zaczarowana ja 0 Napisano Sierpień 15, 2009 po włożeniu palca do pochwy, naprzeciwko, na błonie dziwiczej mam takie dość duże zgrubienie, które czasem twardnieje, tak jakby z dziurka w środku. jestem dziewicą. pomóżcie, co to może być ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Napisano Sierpień 15, 2009 moja droga musialabys miec baaaaaaaaaaardzo dlugie palce zeby dotknac blony dziewiczej ;) glownie nawet tampony tam nie dochoda a co dopiero palec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samasobie 0 Napisano Sierpień 15, 2009 koleżanko wyżej--zainteresuj się nauką, polecam podręczniki do biologii. żenujący poziom wiedzy. do autorki-- nierówności to już z reguły taka "uroda" tego miejsca, ale jeśli się martwisz to idź do lekarza. diagnoza przez internet nie jest wiele warta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaczarowana ja 0 Napisano Sierpień 15, 2009 podbijam, ciekawa jestem czy może ktoś jeszcze coś o tym powie.. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przy urodzeniu zaszyli Napisano Sierpień 15, 2009 ci cipsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajdajdkja Napisano Sierpień 15, 2009 a może to szyjka macicy? skoro raz jest twarda, a raz nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zstfzesr Napisano Sierpień 15, 2009 hmm.. nie mam pojecia co to moze byc. mysle ze szyjka macicy nie, bo jesli sie nie myle to jest za błona dziewicza prawda? a autorka napisała ze jest dziewica.. glowa do gory ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach