Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwrócić to g.

Jak zwrócić liveboxa?

Polecane posty

Gość jak zwrócić to g.

Zamierzam przedłużyć umowę, ale ten złom tylko stoi u mnie w szafie, a ja co miesiąc muszę za niego płacić. Nie chcę go i chcę go zwrócić. Jednak tu pojawia się problem. Najbliższy telepunkt znajduje się 30km od miejsca mojego zamieszkania, a ja nie chcę bawić się w dojazdy. Czy mogę go wysłać kurierem lub pocztą? Może ktoś z Was już tak robił? Podzielcie się Waszymi spostrzeżeniami, bo na wszelkich infoliniach mówią, że trzeba osobiście.

Gość o matko ale masz
problem. Ja mialam 50 km i pojechalam. Ty go dzierzawisz od tp i ty musisz go dostarczyc. Nikt nie bedzie robil ci ulgi bo mieszkasz daleko. Jak bedziesz go zwracac to wez wszystkie te kable co byly w zestawie, bo inaczej ci go nie przyjmą.

Gość jak zwrócić to g.
Może dla Ciebie tak daleki wyjazd to nie problem, ale dla mnie tak. Boję się wszelkich podróży, dlatego bardzo rzadko wyjeżdżam z mojego miasta, a już na pewno nigdy nie sam.

Gość o matko ale masz
chcesz przedluzyc umowe o internet i zwracasz modem?? nie rozumiem... Chyba chcialas napisac ze zrywasz umowe z nimi

Gość o matko ale masz
ile masz lat? to nie moze jechac ktos z tobą? Jedno jest pewne- trzeba jechac osobiscie i pokwitowac wszystko.

Gość jak zwrócić to g.
Wszystko jest dobrze napisane. Chcę przedłużyć umowę, ale liveboxa chcę zwrócić, bo nie spełnił moich oczekiwań. Kupiłem sobie po prostu ruter, a liveboxa schowałem do szafy.

Gość to jest chyba
to jest chyba jakaś fobia społeczna- ale da się ją wyleczyć :)

Gość jak zwrócić to g.
Mam 27 lat. Jeśli ktoś będzie jechał ze mną to będę musiał zwrócić mu za paliwo lub za bilet, a poza tym nie każdy ma czas i ochotę na takie wypady.

Gość o matko ale masz
nie wiem czy tak mozna. Lepiej nie mow ze masz modem zastepczy bo to bedzie oznaczac ze nie spelniasz warunkow umowy. Po co kupiles modem inny jak masz tego? placisz za niego i go nie uzywasz?

Gość co sie martwisz
skoro przedłużasz umowę to livebox niech sobie nadal w szafie leży, kto wie może zanim zerwiesz umowę z tp zmienią się zasady i nie będziesz musiał już oddawać?

Gość o matko ale masz
no kutwa jak nie masz ochoty to nie zakladaj topiku o tym cholerstwie! niby dorosly facet a taki niezdecydowany...

Gość jak zwrócić to g.
Po co mam go używać, skoro to szajs? Nie wiedziałem, dopóki nie spróbowałem. A jeśli dalej będzie leżał w szafie to będę musiał za niego płacić, więc to jest nieopłacalne. I czemu niby jestem niezdecydowany?

Gość o matko ale masz
mi dziala dobrze, zwrocilam go bo po burzy sie zepsul( jak wiekszosci ludzi na moim osiedlu) Dostalam nowy i dziala ok.

Gość hmmmmmm......
weź sobie koleżko policz ile cie wyniesie podróż a wysyłka... 60km (po 30 w każdą stronę) samochody palą około 7litrów na 100k (mówie około bo zależy jaki) 60km to inaczej 0,6 ze 100 0,6*7l to 4,2l nie wiem ile benzyna może teraz kosztować powiedzmy średnio 4,5 koszt to 18,90 nie wiem jakich kosztów się boisz skoro za przesyłkę ubezpieczoną i odpowiednio zabezpieczoną zapłacisz więcej. Wsiadaj z kumplem w auto i jedz przynajmniej pozwiedzasz okolicę a będziesz mieć 100% pewności że Twoja przesyłka trafi tam gdzie ma.

Gość o matko ale masz
dokladnie. Tylko wylacznie osobiscie. I po temacie