Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow niewidoczna

naprawde juz mi sie chce wyc

Polecane posty

Gość znow niewidoczna

caly czas powtarza sie taki scenariusz, ze poznaje kogos w sieci rozmawiamy, swietnie mam sie rozmawia i po miesiacu, dwoch on mowi, ze poznal dziewczyne i ja ide w odstawke. Szczerze dostalam juz chyba od tego depresji, bo leze i rycze.

Gość Magicca
Nie radze liczyc na poznanie kogos w sieci, i spotkania w realu. To sie nie udaje. Nie siedz przed kompem, tylko wyjdz do ludzie. Kontakt w realu, poznawanie sie, swoich reakcji, mowy ciala jest fascynujace:) Tylko wsrod realnych ludzi mozna znalezc realnego przyjaciela. Glowa do gory:)

Gość znow niewidoczna
tak, niby tak, ale oni tez poznaja miedzy naszymi rozmowami dziewczyny z sieci. Ostatni byl z mojego miasta, myslalam, ze tym razem cos z tego wyjdzie, ale on dokladnie tak samo. Mi pisal te wszystkie komplementy, gadal ze mna godzinami, narobil mi nadzieji, po czym poinformowal, ze poznal dziewczyne. No i wychodzi z ta nowa dziewczyna na randki, a ja znow w sieci niczym kolejna ofiara faceta, ktory milo sobie bedzie chcial przeczekac czas zanim nie pozna.

Gość znow niewidoczna
chcialam, ale ten stres, a on nie naciskal.

spokojnie , facetów jest full, ale tych z wyzszej półki coraz mniej :) jak nie ten to inny skoro tak dobrze idzie Ci poznawanie przez neta to czemu na zywo nie spróbujesz ?

Gość
Skoro tylko rozmawialiście to czego oczekiwałaś?

Gość znow niewidoczna
Własnie problem jest w tym, ze im sie moje fotki bardzo podobaja i dlatego tez oni w tych rozmowach staja sie jeszcze bardziej na tak. Moze macie racje, ja boje sie zawsze, ze mnie na zywo wysmieja i dlatego tak trudno mi jest przeniesc znajomosc do realnego zycia. Ale zdazylo mi sie to ze 2 razy, tylko, ze Ci mezczyzni nie ustepowali i jakos mnie mobilizowali.

Gość
Może fotki są troszkę "podrasowane" ;) i boisz się konfrontacji na żywo? Spotkanie z osobą z netu to zawsze loteria. Dlatego zawsze preferowałam umawianie się w realu - to oszczędza rozczarowań :p

Gość znow niewidoczna
No tak jak poznaje kogos w sieci, to nieunikniona jest rozmowa, no bo co innego, no a potem powinno nastapic spotkanie ale no wlasnie ten stres. Ja sie naprawde staram zmobilizowac, ale mi serce tak wali ze strachu, rece trzesa, ze nie jestem w stanie sie przelamac sama. A z tymi zdjeciami to troche racja. Nie sa podrasowane, ale uwazam, ze na zdjeciach wygladam lepiej niz w rzeczywistosci, choc kolezanka mowi, ze jest odwrotnie, ale nie o to tez chodzi. Najbardziej obawiam sie tego, ze ze strachu nie bede wiedziala co mowic. No i jak to przelamac?

Gość
No i tu jest kolejny powód dla którego fajnie umawiać się w sposób klasyczny (czyt. nie przez internet) - od razu wiadomo czy będzie o czym gadać, czy jest między wami nić porozumienia ;) i nie ma niedomówień dotyczących wyglądu, wzrostu, tuszy etc. tec. Wydaje mi się, że mężczyźni nie traktują internetowych rozmówczyń poważnie. Dla Ciebie to była ważna znajomość rokująca na przyszłość - a on po prostu gadał z Tobą, flirtował - ale nic więcej.

Gość znow niewidoczna
A na tej zasadzie, wezme to pod uwage, chociaz z tymi, z ktorymi ja rozmawialam poznali wlasnie te swoje dziewczyny tez w sieci, no ale moze one byly odwazniejsze ehh