maaaarta 0 Napisano Sierpień 15, 2009 Hej mam do was pytanie, jesli brało sie do tej pory luteinę na wywołanie okresu i własnie wczoraj mi sie skonczył okres i prepisano mi syndi-35,ale mam zaczac brac pierwszego dnia okresu, nie chce az tyle czekac, czy mgoge bezposrednio po skonczonym okresie znow go wywołac biorac tabletki luteine przez 5 dni 2 razy dziennie pod jezyk i potem jak wystapi okres zaczac brac Syndi ? Czy moze odrazu zaczac brac Syndi mimo tego ,ze nie mam okresu? Jak to jest Odpowiedzcie proszę tylko jesli jestescie pewne Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maaaarta 0 Napisano Sierpień 15, 2009 czytałam na innych forach,ze trzeba w pierwszym dniu okresu, wiec skupie sięna pyt czy moge bezposrednio po okresie znow go wywołac luteina czy lepiej nie ryzykowac? czy on w ogole wystapi po tych 5 dniach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagożka 0 Napisano Sierpień 17, 2009 Czekaj na kolejny okres a nie wywołuj go teraz skoro piszesz że dopiero ci się skończył. Syndi zacznij brać w pierwszy dzień okresu a nie wtedy kiedy chcesz. Trzymaj się ulotki, po to ona jest żeby ją uważnie przeczytać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach