Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M.J

Zaczynam odchudzanie.

Polecane posty

Gość M.J

Odchamy się? ja waże 70 kg przy wzroście około 170 cm. dieta drastyczna, dla wytrwałych i silnych. 1 etap- 1tyg- 5 kg 2 tyg- 4 kg. cel- 9 mniej 2 etap w każdym tygodnieu po 3 kg. sieta trwa 4 tygodnie. po 2 etapach około 21 kg mnie. 3 etap- stabilizacja trwa 3 tyg i chudnie się po 1 kg. razem po 3 etapach- 24 kg 4 etap- umiarkowanie. cały ten etap powinnien towarzyszyc nam , jesli chcemy utrzymac sylwetkę.- prawdiłowe odzywianie, umiarkowany ruch

Gość m.j
a więc pierwszy etap odchudzania. co jemy. pierwsz 3 dni obowiązkowo nic, musimy oczyscic organizm potem mozemy jesc do 300 kalorii dziennie. a oto produkty: owoce oprócz banana i arbuza chlebek waza lub podobne. ( w jednym chlebku jest kolo 25 kalorii, jest smaczny io zasyca) jogurt natularny pltaki kukurydziane zwyklę, bez miodu i orzechow platki owsiane woda minimalnie 2 litry dziennie herbatki ziołowe nieslodzone, najlpesza zielna herbata, dobra tez mięta lub pokrzywa- ja takie piję. drastycznie, ale do jest to dieta dla tych zdesperowanych pozniej bedziemy zwiekszac kolaorię. wytrzymamy te 2 tyg ! a co do cwiczen poponuję ok 1 h godzinny na rowerze lub spacer 3 h marszo0 bieg polegacja na na 40 min naprzemiennym biegu i szybkiem marszu, zmiana 5 min biegu, 10 min marszu lub 2 h spaceru okl 500brzuszkow, ale co 15 brzuszki odpoczynek lub godzinna gimnastyka pol godzinny taniec lub aerobik wybeirzcie sobie cos co lubicie. ja najbnardziej lubie jazde na rowerzę moze lubicie plywać? ja nie umiem moze lubicie tańczyć. wybierzcie co sdla siebie jesli bedzieice zmeczeni to nie bedziecie czuli tak mocno glodu najgorszy jest 3 i 4 dzien potem to z górki nudę zastąpcie ruchem wiem, że to ciężka dieta i jest przeznaczona dla tych ktorzy pragną schudnąc szybko Kto dołańcza? Zaczynamy od jutra!!!

Gość m.j
Ja postanowiłam jednak głodowac przez 2 tyg. No może trochę mniej. Boję się tylko, czy wtdy poddołam tylu ćwiczeniom. jest ktoś chętny? Potrzebuję wsparcia jestem już doświadczona w odchudzaniu, wiem ze zazwyczaj diety w ktorych szybko sie chudnie nie przynoszą długotrwałych rezultatów jednak gdy musisz schudnąć szybko. zostalo niewiele czasy do jakieś imprezy, a musisz wygladac lepiej jesli nie potrafisz nie jesc, to jedz mniej, albo tylko cwicz!

Gość m.j
czemu hahah juz kiedys chudłam natakiej diecie, tylko przez nieuwagę schudłam za bardzo. i musialam przytyć no i troche pozwolilam sobie za duzo na przytycie

Gość M.j
Nie wierzysz ze schudnę? jesli sam/a zajrzałeś/aś to znaczy, że też się odchudzasz. mam pewne doswiadczenie i wiem, że dla niekotrych np na mnie działają tylko ostre sposoby chcę szybko, a potem zyć juz normalnie. nie obiadając sie oczywiście

Nie, ja wierzę, że schudniesz, podobnie jak wierzę, że spowrotem przytyjesz, jak poprzednio. Można tak w nieskończoność, aż od wiecznych wahań wagi piersi będziesz miała aż po pępek i nabawisz się pięknych prążków w postaci rozsępów. Ja obecnie nie jestem na diecie, ważę 53 kilo i jest oki. Za to przez całe życie się odchudzałam, przeszłam p[rzez wszystkie możliwe zaburzenia odżywiania i wiem, że po prostu nie warto.

Gość m.j
Małe piersi mam mimo, że jestem gruba ja tez cale zycie sie odchudzalam 'próbowalam wiele i wiem jakie diety na mnie dzilaja kiedys schudłam 16 kg przez 3 miesiace nie bedąc na diecie jednak teraz to nagła sprawa mam niewiele czasu w pazdzierniku wracam do mojej rodziny do Niemiec tam na pewno nie schudnę jade na slub siostry musze wygladac idealnie ona taka jest i wiem, że jesli teraz tego nie postanowię to pozniej mi sie nie uda

Jak uważasz, ja tak czy inaczej myślę, że to głupota, ale powodzenia.

Gość m.j
Mimo wszystko zaczynam od jutra czy ktos się przyłańcza?

Gość heee
lepiej by sie nikt nie przylaczyl bo ta dieta do niczego nie prowadzi. co znaczy idealnie wygladac? jak mozna wygladac idealnie wazac 45 kilo przy wzroscie 1,7m?

Gość kris91
MJ, cale życie się niby odchudzasz, a masz 15 lat... Daj sobie spokój z tą dietą, zrób jakąś zdrowszą. Wiem co mówię, miałem dziewczynę, która źle skończyła przez odchudzanie... Nie wspominając o tym, że ta waga naprawdę potem wróci. To nie to, że nie będziesz miała silnej woli, ale przy tak niskokalorycznych dietach, silna wola nie istnienie (chyba, że ma się anoreksję, to już co innego).

Gość heee
juz sie poddalas?

Gość monalisa23.
Witaj M. J. Jak minął weekend? Chyba przyłącze się do Twojego topiku;-) Od dwóch tygodni się odchudzam;-)

Gość m.j
heheh nie podałam się!!! dla chcącego nic trudnego!