mimo że razem mieszkamy - ale on tyle pracuje) to nie myślę nawet o takich rzeczach. Żaden facet nie bedzie poświęcał Ci 100% czasu przez 7 dni w tyg przez całe wasze życie.

Gość smerfna-jagoda
ale wane jest jaki jest dla ciebie jak dzwoni, i jak juz sie widzicie to jak jest????? do dupy- ???wtedy tez jak kolezanka jestes?

Gość uuu sad lady
sorry ale musze sie spytac skoro mieszkasz z facetem to jak to mozliwe ze widzisz sie z nim raz w tygodniu ... ? nie zlosc sie ale to jakies dziwne ?? to jak on ... mieszka w pracy ????