Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozmarzona35

odchudzanie z reduxilem

Polecane posty

Dziś zaczęłam odchudzanie - dieta 1200 kalorii + reduxil. Macie jakieś doświadczenia związane z tym suplementem?

Ja go brałam i mam takie średnie, chudłam, ale byłam w tym czasie na diecie, powiem, że miałam po nim mniejsze uczucie głodu, ale bym się raczej nie zdecydowałam drugi raz go kupić:P

Mnie też zmniejsza apetyt i powoduje (wreszcie) usunięcie nadmiaru wody:) Stosuję dietkę 1200 kalorii, więc może Reduxil też mi pomoże?

Może Ci pomoże, ja biorę błonik teraz i tez zmniejsza mi apetyt a jest tańszy:) a co do wody w organizmie to proponuje pić dużo wody na prawdę pomaga, ja wcześniej miałam białe kropki na nogach, co oznaczało zatrzymującą się wodę w organizmie, ale teraz pije półtora litra wody dziennie do tego czerwone i zielone herbata, pije tez taka fajna antycelulitowa i tych kropek już nie mam:D a ta nocna tabletka reduxilu podobno tez działa dobrze na regeneracje skóry:)

Pierwsze słyszę o skutkach ubocznych:O Przecież on jest na bazie roślin:)

Gość to jaaaaaaa
rozmarzona 35 jesteś jeszcze na kafe?? Założyłam wątek ,ale mi usunęli (nie wiem komu to przeszkadza) Mam zamiar brać reduxil i nie wiem czy warto.

Gość kupilam sobie reduxil i od
soboty zaczynam go jesc. mowia, ze nie trzeba trzymac diety. ktos ma doswiadczenia? ja chce stosowac diete, chce takze wiecej sie ruszac. jak szybko mozna przy tym chudnac?