Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze nienormalny jestem

Moja byla panna ciagle myslala,ze jest w ciazy

Polecane posty

Hej! Uwolnilem sie z tego chorego zwiazku, odrzucilem emocje, "milosc" i jestem wolny. Mojej pannie spoznial sie okres tydzien, pozniej dwa. Myslala, ze jest w ciazy (uprawialismy seks w prezerwatywie, nie konczylem w niej, mimo ze, mialem prezerwatywe), zawsze mylem rece, zeby przypadkiem jak siebie dotkne nie dotknac jej... i nie przeniesc spermy. Ale okres sie spoznial. 2 testy ciazowe roznych firm daly wynik negatywny. Ale ciagle myslala, ze jest w ciazy... Poszla wiec do lekarza panstwowo. Raczej wykluczyl ciaze. Ale nie wierzyla mu. Wiec zaplacilem jej za wizyte tego samego dnia u prywatnego lekarza i testy krwii (beta hcg). Wynik negatywny. Ale ciagle nie bylo okresu. Zaczela dzwonic i oskarzac mnie ze przeze mnie ma nadzerke, ze ma ciaze pozamaciczna itp. Za miesiac kolejna wizyta u lekarza ginekologa (prywatnie) i testy krwii. Wynik negatywny. Odczepila sie w koncu.... Kochalem ale teraz nienawidze, utopilbym ja w lyzce od herbaty. Motyw z tego taki-nikomu nie wolno ufac, zreszta panna chyba jest psychicznie chora. Twierdzi,ze jestem niehonorowy bo jej nie sponsorowalem lekow antykoncepcyjnych wczesniej (wyliczylem,ze srednio na nia wydawalem 300 zl miesiecznie-prezenty, ciuchy, paliwo na dojazdy po nia itp). Dobrze,ze to koniec.... Zaklamane katolickie-materialistki.

Gość a ile byliście razem
no rzeczywiście z tego co piszesz to dziwna nieźle była

Gość Młody katolik
Od katolików proszę z daleka

Trzy miesiace. Dobrze, ze to koniec.

Ona byla "katolicka". I co z tego jak zaklamana,kase ssala, oskarazala, zaprzeczala sama sobie. Bylem kiedys z ateistka i byla bardziej szczera i fair wobec mnie

Gość prawicowiec-konserwatysta
Ja bym jakoś nie mógł z ateistką być (Nawet jak by była miss świata) ze względów ideowych :o

Gość hiuhahehy
no katolicka w huj.... Nadżerkę ma mnóstwo kobiet i jest ona także z płynów do kąpieli, bielizny, tamponów i milona podobnych rzeczy... więc się bardzo nie przejmuj. Nie ładnie zrobiłeś że podliczyłeś ile Cię wyniosło życie z dziewczyna a ona ma racje powinieneś zapytać czy się nie dołożyć do tabletek, a prezetów kolego się komuś nie wypomina skoro robisz je z własnej woli. Twoja laska ma jakąś nerwicę po prostu panicznie boi się ciąży widocznie nie czuła się z Tobą wystarczająco bezpiecznie. Takie coś się leczy u psychologa.

Morał chciałem napisać. Nie powinienem wyliczac, ale sponsorowanie lekarzy i lekow to juz lekka przesada po miesiacu znajomosci. A co do wyliczen-tez mi wyliczala. Zreszta to nie prezenty,zawsze na zakupach chciala zebym jej dokladal (a to sukienka a to cos tam),a to pizza, a to sponsorowanie piwa itp Prezentow nie licze.

Gość Gooonia
A ja bym sie zle czula i nie miala honoru prosic faceta zeby mi kupowal tabletki antykoncepcyjne

Gość sadasd
dobra czlowieku ciesz sie ze z nia nie jestes i przestan przezywac

" Zaczęła dzwonić i oskarżać mnie ze przeze mnie ma nadżerkę, ze ma ciążę pozamaciczna itp. Za miesiąc kolejna wizyta u lekarza ginekologa (prywatnie) i testy krwi. Wynik negatywny" tutaj napisałeś, ze jak nie wierzyła to za miesiąc kolejna wizyta była.. a przed chwilą napisałeś, że miesiąc się znaliście.. hehe to od razu Ci dała?

"ale sponsorowanie lekarzy i lekow to juz lekka przesada po miesiacu znajomosci." a tu dowód.

Gość hiuhahehy
Serio czułabyś że nie masz honoru? Mnie by było miło jakby facet chciał kupowac tabletki (ale i tak bym się nie zgodziła bo stać mnie na dwajściapare złotych miesięcznie) bo czułabym że chce jakos w tym uczestniczyć. Po miesiącu?? To się nie dziwie że się bała! A ile ona ma lat?

Gość mikiiimouse
wstrzasajace... kuzwa koles skoncz przezywac jak baba...idz na browara a nie produkuj sie na babskim forum..

Sorry za chaos wypowiedzi. Seks byl po miesiacu znajomosci.... Ahmmm w sumie 2-3 miesiace zwiazku.... dziwnego Ona miala 19 lat... Ale nie byla do konca Polka (tzn. mulatka), w jej ojczyznie szybciej dziewczyny dojrzewaja....ale chyba tylko fizycznie

Gość hellop
ja pierdole !! to jakbym czytal dokladnie o swojej bylej.. masakra

Gość Gooonia
A ja bym sle zle czula jak facet by mi proponowal sponsoring

Gość hiuhahehy
u kochajacych ludzi takie coś nie ma miejsca. Sponsoring? Dobre sobie widac że nie byłaś zakochana nigdy. I nie zrozum mnie źle ja jestem za niezależnością i odrębnością majątkowa jesli chodzi o związki ale dołożenie się do tabletek (czegoś z czego on tez "korzysta") nazwać sponosringiem to gruba przesada.

Gość Gooonia
Akurat ja potrafie zadbac o swoje leki. On placi za prezerwatywy. Akurat jestem z kochajacym facetem. Zapropnowal mi takie cos, ale glupio sie czulam. "Korzysta" ? Ja nie chciala bym byc na miejscu Twojego faceta. Nawet w burdelu prezerwatywa jest wliczona w cene uslugi. Pozdr

Gość Cóż za temat hehe

Gonia, śmieszy mnie to :O haha, sponsoring.. mam koleżankę, ,której chłopak kupuje zawsze tabletki i nie widzę w tym nic złego ;] przecież to ich wspólny interes, aby się zabezpieczyć

Gość Gooonia
Tak, mam dac swojemu recepte i kazac mu isc do apteki. Zenujace jestescie. a moze mam wsunac mu 10 zl do kieszeni, doplata 50% do tabletek? Wasi faceci to frajerzy :P

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppp

Gość Młody katolik
obciagam z polykiem

Gość taka baba
a u mnie odwrotnie to ja musialam zapewniac faceta ze w ciazy nie jestem smieszne to bo bralam tabletki i nie bylo takiej mozliwosci na poczatku bylam zla na niego ale pozniej tylko mnie to smieszylo

Gość uuuuuuuuppppppppp

Gość antykon po polowie
Jak facet chce sie bzykac ze swoja panienka to chyba normalne ze powinnien zaplacic polowe za srodki antykoncepcyjne,wiadomo ze prezerwatywa nie daje takiej gwarancji jak tabletki lub spirala,nie widze tutaj nic zlego,dlaczego to kobieta ma placic i myslec zawsze o wszystkim?

Gość spirale to sie jeszcze stosuje
??

Gość maybe this one
Może chciała już dzidziusia i ciągle o nim myślała.