Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana takaaaaaaaaa...

Chciałabym kogos poderwac, a mam faceta

Polecane posty

juz od dwóch lat. Kocham go nad zycie, chce sie z nim zestarzec :) uwielbiam go :) ale brakuje mi tego co było przed nim... Dyskoteki i rozni faceci... Oczywiscie zaden seks, tylko całowanie ewentualnie :) ale tak to lubiłam :) a pozniej poznałam jego :) nie bede go oczywsicie zdradzac, tylko jak mam zmienic myslenie na ten temat? Zebym nie myslala ze cos trace, ze nie ma w tym nic fajnego :p w naszym zwiazku było troche rutyny ostatnioi nawet złych mysli - chcialam zerwac... Ale w te wakacje sie wszystko pozmienialo. Teraz uwielbiam np seks z nim - moge po 2 razy w ciagu wieczora, a wczesniej zmuszałam sie do jednego...

Gdyby moja dziewczyna całowała sie z innym to bym ją zostawił i nie ma tu mowy o tym byc my spróbowali od nowa.

no ale przeciez napisałam ze go nie zdradzam. A bawiłam sie po dyskotekach zanim go poznałam.

Gość szczerze wspolczuje
twojemu chlopakowi :O

Gość nie no jak
ile masz lat?

no ale czemu? przeciez ja go naprawde kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Problem w tym ze czasem chciałabym znów poczuc wzrok obcego chlopaka na sobie i poderwac kogos... Dlatego pytam - jak zmienic to myslenie? VCzy ktos z was tak mial?

ja 20, on 23, jestesmy razem prawie 2 lata.

Gość to podobno normalne
chociaz nie wiem bo ja jakos po2 latach nie mam wcale ochoty na pobłapianie innych gości wprost przeciwnie,troche mnie brzydzi na samą mysl więc to moze ze mną jest cos nie tak? hm

Gość szczerze wspolczuje
a milo by Ci bylo gdyby zobaczyla ze twoj chlopak obsciskuje sie z jakas panna :O

no ale przeciez napisalam ze go nie zdradzam ani nie chce zdradzic!

Gość kaliiiiinkka
Ludzie, przeciez to tylko sex, niech się dziewczyna zabawi!

Gość szczerze wspolczuje
wlasnie gdybym zobaczyla mojego chlopaka calujacego sie z inna to bylby koniec

A ja jestem Cię w stanie zrozumieć. Brakuje Ci tego dreszczu emocji i chcesz znów poczuć że kogoś fascynujesz i pociągasz. Puki są to tylko chwilowe zachciewanki bez realizacji to nic nie szkodzi. Zamiast tego ubierz się seksownie (ale nie jak burdelówa). I idź na zakupy do centrum, najlepiej z swoim facetem. Mężczyźni będą się za Tobą oglądać, poczujesz się atrakcyjna a jednocześnie nie będziesz miała wyrzutów sumienia a Twój ukochany napali się na Ciebie jak diabełek.

"nie bede go oczywsicie zdradzac, tylko jak mam zmienic myslenie na ten temat? " NIE MAM ZAMIARU GO ZDRADZAC BO GO KOCHAM. Lady i Juice - nareszcie ktos normalny :) Własnie brakuje mi tej przyjemnosci, ze kogos poznałam nowego, albo takiego myslenia - "ciekawe jak jutro bedzie na spotkaniu". Bo ja to wszystko juz wiem :) przyjedzie, powie mi ze slicznie wygladam, poprzytulamy sie, połaskoczemy :) jak pokonac te rutyne? Czesto gdzies wychodzimy, spotykamy ze znajomymi, jezdzimy do siebie do domow - to chyba sie juz nie zmieni, prawda? Z zakochania nasze uczuce przerodziło sie w dojrzałą miłość, powiem nawet taką małżeńską ;)

Gość bua ha ha
nie chciałbym takiej dwulicowej kobiety jak ty za żonę, czy partnerkę. sorki, ale są na tym świecie piękniejsze i bardziej do życia kobiety niż ty i mam nadzieję że twój facet cię kiedyś zostawi i znajdzie taką, która nie będzie musiała się zmuszać do seksu, tylko będzie tego chciała i nie będzie myślała o innych facetach będąc z nim. narka

Gość bua ha ha
i ten tekst: kocham go nad życie wsadż go sobie w dupę ! bo nie wiesz co to miłość.

bua ha ha - wyobraź sobie że nie da się tak zrobić żeby kochać cały czas z tą samą siłą... miłość jak ocean. Przypływ.. odpływ.. te drugie są rzadsze i krótsze. Ale ważne by pamiętać że nawet kiedy nasze uczucie na chwilę przygasa nie robić głupot bo ono wróci z ta samą siłą. Jeśli zmuszała się do współżycia to dlatego że nie chciała go ranić. Poza tym gdybyś dobrze przeczytał to byś się zorientował że autorka topiku nie ma zamiar zdradzać partnera.

Gość sasaaxzxz
Do "zakochana takaaaaaaaaa..." - takie jak ty maja najebane w dzisiejszych czasach, bo wam sie cos szybko "nudzi"... pojebane jestescie, co za pokrecony swiat nastal!!!

Nie zmuszam sie juz do seksu, mielismy gorszy okres. A teraz uprawiam go z przyjemnoscią, kilka razy. Chyba nie znasz znaczenia słowa "dwulicowy". Bardzo kocham mojego chlopaka.Nie mysle o innych facetach. Mysle o chwilach jakie miałam przed nim i to do nich tesknie.

Gość zakochana takaaaaaaaa
nie tak szybko bo po prawie 2latach.