Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tufutufutufu

Jak można podstępnie zaprosić kogoś na nk?

Polecane posty

Gość tufutufutufu

Osoba nie przyjmuje zaproszeń od nieznajomych. Ma ktoś jakiś pomysł?

Przecież to jest nielogiczne. Skoro nie przyjmuje zaproszeń, to nie może mieć ŻADNYCH znajomych, bo przed wysłaniem każdy jest 'nieznajomy'. Chyba, ze chodzi Ci o to, że owa osoba nie przyjmuje zaproszeń od osób, których nie zna 'w realu', a Ty na siłę chcesz mieć go w swoim gronie znajomych. W tym wypadku trzymam stronę tej osoby, bo mieć 1000 znajomych, a ZNAĆ połowę z nich, to idiotyczny pomysł.

Gość bua ha ha
nie ma takiej opcji na nk: nie przyjmuj zaproszeń od nieznajomych ! nie ma takiej opcji ! zresztą, to przecież logiczne, bo żadna osoba wtedy nie może cię zaprosić do znajomych bo co ? - znajomi nie zapraszają znajomych tylko ludzie z zewnątrz. :)

Gość tufutufutufu
No, właśnie nie przyjmuje zaproszeń od osób, których nie zna w realu. Wiem, że to idiotyczne przymować zaproszenia od osób, których się nie zna w realu. Ale może ma ktoś jakiś pomysł? Jak to wygląda z kontami fikcynymi? Jak ktoś mnie zaprosi do profilu fikcyjnego to czy będę mogła oglądać profile osób, które są na tym koncie?

Gość ajm bluuuuu
podstepnie, to mozesz tylko sie podszyc pod kogos znajomego tej o soby, ktora chcesz miec na n-k. innego wyjscia nie widze.

Gość informatyczna dziunia
ale bzdury piszecie!!! pomysl logicznie....skad nasza klasa lub komputer ma wiedziec kogo ta osoba zna w realu a kogo nie? hellooooo jest opcja, zeby nie przyjmowac zaproszen od kont fikcyjnych a nie od nieznajomych ahha sie usmialam...

Gość tufutufutufu
informatyczna dziunia, nie do końca rozumiem o czym mówisz. "jak komputer lub nasza klasa może wiedzieć czy dana osoba zna kogoś w realu" - nie rozumiem o czym piszesz. ja znam tę osobę i ona też mnie zna.

Gość tufutufutufu
problem w tym, że ja nie chcę aby ta osoba wiedziała, że to ja. no nic, jak nie da rady nic wymyśleć to trudno :o

Gość najlepiej konto typu
jeśli osoba ma na imie Ania to konto fikcyjne typu wszystkie Anie

Gość dowiedziec się co ta osoba
bardzo lubi np jak lubi koty stworzyc konto miłośnicy kontów i zaprosić ją

Gość tufutufutufu
bo chcę zobaczyć jakie ma zdjęcia :p

Gość tufutufutufu
ale właśnie, jak to jest z kontami fikcyjnymi? bo ma wśród znajomych jedno konto fikcyjne. i jeśli zostanę zaproszona do tego profilu, to czy będę mogła oglądać galerię wszystkich osób, które są w tym profilu? młody użytkownik jestem więc się nie znam:(

Gość tufutufutufu
wie ktoś?

Gość Sasss
ja wiem o co Ci chodzi, bo sama tak robilam. Jeśli np ta przypuszczmy ANIA ma w znajomych konto fikcyjne KOCHAMY KOTY i Ty też bedziesz miec KOCHAM KOTY w znajomych to NIE zobaczysz tych zdjęć. ZAŁÓŻ konto fikcyjne np ANIE SĄ NAJLEPSZE i zaproś pełno Ań(jak to sie pisze?) i potem JĄ i może przyjmie i pooglądasz jej foty ;)

Gość tufutufutufu
No dzięki wielkie! W końcu się znalazła osoba, która rozumie co się do nie pisze. Dzięki wielkie. Pa:)

Gość tufutufutufu
nie przyjmuje zaproszeń od kont fikcyjnych :(