Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjsdggsdgdfhgsdhgf

Świńska grypa

Polecane posty

Gość jsjsdggsdgdfhgsdhgf

http://grypa666.wordpress.com/2009/08/ Nietzsche powiedział, że prawda najpierw wywołuje śmiech, potem oburzenie by na końcu okazać się oczywistą. Proszę przestać słuchać telewizora!!!

Gość smutneututut
:(

Gość wszyscy poumieramyy
tutaj sobie poczytajcie! media komercyjne sa kontrolowane! ja telewizji nie ogladam od lat i mam o niebo czystrzy umysl:) http://wolnemedia.net/?p=16660

Gość blumetru
Dokladnie, media to fantastyczna pralnia naszych umyslow:( niektórym sprala je juz do reszty:(

Gość eeechhhh
ostatnio dużo jest zdarzeń /jak przewożenie szczepionek publicznym transportem/:o Zakładając, że wnioski są 100% pewne, to na pierwszy ogień pójdą osoby starsze, rodziny biedne :o Następnie możnaby rozprawic się z przeciwnikami politycznymi, biznesowymi itd. i ostatnio jest duzo artykułów o przeludnieniu, coraz dłuższym życiu emerytów - takie zabiegi rozwiązałyby ten problem definitywnie. Tylko, aż strach myśleć, że ludzie są zdolni do tak makabrycznej zbrodni.

Gość
A ja jestem po zawale i mieszkam w Niemczech,chyba pierwsza pojde na odstrzal,ha ha..a tak powaznie to mi ta sprawa swinskiej grypy od poczatku byla podejrzana,no bo jak mozna oglaszac jakas pandemie tylko na tej podstawie,ze w danym kraju zachorowylo kilku czy kilku dziesieciu obywateli na nowy gatunek ze tak powiem grypy!!Jak nie kryzysy to pandemie albo kataklizmy,wszystko wedle zyczenia, zeby tych ludzi juz zupelnie oglupic.A szkoda slow ,nie ma sie czym przejmowac.

Gość lkoplkjoui
Boje sie ze pod szantażem beda chcieli nam to wszczepic...:( nie wyglada to dobrze na dzien dzisiejszy...gdzie jest ta pandemia???