Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak tatuaz juz na wiecznosc.

KONCERT MADONNY !!!! Stara ale jara ?

Polecane posty

Sama nie wiem dlaczego.Nikt znajomy nie dal sie namowic.Chcialabym isc na koncert,chociaz nie jestem jakas jej wielka fanka.Lubie ja.Jak na swoje wiek trzyma sie super.Jest prawie w wieku mojej babci :o no PRAWIE ale nie wyobrazam sobie za pare lat zeby moja babcia tak wygladala...Wyglad swoja droga , bo nad jej wizerunkiem pracuje sztab specjalistow,ale chodzi o kondycje,radosc z zycia.Nie chce w wieku 50 lat siedziec w fotelu,robic na drutach,sluchac radia Maryja.Nie chce ! Tak po prostu...

to sory ile Twoja babcia ma lat? a Ty ? z 10 ? madonna ma 51...nie rób z niej takiej starej znowu bo moja mama ma tyle

madonna to przejechana opona , zużyta i do wymiany od samego początku - wadliwy model :D

No sory, ale nie znam ani jednej osoby, która w wieku 50 lat jest na poziomie staruszki. Gdzie ty żyjesz?

Gość Majeczka88
Madonna jest boska!Ona zyje w zupelnie innym swiecie.Ja zaluje,ze zyje w Polsce.Moze nie zaluje,ze jestem Polka,bo mamy piekna historie,dradyzje,ale zaluje,ze mamy taki a nie inny swiatopoglad,metalnosc Polakow mnie przeraza.Nietolerancja,chec na sile bycia lepszym niz inni.Polska przy innych krajach to tak jak dla mieszczucha wiec zabita deskami. aaa :D mialo byc o Madonnie :D Trzyma sie doskonale.Jest w wieku mojej mamy a roznica miedzy nimi kolosalna.I tez nie chodzi mi o wyglad.

Tak,mam 10 lat. :D

czyli stara rura wydechowa , brzydka i beznadziejna muzycznie - cóż typowy model dla mas ...:D

Gość onaona ona ona
Ona ma 51 lat i trzyma sie super.To fakt,ale fakt niezaprzeczalny,ze wydaje mnostwo kasy na to aby tak super wygladac.I to nie chodzi tylko o kosmetyki z naj,naj,najwyzszej półki,ale i o ingerencje chirurgów plasycznych.Kto ma kase moze tak wygladac. Madonna jest syper piosenkarką.

Gość ze co ze jak
cytuje ''zaluje,ze jestem Polka,bo mamy piekna historie,dradyzje,;; DRADYZJE????? chodzi o TRADYCJE???

Gość HG
Żadna Madonna! Hemp Gru to muzyka!

Gość HG
Zgadzam się i jeszcze to jest prowokacja w dzisiejsze kościelne i państwowe święto! ELO!!!

Gość łoooooooooooooooooooojjj
"Nie chce w wieku 50 lat siedziec w fotelu,robic na drutach,sluchac radia Maryja" :D:D:D:D:D:D chyba ci sie klawiesz 5 i 7 pojebaly:D:D:D