Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matasahari

Nie mogę przestać o nim myśleć. Czy to obsesja?

Polecane posty

Gość matasahari

Nie mogę przestać myśleć o facecie, który mnie rzucił dla innej. Tak do mocno kochałam :( :( Czy to nienormalne? Przecież powinnam go nienawidzić, a ja za nim tęsknię i dalej go kocham. Jak się z tego wyleczyć? To już 2 miesiące :o

to normalne za parę lat minie :) chyba że twarda z ciebie kobieta to może rok albo dwa jeśli spotkasz kogoś kto ci pozwoli zapomnieć

Gość matasahari
Ale z te miłości do niego narobiłam tyle głupot, że on mną teraz gardzi i nie ma do mnie szacunku. A ja dalej tęsknię. Coraz gorzej:( Właśnie patrzę na nasze zdjęcie jak byliśmy tacy szczęśliwi. Jest teraz z nią na wakacjach. I pewnie tak mocno ją kocha jak mnie kiedyś. Jak to strasznie boli :( :( :( :(

Gość matasahari
mam ochotę ich udusić :p

oj to już obsesja obsesyjna diagnoza lek tylko miłośc innego zapomnieć trudno ale czas leczy rany znajdziesz innego o niebo fajniejszego i mocno kochającego :))

boli ale daj sobie spokój jeśli ma kogoś to zapomnij na to trzeba czasu ażeby przestało boleć ale daj sobie spokój tak to już jest jak ktoś odchodzi to ma ku temu powód zazwyczaj jest tak że już nie kocha

Gość matasahari
na pewno miał powód. mam nawet 2 typy: albo dlatego, że byłam niedobra zołza i przestał kochać, albo tylko na nią czekał i mnie nigdy nie kochał. nie wiem, która opcja jest lepsza. myslalam, że szybciej sobie z tym wszystkim poradzę...a tu nie ma poprawy.

pierwsza zasada jeśli ktoś odchodzi i po 2 miesiącach ma już kogoś tzn że nie był wart

Gość matasahari
nie, on miał kogoś na następny dzień (a może i wcześniej) jego miłość sprzed lat. własnie dlatego obwiam się, że to obsesja. bo takiego kogoś nie powinno się kochać i szanować.

Gość matasahari
ale mi jest strasznie przykro, że tak postapił. bardzo go kochałam, chciałam wiązać z nim przyszłość. strasznie się przy nim spełniałam, właśnie jego sobie wymarzyłam. jak długo jeszcze to potrwa?

Gość matasahari
no wiem, że nie warto. ale to jest silniejsze ode mnie.

to zależy może to być rok 2 3 4 lata znam takie przypadki :( najważniejsze i standardowe zadanie zacznij żyć i przestań myśleć nie będę tu powielał rad z tego forum jest tego sporo najważniejsze zacznij się spotykać ze znajomymi i przyjaciółmi poznawaj ludzi a ci przejdzie może w końcu kogoś odnajdziesz :) życzę powodzenia :)

Gość matasahari
o nie ma mowy! żadne 2 3 4 lata! za stara jestem na takie tracenie czasu dla takiego pawiana. mam nadzieję, że za najpóźniej miesiąc się ogarnę. mam ochotę go udusić własnymi rękoma. świnia!