Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katka998

Proszę o pomoc ginekologa

Polecane posty

Ginekolog bada też dziewice.... USG narządó rodnych moze zrobić przez kiszkę stolcową.

jesli jest to tak silny bol i bardziej po prawej stronie i "towarzysza" temu wymioty ale nie musza to radze udac sie do lekarza bo to nawet moze byc zapalenie wyrostka robaczkowego... i tysiac innych przyczyn

i ginekologami sa rowniez kobiety... ale ja pomimo ze mam 20 lat tez go jeszcze nie odwiedzilam :(( wstyd ale prawda

nie wiem, co ma jedno z drugim wspólnego? mam zakonnice w rodzinie i czystość czystością ale do lekarza można chodzić. nawet trzeba, bo rezygnując z próby podjęcia leczenia narażasz swoje życie, prawda? badanie nie jest ani trochę przyjemne więc grzesznych myśli nie musisz się obawiać ;) zresztą, każdy powód jest dobry żeby nie iść więc rób jak uważasz, ale nie spodziewaj się pomocy z kabla.

Gość katka998
pierwsza wizyta ponoć boli i jest okropna a najgorsze jest to że ma się taki wiek i trzeba iąć na rózne badania a w dodatku mam zespół cushinga i to nastśpny problem

Gość katka998
można przeczytać o tym głupim zespole na www.emedica.pl

Gość katka998
Byłam u ginekologa tydzień temu powiedziałam o swoich bólach dal mi leki prxeciwbólowe i przeciwzapalne nie badal mnie tylko dał mi receptę na podstawie moich dolegliwości ale to mi nie pomaga co dalej robić

Gość katka998
Możezna ktoś jakieś leki które by pomogły mogą być nawet na receptę

Gość ultratamaryna
Poruszyła mnie ta historia, doprawdy niezłe jaja. Zakonnica, która boi sie póść do ginekologa, przemądrzały ciemnogród, który nie dość, że plecie bzdury, że niby Nospa i Galospa to zupełnie co innego, to jeszcze śmie obrażać tych, którzy w rzeczywistości mają rację. Kłaniam się nisko osobom, którym chciało się tłumaczyć o podstawowych przecież badaniach bądź przytaczać ulotke leku